Opublikowano 10 maja 20159 l To jeszcze ponadprzeciętna ortografia i szafa gra Takiej już nie posiadam Dzisiaj ostatni dzień masy,od jutra wywalam słodycze,owoce tylko do śniadania,dokładam aeroby i raz w tygodniu bieganie na 10 km by w czerwcu pobić rekord podczas biegu Świętojańskiego.Dobiłem do 85 kg a jak widać po fotkach aż tak bardzo się nie zalałem Zobaczymy ile zjadę do lipca.
Opublikowano 10 maja 20159 l Ożeszty ale szybko udało Ci się przybydlić od czasu zawodów Tam już byłeś suchy na wiór, aż głupio mi było jeść cokolwiek przed monitorem, czytając forum.
Opublikowano 10 maja 20159 l No to mój rekord,nigdy tyle nie ważyłem i nigdy nie miałem tak wąskiego pasa
Opublikowano 10 maja 20159 l Litwin, wrzuciłbyś jakąś rozpiskę, na czym głównie opierasz dietę na masie?
Opublikowano 11 maja 20159 l Litwin, wrzuciłbyś jakąś rozpiskę, na czym głównie opierasz dietę na masie? Z rana płatki a w ciągu dnia makaron brązowy,wczoraj czerwony ryż,za to bawię się źródłami białka,mniej kurczaka a więcej wołowiny,ryby.Przed treningiem zarzucam sporo owoców i nawet do 5 kinder maxi kingów Po treningu nawet do 120 gram Gaineratora i już bez węgli,tylko warzywa i mięso.
Opublikowano 11 maja 20159 l przed trenningiem słodkie a nie po? i po trenningu nie jesz węgli? forma kozak
Opublikowano 11 maja 20159 l Takie maxi kingi to strzał szybkiej energii wiec pewnie dlatego bierze przed treningiem. A po treningu masz wegle przeciez w gaineratorze.
Opublikowano 11 maja 20159 l przed trenningiem słodkie a nie po? i po trenningu nie jesz węgli? forma kozak W 120 gramach Gaineratora jest około 80 gram węgli i 30 gram białka.Przed biorę by mieć moc,ale tylko przed ciężkimi treningami.Wykorzystuję myk z ładowania przed treningiem,tylko węgle i trochę tłuszczu,białka prawie w ogóle,czuję ze więcej mocy mam.
Opublikowano 11 maja 20159 l Patrze robisz te rotacje w diecie, że ty liti sra.czki po takich zmianach w jedzeniu nie dostajesz do ja nie wiem
Opublikowano 30 maja 20159 l No ja się lekko wycinam na czerwiec,to możemy 1 lipca wszyscy dać fotki U mnie szału nie będzie,bo nie robię tego pod zawody kulturystyczne tylko biegowe
Opublikowano 30 maja 20159 l Chcesz to ci wysle na priv wczesniej skoro nie mozesz wytrzymać bez mojej gołej klaty
Opublikowano 30 maja 20159 l Mysle, ze zarowno kazi jak i kabi yebna ladne szpryce przez ten miesiac, bo obydwaj boja sie siebie nawzajem. Takze poziom moze byc niezly.
Opublikowano 30 maja 20159 l I oczywiście ma to wyglądać tak: 1.Slipy jak dla zawodnika 2.Bronzer/opalenizna chyba że ktoś z natury ma karnacje wpc czekoladowego Treca. 3.Na zdjęciu ma widnieć gazeta z datą. 4.Badania antydopingowe oczywiście porobione. No i przydałaby się nagroda dla najlepszego w postaci rangi Spartakusa roku XXXX .
Opublikowano 31 maja 20159 l Nie moge sie doczekać! Mam juz specjalną poze uwydatniającą mięśnie pośladkowe, nazwałem ją "Romski Delfin"
Opublikowano 31 maja 20159 l Kotwica ci w plecy romski delfinie Oczywiscie czarno biale, bo tak szlachetniej nie czekam do lipca! Edytowane 31 maja 20159 l przez El Loco Chocko