Opublikowano 26 listopada 201410 l Cos za szczuply sie wydajesz, w 'poka twarz' bywales bardziej nalany twarzo-brzusznie;)
Opublikowano 26 listopada 201410 l Niezłe kaptury, to już wiem na co czekoladka poleciała ale fakt różnica ze zdjęć w PST ogromna.
Opublikowano 26 listopada 201410 l To chyba jest tak ze mam dosyc dobre geny, bo jak zawsze sie wezme za siebie to "wycinam" sie dosyc szybko. W szczegolnosci brzuch, wystarczy ze przestaje pic slodkie napoje i wpier.dalac o poznych godzinach i roznice widze po dniach, nie tygodniach. To ze zdjecia to jest po niecalym miesiacu silki... @Kanabis na gore klaty robie po kilka serii tych cwiczen: No i skosna lawke oprocz tego ale to rzadko tylko wtedy jak chce zroznicowac cwiczenia, ogolnie wszystko robie na dosyc malych ciezarach skupiajac sie na ruchu i technice, jak czuje ze miesien pracuje to jest <ok> Edytowane 26 listopada 201410 l przez Forebode
Opublikowano 5 grudnia 201410 l No troche mam tej wagi lol, trzeba redukowac ostro a moj styl zycia w tym nie pomaga
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Forebode wyjebane miej na tłuścioszka - dla mnie miodzio, bez przegięć w żadną stronę, góra klaty mega.
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Wytnij się do laski na plaży będą się zabijać o Ciebie. Jak wytniesz powinna zayebiście klatka się zarysować bo masywna się wydaje.
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Spuchło ale nie wrzuce zdjecia na masie tutaj. Nie w tym życiu. Kolejna foteczka maj czerwiec. Pozdro szejset fani
Opublikowano 11 grudnia 201410 l No dokladnie, takie leginsy mam na rower z szeleczkami, musze tylko serduszka doszyc i beda emocje!!
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sporo czytam tematy spartakusa, ale praktycznie nigdy się nie udzielam to może chociaż fotkę wkleję. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00728cc89a840f27.html
Opublikowano 13 grudnia 201410 l W dniu 13.12.2014 o 09:57, fredybizkit napisał(a): Sporo czytam tematy spartakusa, ale praktycznie nigdy się nie udzielam to może chociaż fotkę wkleję. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00728cc89a840f27.html Dobra forma,ale wyczuwam interwencję kiełbasianu kreatyny
Opublikowano 13 grudnia 201410 l W dniu 13.12.2014 o 10:21, Litwin81 napisał(a): W dniu 13.12.2014 o 09:57, fredybizkit napisał(a): Sporo czytam tematy spartakusa, ale praktycznie nigdy się nie udzielam to może chociaż fotkę wkleję. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00728cc89a840f27.html Dobra forma,ale wyczuwam interwencję kiełbasianu kreatyny Nigdy nigdzie nie pisałem, że to zło he zdjęcie w połowie redukcji.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Ładnie. Zasługujesz na swój avatar Kratosa (zajawka, właśnie cisnę GOWIII ) edit: wujku, nie powinieneś tu zaglądać za często bo mam wrażenie, że po każdym obejrzanym foto odkładasz hantelek w kąt i wychodzisz wkurwiony z treningu;) A to powinno działać motywująco!Jeśli się mylę, to przepraszam Edytowane 13 grudnia 201410 l przez _Red_