Opublikowano 19 lipca 20159 l Żarty żartami, ale wujaszek rośnie na mistera forumka, pomału bo pomału, ale jednak. Jest lepiej, widać różnice. Obserwuję twoją przemianę od początku i wierzę, że na następne lato zobaczymy tam kaloryfer i nie taki domalowany tylko prawdziwy. i następne foto obowiązkowo w slipach
Opublikowano 19 lipca 20159 l No jest roznica, ten triceps wreszcie zaczyna byc widać. Takze wiedz ze cos sie dzieje ale roboty jeszcze sporo. Ale jakbys odstawił te cuksy, zaczął ostro pakowac na tej siłowni i zaczął robic lekką mase bez zbednego zalewania sie z dietka to mógłbyś nas zdziwic za rok
Opublikowano 19 lipca 20159 l Chrzanić unikanie słodyczy, właśnie zrobiłem sobie naleśnika z mąki razowej nadziewanego snickersem :-( Wybiegam to za chwilę.A wujek istotnie ładnie chudnie, tylko może forumek o gierkach dla dzieci nie jest najlepszym miejscem na pokazywanie ogolonych łoniaków xd Na jakimś sfd pewnie by było więcej konstruktywnych komentarzy.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Myśle że forum o grach jest zaje.biscie dobrym miejscem na pokazywanie wygolonych okolic bikini. Ok, nastepne foto proponuje jednak zrobic w slipach np takich
Opublikowano 19 lipca 20159 l Ostatni raz kaloryfer na brzuchu widziałem... Z 15 lat temu. Zapasłem się i miłość do browaru i imprez + junk food ukształtowały cały ten syf, co teraz próbuję zbić. Plan siłownia coraz bliżej realizacji. Mam nadzieję, że za rok będzie mocny przełom i to w gaciach. @d.b. cooper - z tym misterem foruma to dojebałeś, każdy jeden tu lepiej niż ja wygląda. @Kanabis - cukier poszedł prawie w odstawkę i nie robię już po 2k kcal z samych batonów w soboty. Walka trwa. Co do pokazywania kawałka schabu na forum dla konsolomaniaków - jeśli ktoś poczuł się urażony to proszę wybaczyć ekoledzy. Wydawało mi się, że nagość w dziale o spartakusach jest w miarę ok. Edytowane 19 lipca 20159 l przez 2razyjot
Opublikowano 19 lipca 20159 l Ostatni raz kaloryfer na brzuchu widziałem... Z 15 lat temu. Zapasłem się i miłość do browaru i imprez + junk food ukształtowały cały ten syf, co teraz próbuję zbić. Plan siłownia coraz bliżej realizacji. Mam nadzieję, że za rok będzie mocny przełom i to w gaciach. @d.b. cooper - z tym misterem foruma to dojebałeś, każdy jeden tu lepiej niż ja wygląda. @Kanabis - cukier poszedł prawie w odstawkę i nie robię już po 2k kcal z samych batonów w soboty. Walka trwa. Co do pokazywania kawałka schabu na forum dla konsolomaniaków - jeśli ktoś poczuł się urażony to proszę wybaczyć ekoledzy. Wydawało mi się, że nagość w dziale o spartakusach jest w miarę ok. to ja myślałem że jestem hardcorem jedząc lody cartedore czekoladowe snickersem
Opublikowano 19 lipca 20159 l Weźcie sie zamknijecie bo laska kupiła ciasto snickers :/// Je.bane testy silnej woli
Opublikowano 19 lipca 20159 l @Orzeszek - za czasów "świetności" to nie było żadnym wyczynem a ja snickersy mogłem zagryzać pierogami ruskimi z taką porcją tłuszczu, że aż grzechem było by nie popić Pepsi A na deser 500 ml kubek lodów Koral tych z krówką i air koniakiem. Oczywiście do tego wiadro i kadzidła o zapachu zioła. Wspominałem o browarach i że warzyłem stówę bez kilograma a mięśni i genu to ja nigdy nie miałem? Tak było jeszcze 4 lata temu. Było grubo. Edytowane 19 lipca 20159 l przez 2razyjot
Opublikowano 19 lipca 20159 l To sie tylko tak wydaje ale doje.bać słodyczami plus słodki napój ponad 1000kcal na raz to nie jest jakis wielki wyczyn. Moja ciotka np jest gruba, ale zauwazylem jak bylem u niej ze ona w dzien opier.doli moze z 400kcal max. Ale mowi ze dzien dnia w nocy oje.bie kilka pudełek czekolady, batonów czy ptsaiego mleczka. 400 plus jakies 1500 w dodatku w nocy i dupa rosnie. Moze w sumie stad ten placz grubasek "PRZECIEZ JA DUZO NIE JEM". Z tym ze ona akurat wie ze jest gruba od chockonight Edytowane 19 lipca 20159 l przez kanabis
