Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W tym roku wyjątkowo szybko jestem gotowy na wakacje ;) bo już od marca,ale żeby efekt był lepszy za 3 tygodnie zaczynam przygotowania do rekordu na 10 km więc i fat pewnie poleci ;) Fajne uczucie nie musieć się spinać do czerwca ;)

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ostatni niedzielny pomiar 77,7 KG ale co z tego jak sadła tyle i zwisającej skóry, że żadna foczka na mnie nad morzem nie zerknie. Zostanie mi polowanie na sprzedawcę naleśników z nutellą. :(

Opublikowano

A mi przybyło 5kg w 3 tygodnie a poziom bf% nic nie rośnie ... hehehe

Co bijesz?

Opublikowano

Wiecej ode mnie xd Foto dawaj.

Musiales niezle dorzucic masy, bo kojarze Cie jako chudego chlopaka w rurkach;)

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

A mi przybyło 5kg w 3 tygodnie a poziom bf% nic nie rośnie ... hehehe

Mi od debiutów 13 kg ;) Na debiutach 69 a teraz 82.

Opublikowano

dzieki chłopaki, niestety sporo tego w uda i brzuch poszlo, teraz troche zwolnię z zarciem i powoli dobije do tych 80.

Fotke wrzuce za pare miesiecy ; )

Opublikowano

jakich sterydów używasz?

i daj fote całej sylwetki

kawał byka, jaka waga, wzrost

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Dla porównania zobaczcie sobie fotkę z tamtego roku . Jak pisałem jestem ciekaw efektów na cyklu , na razie średnio chociaż nabicie mi się podoba. Jest to mój pierwszy cykl radami nie wybrałem ph a zwykły testosteron . Waga jakoś 82 kg przy 175 wzrostu.Przed cyklem waga 71-72? Mocno woda musiała do mięśni wbić bo wątpię aby chociaż 1kg mięśnia mi poszedł ale wymiarowo w końcu przeskoczyłem barierę 42 w łapie. Całą sylwetkę wrzucę w poniedziałek przed treningiem. Mimo wszystko wydaje mi się że ph by porobiło lepiej.

Opublikowano

Co za testa bijesz i jaki cykl? Jeśli twierdzisz, że ph by cię lepiej porobiło to chyba coś nie tak...

Opublikowano

Fajnie jakbys wrzucił dla porównania zdjecie przed cyklem. Nabity konkret ale ty juz dobrze wyglądąłes przed teściem

Opublikowano

Może jestem dziwny (a pewnie jestem), ale w 2013 najlepiej wyglądałeś. Tzn, może nie byłeś tak nabity, ale przez to wyglądało to w miarę naturalnie, a tak od razu widać, że sterydy.

Opublikowano

Norma , warto zobaczyć wcześniejsze fotki z tamtego roku czy też 2-3 lat. Zawsze przy napinaniu klatki ten prawy sutek taki był. Na początku myślałem że jakieś gino ale usg nic nie pokazało więc jakoś żyje.

Chodzi o to że ten stan lipo może się nasilać,czyli gromadzenie się tkanki tłuszczowej wokół sutka nawet przy niskim bf.To może być od podniesionej prolaktyny i prześwietlenie tego nie wykazuje,miej lepiej pod ręką ATD.

Opublikowano

Niech Ci ktoś cyknie normalne foty całej sylwetki bo po tych w odbiciu w lustrze ciężko ocenić.

Opublikowano

Może jestem dziwny (a pewnie jestem), ale w 2013 najlepiej wyglądałeś. Tzn, może nie byłeś tak nabity, ale przez to wyglądało to w miarę naturalnie, a tak od razu widać, że sterydy.

też tak uważam, fajna sylwetka na lato. Wiadomo jednak, że każdy ma inne priorytety i widać ogrom włożonej pracy. Masz w planach jakieś starty?

Opublikowano

Co wy gadacie? 3 fota kozak, chciałbym kiedyś wyglądać jak Szarku na... 1 fotce. Dawaj zdjęcia całej sylwetki. Super progres.