Opublikowano 27 lutego 201510 l Rozpisal litwin gdzies u nas swoj cykl? Nie pisz tak bo maciucha cie połamie grubasku, jakbym miał katar to bym ci gilem z nosa zabił
Opublikowano 27 lutego 201510 l JJ, jakis zanik tricepsa. Tylko bica cwiczysz? Zaniedbałem trica kiedyś jeszcze i teraz nadrabiam. Jeszcze rok i będzie. Ćwicz trica, bo z niego płynie siła ciosu, no i z pleców+bioderko
Opublikowano 27 lutego 201510 l Ćwicz wszystko a będziesz góry nosił . Nie wiem ile już ćwiczysz ale staraj się zacisnąć zęby na rok a nikt więcej ci nie powie że masz zanik tricepsa.
Opublikowano 27 lutego 201510 l albo miesiac z mietkiem i tez nikt ci nie powie, ze masz zanik tricepsa!
Opublikowano 27 lutego 201510 l Orale w moim wypadku nie wchodzą w grę, jakbym już miał inwestować to w propa i małe dawki przez długi czas.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Poczytalem troche na necie - ludzie nie czuja zadnego efektu, takze kolejny produkt typu: "2 bomby za nieprzebadane amerykanskie orajace watrobe placebo". Wrzucam jako ciekawostkę. EDYTA - Walka z tłuszczem trwa. 84 - 81,3. W niedzielę jak co tydzień ważenie na czysto z rana. WIem, że zalany chuj ze mnie a nie sportowiec ale cel na lato to 75 kg ale coś czuję, że będzie mega bandzioch na wakacje i będzie beka ze mnie, domorosłego spartakusa.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Musze pisac z PS3 bo stary spalil mi kompa wczoraj:( Z rana panika,waga 70.9 ,szybka kontra,diuretyk,kofeina i bcaa i 7 km w 38 min,waga obecna 69,5.Trzymajcie kciuki bym nie naciagnal wody z powietrza
Opublikowano 28 lutego 201510 l https://www.facebook.com/MuscularDevelopmentPolska/photos/pcb.868788819810355/868788676477036/?type=1&theater
Opublikowano 28 lutego 201510 l Od 70% tych ludkow wygladam lepiej na masie... Z 3 chlopa jakos wyglada ;p
Opublikowano 28 lutego 201510 l Trzeba było startować. Litwin wydaje się szerszy niz na fotkach co dawał, mógł zapodać solarke do tego
Opublikowano 28 lutego 201510 l Poleci bronzer zaraz .Nie wronerro nie wyglądasz to nie pocisk,ale kolesie wygladaja oszałamiajaco,powiem wam że poziom masakra,ja wygladam obecnie lepiej niz na focie która dawałem a przy nich czuje sie jak biedny kuzyn
Opublikowano 28 lutego 201510 l Ten 3 od prawej normalnie jak moj klon, identyko, wszystko sie zgadza prócz sylwetki
Opublikowano 28 lutego 201510 l Ten kolo w okularach miał zonka,był o cm za niski i albo miał się rozciągnąć gdzieś na drażku,albo schudnąć.Chłop ważył 73 kg ale mial oblędne nogi,dobrze że nei muszę z nim rywalizować.Natomiast to co mnie uderzyło to u co drygiego pizza albo na plecach albo na rękach.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Ja też się oczyszczałem na redukcji i syfy z surowicą były ale na ryju,a jak komuś kable wystają tak że skora je ledwo opina to włącza się podejrzenie.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Przecież to pewne że większość ludzi na zawodach na towarze nic dziwnego.
Opublikowano 28 lutego 201510 l No miałem to napisać że raczej czymś dziwnym i wyjatkowym to znaleśc prosa który jedzie BEZ towaru Zresztą to dotyczy wiekszosci sportów zawodowych, nie tylko kulturystyki.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 lutego 201510 l Tego nie możesz być pewny.Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Tomek, lat 22, waga ok 80kg. Tez czeka na debiuty: Edytowane 28 lutego 201510 l przez wronerro