Opublikowano 19 lipca 20159 l Wujek, bylo zrobic zdjecie tylko w okularach spawalniczych i by byl efekt vin diesela. Poza tym czytajac niektore posty myslalem, ze pierwsza wersja zdjec przed edycja byla faktycznie w full stroju adama (byla?). Ale propsy za odwage jak najbardziej
Opublikowano 19 lipca 20159 l Nie no z pindolem zdjęć bym na publicznym nie wrzucił, kawałek tyłka to co innego. Dalej nie wiem o jaką odwagę chodzi i o co cały szum jak są wakacje i choćby na basenie można więcej zobaczyć czy plaży ale w sumie sam rykłem śmiechem jak zobaczyłem Rozaliusza w wannie.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Myślałem, że nie można się stoczyć niżej niż bycie niż fanbojem Litwina (który w sumie też pokazał raz swoje części erotyczne). Dżej Dżej pokazał, że można. Można,można być tobą
Opublikowano 19 lipca 20159 l Ty Litwin nie widziałeś Radzia na żywo - uwierz mi, że on jedyne co w życiu może zrobić to sobie popisać i próbować komuś dogryźć. Jakbyś go lekko klepnął w bark to byś go połamał z przemieszczeniem. XD
Opublikowano 19 lipca 20159 l Dalej nie wiem o jaką odwagę chodzi i o co cały szum jak są wakacje i choćby na basenie można więcej zobaczyć czy plaży No tez w sumie nie wiem. Myslalem, ze na poczatku bylo z golym michalkiem, ale jak od razu byla cenzura to nie rozumiem krzyku. Kobik tez plywal z delfinami niewiele wiecej okryty. Ale ja sie nie znam, moze dla niektorych e-kolega z forum z kawalkiem golego tylka to widok niewyobrazalny. ps. ilosc butelek z plynami na wannie po lewej stronie vs po prawej xD Kobiety.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Ty Litwin nie widziałeś Radzia na żywo - uwierz mi, że on jedyne co w życiu może zrobić to sobie popisać i próbować komuś dogryźć. Jakbyś go lekko klepnął w bark to byś go połamał z przemieszczeniem. XD Jestem pewien, nie przeczę. Szczegół, że bez jego insuliny wyglądałby gorzej jak Ty. A sam tyjesz z roku na rok. Kto mówi inaczej pie.rdoli. XD Pozdrawiam.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Dalej nie wiem o jaką odwagę chodzi i o co cały szum jak są wakacje i choćby na basenie można więcej zobaczyć czy plaży No tez w sumie nie wiem. Myslalem, ze na poczatku bylo z golym michalkiem, ale jak od razu byla cenzura to nie rozumiem krzyku. Kobik tez plywal z delfinami niewiele wiecej okryty. Ale ja sie nie znam, moze dla niektorych e-kolega z forum z kawalkiem golego tylka to widok niewyobrazalny. ps. ilosc butelek z plynami na wannie po lewej stronie vs po prawej xD Kobiety. odżyweczka do włosów w szamponie, szampon do włosów, odżyweczka do włosów w sprayu, balsam do ciała, peeling
Opublikowano 19 lipca 20159 l Od dzisiaj nie wstawiam tu swoich nowych foteczxek, to nie tak mialo wygladac...
Opublikowano 19 lipca 20159 l No wronerro tak ładnie wygląda a cały blask ostatnich stron zebrałes ty wujaszek. Pewno zazdrosny po prostu
Opublikowano 19 lipca 20159 l No wroner nie da sie ukryc, prze do przodu i z glowa. Chyba sam wezme korki od niego.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Ja dopiero za rok wrócę więc Wronek poczekaj 3 dni aż sprawa moich pośladków ucichnie i atakuj.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Ty Litwin nie widziałeś Radzia na żywo - uwierz mi, że on jedyne co w życiu może zrobić to sobie popisać i próbować komuś dogryźć. Jakbyś go lekko klepnął w bark to byś go połamał z przemieszczeniem. XD Jestem pewien, nie przeczę. Szczegół, że bez jego insuliny wyglądałby gorzej jak Ty. A sam tyjesz z roku na rok. Kto mówi inaczej pie.rdoli. XD Pozdrawiam. Śmiechłem Nie ma to jak pisać na temat o którym nie ma się pojęcia