D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 zapomniałeś ogolić drugiej nogi jaka waga i ile w bicku? w jakiej wadze startujesz bo zapomniałem. Najgorsze, że nieliczni będą tam 100% naturalni. Jak już wchodzą w ten świat to ktoś tam ich już naprowadził na drogę do "sukcesu". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Jedna noga jest wygolona,chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądało z jedną ogoloną nogą wygląda się dziwnie zazwyczaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 w nocy wydaje mu sie ze spi z kobietą duzo lepiej sie wtedy struga michalka ps sprawdzone info Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) zapomniałeś ogolić drugiej nogi jaka waga i ile w bicku? w jakiej wadze startujesz bo zapomniałem. Najgorsze, że nieliczni będą tam 100% naturalni. Jak już wchodzą w ten świat to ktoś tam ich już naprowadził na drogę do "sukcesu". Prawdopodobnie do 75 kg,obecnie ważę 72,9 i pewnie jeszcze zjadę ze 2 kg,ale nie chcę na siłę schodzić do 70 kg,bo żeby mieć zapas to musiałbym zejść do 68 a to za mało. Jedna noga jest wygolona,chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądało z jedną ogoloną nogą wygląda się dziwnie zazwyczaj Nie o wygląd mi chodziło,tylko czy podrażnień nie będzie. Edytowane 1 lutego 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 ile gacie z garfieldem dodaja do siły na modlitewniku? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 -9 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 tak myslałem ale nie chciałem tego mowic na głos bo za takie rzeczy adminy bijo Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 A jak tutaj wygląda kwestia alkoholu u innych? Zero chlania, tylko dieta i pakowanie? Przez pewien okres intensywniejszego pakowania mocno się ograniczałem z piciem (co rozumiem jako : raz na tydzień 1-2 piwa, nayebka od święta, a na kreatynie ani łyka bite dwa miechy), później osiągnąłem okres stagnacji, zacząłem częściej sobie luzować i szczerze mówiąc, nie dostrzegłem minusów w formie. Jeśli miałbym coś sugerować, to nie wpadaj w ascezę. Oczywiście nayebanie się jak działo raczej daje się już we znaki i cały kolejny tydzień ma się wrażenia "wracania do formu", także ograniczenia jakieś tam trzeba mieć mimo wszystko. Złoty środek, jak ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Czytam tak o wadze grzybiarza i nie wiem ile jeszcze muszę zejść z kilogramami, by "wyschnąć". Ludzie mi nie wierzą, że mam tylko 75kg przy 181cm, więc mam chyba pierze zamiast kości Aż sobie po treningu zrobiłem fotę, by co jakiś czas badać progres: pierwsza z lewej dla porównania sprzed dwóch lat, jak było pyzate 93kg bez formy, zrobione na słodyczach. Reszta fotek z dziś. W pasie mi zeszło co prawda sporo, większość spodni musiałem schować do szafy na stałe, ale i tak do sześciopaku daleko. Cel treningów i żywienia: powolne wytracanie tłuszczu przy zachowaniu kondycji i (w miarę) siły, bezproblemowe podciąganie się i w ogóle fit, dziesiąte piętro bez zadyszki i te sprawy. Dążymy dalej, bo w czerwcu pewnie nad Bautykiem będziemy w bermudkach biegać e-koledzy, więc nie może być popeliny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 W tej niebieskiej koszulce miałeś niby 93 kilo? Wyglądasz tam drobniej niż na tych "75". W sumie mierzyłem się i mam ... 2 centy mniej od Ciebie, 179cm, czyli chyba nie urosłem od szkoły średniej:( To pewnie przez papierosy <ok>. Red, a ile zamierzasz ważyć? Kojarzę, że często piszesz o kaloriach, obliczasz itp. Ja przy swoim wzroście chcę ważyć jakoś niecałe 80 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Waga dla mnie zawsze będzie zagadką, bo faktycznie nie wyglądałem na dużego, ale miałem sporo w pasie (tzw. więcej w (pipi)e niż barkach ). Teraz odwracam proporcje. A Ile bym chciał ważyć? Najchętniej z 80kg, ale z sześciopakiem i sylwetką przeciętną w %BF. Może kiedyś, bo obecnie przy moim siedzącym trybie pracy szybko można się zapuścić - delegacja, jedzonko i 3000kcal pęka do południa. A wtedy lipa gdy odpuści się aktywność na więcej niż tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (pipi)a, Red jaki byczun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Niezła klata Red. Po Twoim narzekaniu na wagę spodziewałem się grubaska a tutaj niezły byku. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 3000 do południa? Mi czasem tyle wchodzi przez półtorej dnia. Pozdrów dla fit braci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 jesz jak dziewczynka przez te PÓŁTORA dnia. zarzuć apetizer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 3000 do południa? Mi czasem tyle wchodzi przez półtorej dnia. Pozdrów dla fit braci Z rzadka tak się zdarza, ale na wyjazdach służbowych jednak wchodzi dużo więcej żarcia. Tu obiadek, tu piwo, tu deser i się robi. A dupa przez 12h w samolocie w bezruchu. Ogólnie trzymam tendencję do 2000-2300kcal dziennie i specjalnie nie głoduję. Gdybym miał pracę w ruchu przez większość dnia, to naturalnie, że wciągałbym z 700-1000 więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2015 Ja teraz na redukcji jem 2100 i wiecznie głodny chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 Masz więcej mięcha na sobie (mimo niższego wzrostu) i trenujesz pod zawody - więc aż dziwne, że starcza Ci sił i budulca przy 2100 kcal. Staram się nie dopuszczać do głodu, ale też wszystko zależy od tego co się zje. Taki np. kawał karku z grilla (ok 220g), do tego sałatka z ogórka, pomidora, papryki i jestem najedzony na 4h. W robocie za to wpadła pod naciskiem ekipy pizza, która ma w pytę kcal i mnóstwo węgli (pewnie z 1100kcal small size), a głodny już się zrobiłem przed treningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2015 Przed treningiem ładuję się skrobią i mimikerami insuliny,czyli na treningu mam moc,po nim już padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Litwin81 1 155 Opublikowano 26 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Przed chwila waga 71 kg,chyba się uda zejść poniżej 70 na weryfikację.Zrobiłem małe zestawienie progresu,pierwsza fotka Grudzień 2014,druga 2 tygodnie temu,coś tam spadło fatu 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 ośmiopak konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Gira dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Gira dobra. Mega ją nadgoniłem w ciągu 6 tygodni,tak samo jak triceps,czasami ćwiczyłem do takiego stanu,że kolejny ruch to byłoby zerwanie przyczepów. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 po twarzy widac, ze słabo energetycznie ;p ale fit za(pipi)isty kozak, szkoda ze ciezko takie cos utrzymac na codzien, o ile nie jest sie kabanosem z wirówką w brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi