Opublikowano 28 lutego 201510 l Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka na debiutach ? bez przesady
Opublikowano 28 lutego 201510 l pizza tzn?od którego ojciec tutaj du.pę kuł? pamietam, ktoś wrzucał fote ze swoim starym, stary świniak, jakby go z podestu arnolda zayebali. Edytowane 28 lutego 201510 l przez Andżej
Opublikowano 28 lutego 201510 l Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Debiuty to MP nowicjuszy,ale co roku poziom miażdży,w tym roku to jakaś masakra.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Coraz mlodsi bija w dupsko to potem weterani,ktorzy do 26 roku zycia jechali na sucho nie maja prawa bytu
Opublikowano 28 lutego 201510 l Coraz mlodsi bija w dupsko to potem weterani,ktorzy do 26 roku zycia jechali na sucho nie maja prawa bytu Nie chodzi o to ze biją tylko o ilości i miksy środków.
Opublikowano 28 lutego 201510 l pizza tzn? od którego ojciec tutaj du.pę kuł? pamietam, ktoś wrzucał fote ze swoim starym, stary świniak, jakby go z podestu arnolda zayebali. Stary Sharka.
Opublikowano 28 lutego 201510 l pizza tzn? od którego ojciec tutaj du.pę kuł? pamietam, ktoś wrzucał fote ze swoim starym, stary świniak, jakby go z podestu arnolda zayebali. Syf na syfie.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Tego nie możesz być pewny. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Tomek, lat 22, waga ok 80kg. Tez czeka na debiuty: pewno na mutant massie Ile on ma wzrostu ze wazy 80kg? półtora metra?
Opublikowano 28 lutego 201510 l Zielona kreatyna z vitala Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 lutego 201510 l Ale tak szczerze, to jakbym sie tyle napracował co litwin i stanał obok takiego goscia jak ten co wrzuciłeś, to troche zszedłoby ze mnie powietrze. W sensie ze czułbym irytacje z rozczarowaniem jednak.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Niestety nie zawsze wystarczy tylko ciężka praca. Nie wiem jak to się do zbijania wody ale z tego co słyszałem wielu ludzi nawet podczas występu na scenie jest chociażby na trenie . Szkoda , myślałem o startach ale jak widzę takich kabanów to jednak poczekam z 3-4 lata zrobię jakieś cykle i się pomyśli.
Opublikowano 28 lutego 201510 l No dokladnie.Rozpatrzmy wspolnie taka sytuacje.Jestesmy z podobnego rocznika. Zaczynamy trenowac w podobnym czasie. Wszystko odbywa sie na podobnym poziomie tzn. dieta, trening, regeneracja (nie liczymy genow, ja mam nop wieksza lape a Ty klate, sral to pies). Po 3 latach systematycznych treningow mowimy sobie, a wystartujemy w debiutach, ktore odbeda sie za rok. Ok super pomysl ! Trzymamy diete na 100%, nie ma coli, nie ma chipsow, eat clean - train dirty.Spimy min 9 godz, suplemantacja bialkiem, weglami,(pipi)i itd - podstawa.Ty bierzesz kreatynke, jakis spalacz i walczysz. Ja natomiast przybijam na podklad tescia i wrzucam jakas zwykla mete. Przez ten rok powtarzam ten cykl 2x. Przychodzi dzien zawodow, ktory z nas wyglada lepiej mimo takiego samego wysilku?
Opublikowano 28 lutego 201510 l Tren i masteron na ubicie to podstawa,pewnie leci dodatkowo delikatny podkład z propa i hgh,ale wcześniej na masie leciał teść długi,hgh,insulina,pewnie deka,takimi cyklami wygrywa się obecnie debiuty.
Opublikowano 28 lutego 201510 l Czyli tak jak myślałem teraz wpadnie zaległy hajs za robotę i łapie za metę albo teścia . Jedynie te zastrzyki mnie odstraszają ale no cóż trzeba będzie się przemóc bo będzie lipa straszna .
Opublikowano 28 lutego 201510 l Tak na marginesie... Litwin poznałeś może tego gościa co dość często staliście obok siebie (np. na zdjęciu które podał szarku , koleś w zielonych slipach ) ? było to parę lat temu , ale zdaje mi się , że to jest mój znajomy z lat technikum , Marcin i pochodzi z Płońska . Edytowane 28 lutego 201510 l przez seb.maz
Opublikowano 1 marca 201510 l Gadałem z nim chwilę,opowiadał że zbijał rano wagę,sympatyczny gość Zaraz zakładam drugą warstwę bronzera,piję Vitargo i się modlę by ten ból nóg z wczorajszego biegania nie przełożył się na pozowanie. Edit:Seb daj znać jak mu poszło,bo widzę w galerii że ma medal na szyi Edytowane 1 marca 201510 l przez Litwin81
Opublikowano 1 marca 201510 l Mam nadzieję że wstydu dzisiaj nie przyniosę,zestresowałem się rano bo nie zostałem na naradzie technicznej i oglądając zdjęcia odniosłem wrażenie że wczoraj startowała moja kategoria.
Opublikowano 1 marca 201510 l Czyli tak jak myślałem teraz wpadnie zaległy hajs za robotę i łapie za metę albo teścia . Jedynie te zastrzyki mnie odstraszają ale no cóż trzeba będzie się przemóc bo będzie lipa straszna . Szczerze? Ja jesli bym miał brać to wyłącznie w zastrzykach. Oral olej, szkoda bebechów
Opublikowano 1 marca 201510 l litwin, co sie tak przejmujesz, najwazniejsze w spartakusie masz szacun serio mówię, bez ironii
Opublikowano 1 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szósty !!! Dziękuję wszystkim za wsparcie Później dam jakieś fotki,dałem doopy z pozowaniem nóg,walczyłem by się nie wywalić,takie skurcze mnie łapały,to pewnie wina tego biegu na zbicie wagi. Litwin dalej robisz w stoczni? Nie,od roku jako trener na siłce. Edytowane 1 marca 201510 l przez Litwin81