Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety,dzisiaj 7 w open,jednak zbyt duża różnica wagi zdecydowała(20 kg).W tygodniu dam fotki,jeden typek był do ogrania,ale był miejscowy więc musiałbym go deklasować formą.

Gość yaczes
Opublikowano

No niestety,dzisiaj 7 w open,jednak zbyt duża różnica wagi zdecydowała(20 kg).W tygodniu dam fotki,jeden typek był do ogrania,ale był miejscowy więc musiałbym go deklasować formą.

Naliczylem 7dmiu na scenie, ilu startowalo?

Gość yaczes
Opublikowano

Ten po lewej to typowy schaboszczak z bramki z klubu, ktory zrzucil fat na koksie. Nie ma ksztaltow. Wyglada jakby robil cale zycie serie po 3-5 powtorzen i wpyerdalal metanabol. Zreszta pewnie tak bylo. Do tego posmarowal sie jakby gral murzyna w filmie z lat 30.

Z kolei ten po prawej ma krotkie nozki i za dlugi tulow oraz szyje.

I za duza glowe. Do tego krociotkie rece.

Lydki jak zapalki, ale lepsze czworoglowe i brzuch + ogolna separacja.

Jednak za te proporcje umiescilbym go nizej, wyglada jak debil.

edit: jeszcze raz spojrzalem, te jego proporcje to tragedia, wyglada jakby cierpial na karlowatosc. Na pewno ma wspolne geny z midgetami.

Opublikowano

Ej tam się kolego Litwin nic nie martw. Dowaliłeś ładnie, wyłącznie siłą swojej ciężkiej pracy, wyglądasz tak, jak ja nigdy nawet w 1/10 i choćby skały srały to wiedz, że u mnie masz podziw i szacunek.

Opublikowano

Dzięki :) Specjalnie wczoraj czytałem regulamin oceniania i było tam jak byk,ze ocenia się proporcje ciała,separację,poziom odtłuszczenia i ogólny zarys sylwetki.Pewnie każdy kto przegrał tak pisze,ale ja uważam że powinienem tam wejść do finału ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za miłe słowa.

Poćwicz brzuch na większych ciężarach,bo odstaje od reszty,a tak ogólnie jest schludnie.

Kiedyś brzuch był moją ulubioną partią, niestety zbiesiłem się z czasem i go nieco olałem, poprawię się Litwin :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi od miesiąca przybyło +2kg tak na stałe (sprawdzane na czczo co kilka dni). Trochę zwiększyłem kaloryczność, rowerek do pracy codziennie jest, siłownia nadal 3x w tygodniu bez opierdalania. Pasek zapinam na taką samą liczbę oczek więc łudzę się, że to poszło w mięśnie :geek:

Opublikowano

U mnie wszystko super i zgodnie z planem. Fatu zleciało ponad 5 kg, jak tak dalej pójdzie bedzie zaje.biscie w lato. Tyle ze bedzie już tylko coraz ciężej. Dieta jest juz na maks redukcyjna nie mam zamiaru juz nic ucinac bo po prostu bym sie głodził wiec trzeba bedzie aerobami zapie.rdalać