Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Różne rzeczy można mówić, ale genetyka robi dużo. Ja dostałem średnie geny do sportu, ojciec miał 4 braci, został mu jeden, po udarze, wegetuje. Klatkę mam zapadniętą jak ja prtole, kilka dni gorzej pożyję i wyglądam jak kupa. Ciężkiej pracą nad sobą i trenowaniu koszykówki od 8 roku życia zawdzięczam to, że dziś jestem wysportowany, szybki i sprawny jak na niespełna 2 metry.

Mam kolegę co robi na budowie, troche mu nie wyszło mu i tak chwyta się różnych "robótek" fizycznych, ciężko tyra. Dużo nie ćwiczy, poza tym, że jeździ na rowerze, ale ma zero tłuszczu. No po prostu zero. Ja jestem chudszy i mi bebech wystaje, a u niego same mięśnie. Kiedyś go namówię na foto, to zobaczycie:). Gość w ogóle jest antyinternetowiec/pc. Nie traci tyle czasu na pierdoły :(tylko trening praca trening praca.

a jakaś literatura? :(

U mnie to wygląda w tygodniu podobnie 8-16 robota 17 w domu by się ogarnąć a potem trening/zakupy i wracam na 20-21. W sumie każdego życie wygląda podobnie a jakoś znajduję godzinkę w tygodniu na napjerdalanie w wieśka. No chyba że koleś robi po 10-12 godzin i trenuje po 3-4 to zwracam honor.

No niestety w pracy nie mam szans na złapanie większej ilości dlatego szukam innej. No to rzeczywiście zakładając że ktoś zacznie pracę o 8 do 18 i jeszcze ma kawałek drogi z domu do pracy to nie ma czasu na nic no chyba że u was są siłownie do 24 pootwierane .

Nie no, przecie ja nie ładuje formy teraz; to wszystko jest zrobione przez okazyjne podnoszenie ciężarów i innych wyciskań. Tylko pytam, czy jest Gruby Rozi, czy Rozi Zalany Weno Poćwicz Chvju.

potencjał jest, pisałem już nie raz. piękny, to ty nie będziesz, ale duży i silny na pewno

Bo nie mam motywacji  :(

istnieje lepsza forma motywacji, niż zamknięcie dup hejterom ?

Co do masy to po ostatniej teraz jednak wole rosnąc powoli ale z czystszym mięsem. Takze niepolecam najpierw masa potem masa bo na redukcji zeby nie tracic za duzo miecha jest potem dosyć mocny zapier.dol. No i ujemny bilans na dłuższa mete tez jest niefajny.

Nie no, przecie ja nie ładuje formy teraz; to wszystko jest zrobione przez okazyjne podnoszenie ciężarów i innych wyciskań. Tylko pytam, czy jest Gruby Rozi, czy Rozi Zalany Weno Poćwicz Chvju.

potencjał jest, pisałem już nie raz. piękny, to ty nie będziesz, ale duży i silny na pewno

A propos potencjału to czekam na ogarniecie sie Farmerosa i wzięcie za ciezary. Kolo ma szkielet do bycia przekotem