Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Cos za szczuply sie wydajesz, w 'poka twarz' bywales bardziej nalany twarzo-brzusznie;)

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Fore robisz jakoś specjalnie góre klaty?

Opublikowano

Niezłe kaptury, to już wiem na co czekoladka poleciała ;)   ale fakt różnica ze zdjęć w PST ogromna.

Opublikowano

To chyba jest tak ze mam dosyc dobre geny, bo jak zawsze sie wezme za siebie to "wycinam" sie dosyc szybko. W szczegolnosci brzuch, wystarczy ze przestaje pic slodkie napoje i wpier.dalac o poznych godzinach i roznice widze po dniach, nie tygodniach. To ze zdjecia to jest po niecalym miesiacu silki...

@Kanabis na gore klaty robie po kilka serii tych cwiczen:

No i skosna lawke oprocz tego ale to rzadko tylko wtedy jak chce zroznicowac cwiczenia, ogolnie wszystko robie na dosyc malych ciezarach skupiajac sie na ruchu i technice, jak czuje ze miesien pracuje to jest <ok>

Edytowane przez Forebode

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Góra klaty wyje.bana w kosmos zazdro :D

Opublikowano

No troche mam tej wagi lol, trzeba redukowac ostro a moj styl zycia w tym nie pomaga

Opublikowano

Forebode wyjebane miej na tłuścioszka - dla mnie miodzio, bez przegięć w żadną stronę, góra klaty mega.

Opublikowano

ja pyerdole ale klata

Opublikowano

Bedzie jednak trzeba sie przekonać do wyciągu :D

Opublikowano

Chciałes powiedzieć Kaz, bo Kab to juz dawał pare miesiecy temu ;)

Opublikowano

Spuchło ale nie wrzuce zdjecia na masie tutaj. Nie w tym życiu. Kolejna foteczka maj czerwiec. Pozdro szejset fani

Opublikowano

Ale jak dasz na fejsie, to pewnie tu trafi ;)

Opublikowano

bret-hart-the-hitman-hart-returns.jpg

Opublikowano
  W dniu 13.12.2014 o 10:21, Litwin81 napisał(a):

W dniu 13.12.2014 o 09:57, fredybizkit napisał(a):

Sporo czytam tematy spartakusa, ale praktycznie nigdy się nie udzielam to może chociaż fotkę wkleję.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00728cc89a840f27.html

Dobra forma,ale wyczuwam interwencję kiełbasianu kreatyny ;)

Nigdy nigdzie nie pisałem, że to zło he zdjęcie w połowie redukcji.

Opublikowano

Ładnie. Zasługujesz na swój avatar Kratosa (zajawka, właśnie cisnę GOWIII :D)

edit: wujku, nie powinieneś tu zaglądać za często bo mam wrażenie, że po każdym obejrzanym foto odkładasz hantelek w kąt i wychodzisz wkurwiony z treningu;) A to powinno działać motywująco!

Jeśli się mylę, to przepraszam 

51hnkB4K1UL._SS36_.jpg:wujaszek:

Edytowane przez _Red_