Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Różne rzeczy można mówić, ale genetyka robi dużo. Ja dostałem średnie geny do sportu, ojciec miał 4 braci, został mu jeden, po udarze, wegetuje. Klatkę mam zapadniętą jak ja prtole, kilka dni gorzej pożyję i wyglądam jak kupa. Ciężkiej pracą nad sobą i trenowaniu koszykówki od 8 roku życia zawdzięczam to, że dziś jestem wysportowany, szybki i sprawny jak na niespełna 2 metry.

Opublikowano

Mam kolegę co robi na budowie, troche mu nie wyszło mu i tak chwyta się różnych "robótek" fizycznych, ciężko tyra. Dużo nie ćwiczy, poza tym, że jeździ na rowerze, ale ma zero tłuszczu. No po prostu zero. Ja jestem chudszy i mi bebech wystaje, a u niego same mięśnie. Kiedyś go namówię na foto, to zobaczycie:). Gość w ogóle jest antyinternetowiec/pc. Nie traci tyle czasu na pierdoły :(tylko trening praca trening praca.

a jakaś literatura? :(

Opublikowano

U mnie to wygląda w tygodniu podobnie 8-16 robota 17 w domu by się ogarnąć a potem trening/zakupy i wracam na 20-21. W sumie każdego życie wygląda podobnie a jakoś znajduję godzinkę w tygodniu na napjerdalanie w wieśka. No chyba że koleś robi po 10-12 godzin i trenuje po 3-4 to zwracam honor.

Opublikowano

No niestety w pracy nie mam szans na złapanie większej ilości dlatego szukam innej. No to rzeczywiście zakładając że ktoś zacznie pracę o 8 do 18 i jeszcze ma kawałek drogi z domu do pracy to nie ma czasu na nic no chyba że u was są siłownie do 24 pootwierane .

Opublikowano

mx4HNeR.jpg

CHŁOPAKI JAKI JEST POTENCJAŁ BYCIA S(pipi)ISYNEM. JESZCZE MAM ŁADOWAĆ CZY NIE????

Opublikowano

Potencjał na Savickasa jest.

A tak serio to yebaj foto bez koszulki

Opublikowano

Nie no, przecie ja nie ładuje formy teraz; to wszystko jest zrobione przez okazyjne podnoszenie ciężarów i innych wyciskań. Tylko pytam, czy jest Gruby Rozi, czy Rozi Zalany Weno Poćwicz Chvju.

Opublikowano

Zero miesni,sam tluszcz. Jestes nadal otyly.

Opublikowano

Rozi nie cwiczysz ramion? Czemu?

Opublikowano

Bo nie mam motywacji :(

Opublikowano

To na pewno rozi a nie inny random z fryzura na kluneja? Jakos nie byl nigdy az tak nalany z twarzy.

Opublikowano

To ja. Kwestia perspektywy.

Opublikowano

mx4HNeR.jpg

CHŁOPAKI JAKI JEST POTENCJAŁ BYCIA S(pipi)ISYNEM. JESZCZE MAM ŁADOWAĆ CZY NIE????

Rozi do chooja,tnij to go kości,wyglądasz jak serdel :/

Opublikowano

Rozi dobre podgardle, przy tobie nawet ja to wyrzeźbiony grecki adonis no ale NAJPIERW MASA POTEM MASA

Opublikowano

Nie no, przecie ja nie ładuje formy teraz; to wszystko jest zrobione przez okazyjne podnoszenie ciężarów i innych wyciskań. Tylko pytam, czy jest Gruby Rozi, czy Rozi Zalany Weno Poćwicz Chvju.

potencjał jest, pisałem już nie raz. piękny, to ty nie będziesz, ale duży i silny na pewno

Bo nie mam motywacji  :(

istnieje lepsza forma motywacji, niż zamknięcie dup hejterom ?

Opublikowano

Co do masy to po ostatniej teraz jednak wole rosnąc powoli ale z czystszym mięsem. Takze niepolecam najpierw masa potem masa bo na redukcji zeby nie tracic za duzo miecha jest potem dosyć mocny zapier.dol. No i ujemny bilans na dłuższa mete tez jest niefajny.

potencjał jest, pisałem już nie raz. piękny, to ty nie będziesz, ale duży i silny na pewno

A propos potencjału to czekam na ogarniecie sie Farmerosa i wzięcie za ciezary. Kolo ma szkielet do bycia przekotem

Opublikowano

Rozi, a ile Ty masz wzrostu? Bo jakiś wielki się tu wydajesz.

Opublikowano

183 centymetry.