Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Tylko człowiek sie ładnie i elegancko ubierze z paskiem supermena, z super fajną bluzką i już brudasy brzydale zazdroszcza co za swiat
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l I tylko sobą, nie majdanem i nie doda! Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Ok wpisałem w google trec żonobijka. Dzieki krupek Spróbuj Trec Ultimate Wifebeater. faktycznie wyszukuje xddddddddddd
Opublikowano 1 września 20159 l Tylko miękkie lamusy przekładają na jutro , prawdziwy samiec alfa działa JUŻ TERAZ.
Opublikowano 1 września 20159 l Czuje że bedzie miazga. Chyba nie zasne. Albo bede wciskał o 23:59 nerwowo f5
Opublikowano 2 września 20159 l Skończy spotkanie to wrzuci! Edytowane 2 września 20159 l przez _Red_
Opublikowano 2 września 20159 l Ja je.bie co ty kur.wa kąt nachylenia pod wiatrak ustawiasz? Ejj nie dokuczaj! Przecież pompusie same się nie zrobią taknie?
Opublikowano 2 września 20159 l Wojtas ale ty foty z gołą d.upą nie dawaj bo się zgadają i będą cię szykanować. Nie poddaj się!