Kazub 4 583 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka na debiutach ? bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Edytowalem post wyzej jak pisales. Wez sie zmierz z taka bestia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 (edytowane) pizza tzn?od którego ojciec tutaj du.pę kuł? pamietam, ktoś wrzucał fote ze swoim starym, stary świniak, jakby go z podestu arnolda zayebali. Edytowane 28 lutego 2015 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Jeśli jakiś natural idzie na takie zawody i myśli, że coś zwojuje to jest glupi. Z podkladem tescia nie da sie wygrac kreatyna. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Debiuty to MP nowicjuszy,ale co roku poziom miażdży,w tym roku to jakaś masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Coraz mlodsi bija w dupsko to potem weterani,ktorzy do 26 roku zycia jechali na sucho nie maja prawa bytu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Coraz mlodsi bija w dupsko to potem weterani,ktorzy do 26 roku zycia jechali na sucho nie maja prawa bytu Nie chodzi o to ze biją tylko o ilości i miksy środków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 pizza tzn? od którego ojciec tutaj du.pę kuł? pamietam, ktoś wrzucał fote ze swoim starym, stary świniak, jakby go z podestu arnolda zayebali. Stary Sharka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 wojtas ile boksujesz i kto jest twoim trenerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 pizza tzn? od którego ojciec tutaj du.pę kuł? pamietam, ktoś wrzucał fote ze swoim starym, stary świniak, jakby go z podestu arnolda zayebali. Syf na syfie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Tego nie możesz być pewny. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Tomek, lat 22, waga ok 80kg. Tez czeka na debiuty: pewno na mutant massie Ile on ma wzrostu ze wazy 80kg? półtora metra? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Zielona kreatyna z vitala Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Ale tak szczerze, to jakbym sie tyle napracował co litwin i stanał obok takiego goscia jak ten co wrzuciłeś, to troche zszedłoby ze mnie powietrze. W sensie ze czułbym irytacje z rozczarowaniem jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Niestety nie zawsze wystarczy tylko ciężka praca. Nie wiem jak to się do zbijania wody ale z tego co słyszałem wielu ludzi nawet podczas występu na scenie jest chociażby na trenie . Szkoda , myślałem o startach ale jak widzę takich kabanów to jednak poczekam z 3-4 lata zrobię jakieś cykle i się pomyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 No dokladnie.Rozpatrzmy wspolnie taka sytuacje.Jestesmy z podobnego rocznika. Zaczynamy trenowac w podobnym czasie. Wszystko odbywa sie na podobnym poziomie tzn. dieta, trening, regeneracja (nie liczymy genow, ja mam nop wieksza lape a Ty klate, sral to pies). Po 3 latach systematycznych treningow mowimy sobie, a wystartujemy w debiutach, ktore odbeda sie za rok. Ok super pomysl ! Trzymamy diete na 100%, nie ma coli, nie ma chipsow, eat clean - train dirty.Spimy min 9 godz, suplemantacja bialkiem, weglami,(pipi)i itd - podstawa.Ty bierzesz kreatynke, jakis spalacz i walczysz. Ja natomiast przybijam na podklad tescia i wrzucam jakas zwykla mete. Przez ten rok powtarzam ten cykl 2x. Przychodzi dzien zawodow, ktory z nas wyglada lepiej mimo takiego samego wysilku? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 kabi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Tren i masteron na ubicie to podstawa,pewnie leci dodatkowo delikatny podkład z propa i hgh,ale wcześniej na masie leciał teść długi,hgh,insulina,pewnie deka,takimi cyklami wygrywa się obecnie debiuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Czyli tak jak myślałem teraz wpadnie zaległy hajs za robotę i łapie za metę albo teścia . Jedynie te zastrzyki mnie odstraszają ale no cóż trzeba będzie się przemóc bo będzie lipa straszna . Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Jak ta hurtownie farmakologiczna kitrac przed rodzina ? :F Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 (edytowane) Tak na marginesie... Litwin poznałeś może tego gościa co dość często staliście obok siebie (np. na zdjęciu które podał szarku , koleś w zielonych slipach ) ? było to parę lat temu , ale zdaje mi się , że to jest mój znajomy z lat technikum , Marcin i pochodzi z Płońska . Edytowane 28 lutego 2015 przez seb.maz Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2015 (edytowane) Gadałem z nim chwilę,opowiadał że zbijał rano wagę,sympatyczny gość Zaraz zakładam drugą warstwę bronzera,piję Vitargo i się modlę by ten ból nóg z wczorajszego biegania nie przełożył się na pozowanie. Edit:Seb daj znać jak mu poszło,bo widzę w galerii że ma medal na szyi Edytowane 1 marca 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2015 Mam nadzieję że wstydu dzisiaj nie przyniosę,zestresowałem się rano bo nie zostałem na naradzie technicznej i oglądając zdjęcia odniosłem wrażenie że wczoraj startowała moja kategoria. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2015 Czyli tak jak myślałem teraz wpadnie zaległy hajs za robotę i łapie za metę albo teścia . Jedynie te zastrzyki mnie odstraszają ale no cóż trzeba będzie się przemóc bo będzie lipa straszna . Szczerze? Ja jesli bym miał brać to wyłącznie w zastrzykach. Oral olej, szkoda bebechów Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2015 litwin, co sie tak przejmujesz, najwazniejsze w spartakusie masz szacun serio mówię, bez ironii Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 1 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2015 Litwin dalej robisz w stoczni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 marca 2015 (edytowane) Szósty !!! Dziękuję wszystkim za wsparcie Później dam jakieś fotki,dałem doopy z pozowaniem nóg,walczyłem by się nie wywalić,takie skurcze mnie łapały,to pewnie wina tego biegu na zbicie wagi. Litwin dalej robisz w stoczni? Nie,od roku jako trener na siłce. Edytowane 1 marca 2015 przez Litwin81 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi