Opublikowano 21 sierpnia 20159 l no jak ktoś nie ma motywacji i musi nad nią pracować zamiast ją po prostu mieć, to rzeczywiście jest pedauem
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Nie moge cwiczyc brzucha, bo mam cudowne proporcje i jestem przekonany, ze tak wygladal adam stworzony przez boga - wzorcowy czlowiek. Tylko potem cos poszlo nie tak i wyszly takie litwiny z dupy wysrane.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Jakby takie zdjecie wyslal wujaszek, to bym sie w ogole nie zdziwil. Wygladasz jak wujaszek, taka prawda. Moze nawet JJ moglby dac ci kilka rad.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l No ale nawet jak Dawid jest nieco zalany to widać kaptury czy łapę, że ma dobrą i że ćwiczył. Litwin dobrze doje.bany. Nie wiem o co się kłócić.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Eeee albo jest cos z moim kompem albo kolega wyzej wrzucił pustego posta. No ale mam nadzieje ze nie, bo zapowiadał ze wrzuci foto. A ja wciąż czekam
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Wojtas jaki doyebany jak czelabiński czołg czy coś innego dużego i zabójczego.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l z talia szersza niz klata i brzuchem jak sekielski edit: haha, fajny cellulit na ramionach. To jest ta slynna kulturystyka? Znowu jestes grubaskiem jak na tych fotach sprzed 3 lat. Ramiona napinales czy to luzem? Dejw, z całym szacunkiem ale Litwin ma lepszą definicję od Ciebie patrząc na Twoje ostatnie zdjęcie. Nie wyglądasz źle ale Litwinek lepiej.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Dzis na silce 5 chlopa. Z kazdym wymiana zdan, mila atmosfera. Tylko tu, napinacze efiutow.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Nie mowie o Dawidzie nie potrzebny mi wojtas do tego. Ogolnie o napinaczach.