Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna.

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

na debiutach ? bez przesady 

Opublikowano (edytowane)

pizza tzn?

od którego ojciec tutaj du.pę kuł? pamietam, ktoś wrzucał fote ze swoim starym, stary świniak, jakby go z podestu arnolda zayebali.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna.

Debiuty to MP nowicjuszy,ale co roku poziom miażdży,w tym roku to jakaś masakra.

Opublikowano

Tego nie możesz być pewny.

Tomek, lat 22, waga ok 80kg.

Tez czeka na debiuty:

10353023_844741268898305_817516383999074

pewno na mutant massie

Ile on ma wzrostu ze wazy 80kg? półtora metra?

Opublikowano

Ale tak szczerze, to jakbym sie tyle napracował co litwin i stanał obok takiego goscia jak ten co wrzuciłeś, to troche zszedłoby ze mnie powietrze. W sensie ze czułbym irytacje z rozczarowaniem jednak. 

Opublikowano

Niestety nie zawsze wystarczy tylko ciężka praca. Nie wiem jak to się do zbijania wody ale z tego co słyszałem wielu ludzi nawet podczas występu na scenie jest chociażby na trenie . Szkoda , myślałem o startach ale jak widzę takich kabanów to jednak poczekam z 3-4 lata zrobię jakieś cykle i się pomyśli.

Opublikowano

No dokladnie.
Rozpatrzmy wspolnie taka sytuacje.
Jestesmy z podobnego rocznika.

Zaczynamy trenowac w podobnym czasie.

Wszystko odbywa sie na podobnym poziomie tzn. dieta, trening, regeneracja (nie liczymy genow, ja mam nop wieksza lape a Ty klate, sral to pies).

Po 3 latach systematycznych treningow mowimy sobie, a wystartujemy w debiutach, ktore odbeda sie za rok.

Ok super pomysl !

Trzymamy diete na 100%, nie ma coli, nie ma chipsow, eat clean - train dirty.
Spimy min 9 godz, suplemantacja bialkiem, weglami,(pipi)i itd - podstawa.
Ty bierzesz kreatynke, jakis spalacz i walczysz.

Ja natomiast przybijam na podklad tescia i wrzucam jakas zwykla mete.

Przez ten rok powtarzam ten  cykl 2x.

Przychodzi dzien zawodow, ktory z nas wyglada lepiej mimo takiego samego wysilku?

Opublikowano

Tren i masteron na ubicie to podstawa,pewnie leci dodatkowo delikatny podkład z propa i hgh,ale wcześniej na masie leciał teść długi,hgh,insulina,pewnie deka,takimi cyklami wygrywa się obecnie debiuty.

Opublikowano (edytowane)

Tak  na marginesie... Litwin poznałeś może tego gościa co dość często staliście obok siebie  (np. na zdjęciu które podał szarku , koleś w zielonych slipach ) ? było to parę lat temu , ale zdaje mi się , że to jest mój znajomy z lat technikum , Marcin i pochodzi z Płońska . 

Edytowane przez seb.maz
Opublikowano (edytowane)

Gadałem z nim chwilę,opowiadał że zbijał rano wagę,sympatyczny gość :) Zaraz zakładam drugą warstwę bronzera,piję Vitargo i się modlę by ten ból nóg z wczorajszego biegania nie przełożył się na pozowanie.

Edit:Seb daj znać jak mu poszło,bo widzę w galerii że ma medal na szyi :)

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Mam nadzieję że wstydu dzisiaj nie przyniosę,zestresowałem się rano bo nie zostałem na naradzie technicznej i oglądając zdjęcia odniosłem wrażenie że wczoraj startowała moja kategoria.

Opublikowano

Czyli tak jak myślałem teraz wpadnie zaległy hajs za robotę i łapie za metę albo teścia . Jedynie te zastrzyki mnie odstraszają ale no cóż trzeba będzie się przemóc bo będzie lipa straszna .

Szczerze? Ja jesli bym miał brać to wyłącznie w zastrzykach. Oral olej, szkoda bebechów