Opublikowano 23 kwietnia 20159 l W tym roku wyjątkowo szybko jestem gotowy na wakacje bo już od marca,ale żeby efekt był lepszy za 3 tygodnie zaczynam przygotowania do rekordu na 10 km więc i fat pewnie poleci Fajne uczucie nie musieć się spinać do czerwca
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l A mi przybyło 5kg w 3 tygodnie a poziom bf% nic nie rośnie ... hehehe
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Ostatni niedzielny pomiar 77,7 KG ale co z tego jak sadła tyle i zwisającej skóry, że żadna foczka na mnie nad morzem nie zerknie. Zostanie mi polowanie na sprzedawcę naleśników z nutellą.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l A mi przybyło 5kg w 3 tygodnie a poziom bf% nic nie rośnie ... hehehe Co bijesz?
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Wiecej ode mnie xd Foto dawaj. Musiales niezle dorzucic masy, bo kojarze Cie jako chudego chlopaka w rurkach;) Edytowane 24 kwietnia 20159 l przez _Red_
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l A mi przybyło 5kg w 3 tygodnie a poziom bf% nic nie rośnie ... hehehe Mi od debiutów 13 kg Na debiutach 69 a teraz 82.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l dzieki chłopaki, niestety sporo tego w uda i brzuch poszlo, teraz troche zwolnię z zarciem i powoli dobije do tych 80. Fotke wrzuce za pare miesiecy ; )
Opublikowano 2 maja 20159 l Chyba przesadziłem z ciężarami na brzuch bo przez ostatni rok te kostki na brzuchu tak paskudne mi się zrobiły jak u kulturysty:( Edytowane 2 maja 20159 l przez szarku123
Opublikowano 2 maja 20159 l jakich sterydów używasz? i daj fote całej sylwetki kawał byka, jaka waga, wzrost Edytowane 2 maja 20159 l przez sosnaa
Opublikowano 2 maja 20159 l Dla porównania zobaczcie sobie fotkę z tamtego roku . Jak pisałem jestem ciekaw efektów na cyklu , na razie średnio chociaż nabicie mi się podoba. Jest to mój pierwszy cykl radami nie wybrałem ph a zwykły testosteron . Waga jakoś 82 kg przy 175 wzrostu.Przed cyklem waga 71-72? Mocno woda musiała do mięśni wbić bo wątpię aby chociaż 1kg mięśnia mi poszedł ale wymiarowo w końcu przeskoczyłem barierę 42 w łapie. Całą sylwetkę wrzucę w poniedziałek przed treningiem. Mimo wszystko wydaje mi się że ph by porobiło lepiej.
Opublikowano 2 maja 20159 l Co za testa bijesz i jaki cykl? Jeśli twierdzisz, że ph by cię lepiej porobiło to chyba coś nie tak...
Opublikowano 3 maja 20159 l Norma , warto zobaczyć wcześniejsze fotki z tamtego roku czy też 2-3 lat. Zawsze przy napinaniu klatki ten prawy sutek taki był. Na początku myślałem że jakieś gino ale usg nic nie pokazało więc jakoś żyje.
Opublikowano 3 maja 20159 l Fajnie jakbys wrzucił dla porównania zdjecie przed cyklem. Nabity konkret ale ty juz dobrze wyglądąłes przed teściem
Opublikowano 3 maja 20159 l Może jestem dziwny (a pewnie jestem), ale w 2013 najlepiej wyglądałeś. Tzn, może nie byłeś tak nabity, ale przez to wyglądało to w miarę naturalnie, a tak od razu widać, że sterydy.
Opublikowano 3 maja 20159 l Norma , warto zobaczyć wcześniejsze fotki z tamtego roku czy też 2-3 lat. Zawsze przy napinaniu klatki ten prawy sutek taki był. Na początku myślałem że jakieś gino ale usg nic nie pokazało więc jakoś żyje. Chodzi o to że ten stan lipo może się nasilać,czyli gromadzenie się tkanki tłuszczowej wokół sutka nawet przy niskim bf.To może być od podniesionej prolaktyny i prześwietlenie tego nie wykazuje,miej lepiej pod ręką ATD.
Opublikowano 3 maja 20159 l Niech Ci ktoś cyknie normalne foty całej sylwetki bo po tych w odbiciu w lustrze ciężko ocenić.
Opublikowano 3 maja 20159 l Może jestem dziwny (a pewnie jestem), ale w 2013 najlepiej wyglądałeś. Tzn, może nie byłeś tak nabity, ale przez to wyglądało to w miarę naturalnie, a tak od razu widać, że sterydy. też tak uważam, fajna sylwetka na lato. Wiadomo jednak, że każdy ma inne priorytety i widać ogrom włożonej pracy. Masz w planach jakieś starty?
Opublikowano 3 maja 20159 l Co wy gadacie? 3 fota kozak, chciałbym kiedyś wyglądać jak Szarku na... 1 fotce. Dawaj zdjęcia całej sylwetki. Super progres.