Shen 9 616 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 pewnie jestes skinny fat Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Kevin Levrone. Normalny chlopek, ale jak byl w swojej zyciowej formie to kosil sylwetka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Różne rzeczy można mówić, ale genetyka robi dużo. Ja dostałem średnie geny do sportu, ojciec miał 4 braci, został mu jeden, po udarze, wegetuje. Klatkę mam zapadniętą jak ja prtole, kilka dni gorzej pożyję i wyglądam jak kupa. Ciężkiej pracą nad sobą i trenowaniu koszykówki od 8 roku życia zawdzięczam to, że dziś jestem wysportowany, szybki i sprawny jak na niespełna 2 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Mam kolegę co robi na budowie, troche mu nie wyszło mu i tak chwyta się różnych "robótek" fizycznych, ciężko tyra. Dużo nie ćwiczy, poza tym, że jeździ na rowerze, ale ma zero tłuszczu. No po prostu zero. Ja jestem chudszy i mi bebech wystaje, a u niego same mięśnie. Kiedyś go namówię na foto, to zobaczycie:). Gość w ogóle jest antyinternetowiec/pc. Nie traci tyle czasu na pierdoły tylko trening praca trening praca. a jakaś literatura? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 U mnie to wygląda w tygodniu podobnie 8-16 robota 17 w domu by się ogarnąć a potem trening/zakupy i wracam na 20-21. W sumie każdego życie wygląda podobnie a jakoś znajduję godzinkę w tygodniu na napjerdalanie w wieśka. No chyba że koleś robi po 10-12 godzin i trenuje po 3-4 to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 zapomniałem już jak to jest robić po 8 godzin, chyba że w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 No niestety w pracy nie mam szans na złapanie większej ilości dlatego szukam innej. No to rzeczywiście zakładając że ktoś zacznie pracę o 8 do 18 i jeszcze ma kawałek drogi z domu do pracy to nie ma czasu na nic no chyba że u was są siłownie do 24 pootwierane . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2015 No ja nawet nie pisze bo i tak będzie wymówka. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 CHŁOPAKI JAKI JEST POTENCJAŁ BYCIA S(pipi)ISYNEM. JESZCZE MAM ŁADOWAĆ CZY NIE???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 Potencjał na Savickasa jest. A tak serio to yebaj foto bez koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Nie no, przecie ja nie ładuje formy teraz; to wszystko jest zrobione przez okazyjne podnoszenie ciężarów i innych wyciskań. Tylko pytam, czy jest Gruby Rozi, czy Rozi Zalany Weno Poćwicz Chvju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Zero miesni,sam tluszcz. Jestes nadal otyly. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Rozi nie cwiczysz ramion? Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Bo nie mam motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 To na pewno rozi a nie inny random z fryzura na kluneja? Jakos nie byl nigdy az tak nalany z twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 To ja. Kwestia perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Dawaj jakieś normalne foto bez ryja. Tylko majtki załóż bo będą ci wypominać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 W wannie zrob. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 CHŁOPAKI JAKI JEST POTENCJAŁ BYCIA S(pipi)ISYNEM. JESZCZE MAM ŁADOWAĆ CZY NIE???? Rozi do chooja,tnij to go kości,wyglądasz jak serdel Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Rozi dobre podgardle, przy tobie nawet ja to wyrzeźbiony grecki adonis no ale NAJPIERW MASA POTEM MASA Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 A pozniej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Nie no, przecie ja nie ładuje formy teraz; to wszystko jest zrobione przez okazyjne podnoszenie ciężarów i innych wyciskań. Tylko pytam, czy jest Gruby Rozi, czy Rozi Zalany Weno Poćwicz Chvju. potencjał jest, pisałem już nie raz. piękny, to ty nie będziesz, ale duży i silny na pewno Bo nie mam motywacji istnieje lepsza forma motywacji, niż zamknięcie dup hejterom ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Co do masy to po ostatniej teraz jednak wole rosnąc powoli ale z czystszym mięsem. Takze niepolecam najpierw masa potem masa bo na redukcji zeby nie tracic za duzo miecha jest potem dosyć mocny zapier.dol. No i ujemny bilans na dłuższa mete tez jest niefajny. Nie no, przecie ja nie ładuje formy teraz; to wszystko jest zrobione przez okazyjne podnoszenie ciężarów i innych wyciskań. Tylko pytam, czy jest Gruby Rozi, czy Rozi Zalany Weno Poćwicz Chvju. potencjał jest, pisałem już nie raz. piękny, to ty nie będziesz, ale duży i silny na pewno A propos potencjału to czekam na ogarniecie sie Farmerosa i wzięcie za ciezary. Kolo ma szkielet do bycia przekotem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Rozi, a ile Ty masz wzrostu? Bo jakiś wielki się tu wydajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 183 centymetry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi