Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rozpisal litwin gdzies u nas swoj cykl?

Nie pisz tak bo maciucha cie połamie

grubasku, jakbym miał katar to bym ci gilem z nosa zabił

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 586,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Tak, wszystkich bys nas zabił tak tak już dobrze już

Kurczaku

Opublikowano

JJ, jakis zanik tricepsa.

Tylko bica cwiczysz?

Zaniedbałem trica kiedyś jeszcze i teraz nadrabiam. Jeszcze rok i będzie.

Ćwicz trica, bo z niego płynie siła ciosu, no i z pleców+bioderko

Opublikowano

albo miesiac z mietkiem i tez nikt ci nie powie, ze masz zanik tricepsa!

Opublikowano

Orale w moim wypadku nie wchodzą w grę, jakbym już miał inwestować to w propa i małe dawki przez długi czas.

Opublikowano

Poczytalem troche na necie - ludzie nie czuja zadnego efektu, takze kolejny produkt typu: "2 bomby za nieprzebadane amerykanskie orajace watrobe placebo".

Wrzucam jako ciekawostkę.

EDYTA -

Walka z tłuszczem trwa. 84 - 81,3. W niedzielę jak co tydzień ważenie na czysto z rana. WIem, że zalany chuj ze mnie a nie sportowiec ale cel na lato to 75 kg ale coś czuję, że będzie mega bandzioch na wakacje i będzie beka ze mnie, domorosłego spartakusa. :lol:

14uf255.jpg

24zgok4.jpg

Opublikowano

Dobrze, ze nie musze zaczynac od zera, chyba bym sobie darowal.

Opublikowano

Musze pisac z PS3 bo stary spalil mi kompa wczoraj:( Z rana panika,waga 70.9 ,szybka kontra,diuretyk,kofeina i bcaa i 7 km w 38 min,waga obecna 69,5.Trzymajcie kciuki bym nie naciagnal wody z powietrza ;)

Opublikowano

Trzeba było startować. Litwin wydaje się szerszy niz na fotkach co dawał, mógł zapodać solarke do tego

Opublikowano

Poleci bronzer zaraz

.Nie wronerro nie wyglądasz ;) to nie pocisk,ale kolesie wygladaja oszałamiajaco,powiem wam że poziom masakra,ja wygladam obecnie lepiej niz na focie która dawałem a przy nich czuje sie jak biedny kuzyn ;)

Opublikowano

Ten 3 od prawej normalnie jak moj klon, identyko, wszystko sie zgadza

prócz sylwetki  :frog:  

Opublikowano

Ten kolo w okularach miał zonka,był o cm za niski  i albo miał się rozciągnąć gdzieś na drażku,albo schudnąć.Chłop ważył 73 kg ale mial oblędne nogi,dobrze że nei muszę z nim rywalizować.Natomiast to co mnie uderzyło to u co drygiego pizza albo na plecach albo na rękach.

Opublikowano

Niekoniecznie musi byc to od sterydów ;) Choć bardzo prawdopodobne

Opublikowano

Ja też się oczyszczałem na redukcji i syfy z surowicą były ale na ryju,a jak komuś kable wystają tak że skora je ledwo opina to włącza się podejrzenie.

Opublikowano

No miałem to napisać że raczej czymś dziwnym i wyjatkowym to znaleśc prosa który jedzie BEZ towaru ;)

Zresztą to dotyczy wiekszosci sportów zawodowych, nie tylko kulturystyki. 

Opublikowano

Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna.

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tego nie możesz być pewny.

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Tomek, lat 22, waga ok 80kg.

Tez czeka na debiuty:

10353023_844741268898305_817516383999074

Edytowane przez wronerro