Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 Jeżeli wymagają by człowiek pracował fizycznie do 67 lat,to po 40-tce powinien dostawać od NFZ hgh i teścia w dawkach fizjologicznych by temu sprostać Wysoko przetworzone żarcie,dodatki do chemii,alkohol,naturalny spadek hormonów i obecnie praktykowany zajazd w pracy nie służy naturalnie podniesionym hormonom. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 no ale przeciez dodaja sterydy do kurczakow, ktore jemy. Jak zwykle sie zblazniles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 Hehe spoko chłopaki, specjalnie dla was popodnoszę coś i może za rok coś urośnie albo spadnie, kto wie? Do miłego. Fajnie, że ciągle jestem na tapecie, dział żyje na nowo. Pokój. Tez byłem, Yeti też był, Jaczes też był. Marny argument, napisz po prostu ze byś chodził na siłownie gdyby nie trzeba było tych cięzarów podnosic Jest 30 stopni na hali, nic mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 (edytowane) no ale przeciez dodaja sterydy do kurczakow, ktore jemy. Jak zwykle sie zblazniles. Jak zwykle nie wiesz jakie dodają Nie jedź też czasem podrobów,tam jest dużo kreatyny. Edytowane 24 lipca 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2015 daj temu czas i będzie dobrze nie każdy jest dzikiem który pare razy zrobi trening i już mu łapa puchnie ILE MOŻNA CZEKAĆ ja to widzę tek, że wujaszek bierze hantelki 2.5 kilo, robi nimi jakieś sparaliżowane wymachy i po 20 minutach siada przed forum i pisze o sterydach Tak jak piszesz. Mam dziwne wrazenie, ze wujek wiecej pisze o treningach, niz trenuje. Po tych zdjeciach przynajmiej sie podbuwalem troche, bo bez koszulki wygladam lepiej niz gosc co kladzie pape po chemioterapi z opona od zuka przy miednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Ty myślałem, że się czepiasz bo Wkp ale jak tu chcesz jakieś podjazdy robić to daj sobie spokój bo ja na to zlewam. Wrzucaj foty formy i dyskutujmy. Jak będę wyglądał moja sprawa, ty i inni możecie sobie pop.ierdo.lić ja mogę posłuchać. Proste jak 2x2. Pokój Myszaty, nie spinaj się za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Wujaszek, ale miętus jesteś. Rzuć jakąś kur.wą chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Kur.wa sobota w robocie od 6 na kacu 30 stopni i palnikiem wodorowym zabijam osy bo się zalęgły na hali - miętus to cię robił ekolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Wujaszkowi wyrosla piczka zamiast cojones. Pewnie od sterydow. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Baba jota zmienila, kiedys w jego szczytowej formie forumowej uchodzil za mojego idola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Przepraszam panny, że wam przeszkadzam, ale postanowiłem wrzucić tu swoje dwie fotki żeby mieć jakieś porównanie do tego jaki będę piękny za pół roku, albo rok Już się chwaliłem na forum, ale się powtórzę, od jakichś dwóch miesięcy zacząłem robić pompki zwykłe, pompki w stójce, brzuszki, rozciąganie i kilka innych ćwiczeń, których nazw nie znam. Później zacząłem robić hiit-y z jakąś dupeczką z youtube i zabawy z hantelkiem i po jakimś czasie zrobiło się to dla mnie mało, więc teraz oprócz hiitów, pompek i brzuszków teraz będę wyciskał żelazo na siłce i biegał sobie na bieżni. Brat wznowił treningi po długiej przerwie, więc mi będzie podpowiadał. Fotki w spojlerze, żałuję jedynie, że nie zrobiłem żadnych fotek te dwa miechy temu, bo pod cyckami miałem takiego klopsa jak JJ, a teraz zamiast fałd tłuszczu widać lekki zarys mięśni Do tego łapy poszły lekko w górę na co zwrócili uwagę znajomi, brat i mama. Za to będę musiał popracować mocno nad cyckami, plecami, kapturami i motylami, bo w domu nie miałem jak tego wyćwiczyć mając jedynie jeden hantelek xd No i do tego jeszcze zajmę się swoim wykurwiście krzywym kręgosłupem, co trzy razy w tygodniu nad jezioro popływać, bo mam po drodze z pracy, więc czemu by nie skorzystać i będę musiał jakieś ćwiczenia na drabinkach ogarnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 @Yakubu - ciśnij tak dalej. @Maus, KoBik i inni - chłopaki, sorras, że was zawiodłem ale zwyczajnie pozmieniało mi się ostatnio w życiu na lepsze i mam wyjebane najczęściej już. Nawet mi się dissów nie chce na Myszora pisać. Poza tym zakurw w robocie i hardkorowe temperatury, wróciłem i piję browara w upalny dzień. Forma będzie jak skurwysyn. Dobrego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Niestety owlosienie srodkowo-klatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Jak się funkcjonuje z kudłami pod pachami? i to z wizytą u Notariusza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2015 Dobra nie, teraz ostatni dzień przed pompa, wiec dam wam rade, nie śmiać się czerwsniaki, na was będę lamal jak zapałki czeresniaki Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 Jak się funkcjonuje z kudłami pod pachami? i to z wizytą u Notariusza? goli to się pento Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 gratsy za kudły pod pachami, ohyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 jeśli depilacja to tylko full opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 Ja tne na 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 widzę, że miałeś walkę z niedźwiedziem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 A teraz walka z tłuszczem Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 placa ci za reklame tego energetyka czy po prostu jestes jego najwiekszym fanem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 (edytowane) Yakubu dobre suty, jakieś specjalne rozciąganie? Stretching? Edytowane 26 lipca 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 Po prostu otoczone włosami, stąd takie złudzenie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 (edytowane) Edytowane 26 lipca 2015 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi