Kazub 4 585 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 intrygująca dyskusja. ciekawe, co byłoby, jakbym zaczął spinac się z każdą miską i redukcją hmmm ? nie pyerdole to. z tymi ryjami po redukcjach i spektakularnych chudnięciach to jednak częściej jest tak......że są CHUDE. i blade. widać wory pod oczami nie wiem, po co wy jeszcze gadacie o wujaszku. przecież to błazen. nie można miec tak chuyowych genów, żeby COKOLWIEK ĆWICZYĆ I TAK WYGLĄDAĆ. typ to ściema, nie polecam. jeszcze to pyerdolenie o sterydach. zaorać chama Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ty serio myślisz, że mnie to rusza? Serio spożytkuj czas inaczej niż twoje bomby prawdy bo mam je w chuju. Choćbym i lepiej miał nie wyglądać i tak czuje się już zajebiście w porównaniu z fotą z przed roku czy dwóch a ty możesz dalej swoje dzikie hejty uprawiać. I tak, wiem, że jesteś przekot i masz super muskulaturę gladiatorze. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Nie podlizuj mu sie bo go to jeszcze rozjuszy. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Nie kumam po co dorosły chłop wytyka mi, że Popek i disco polo złe w innym dziale a tu sam jak szczeniak się zachowuje i do tego z defektem mózgu. Za dużo testosteronu pewnie. Nie wiem, bo nie mam. Cytuj
kanabis 22 663 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Disco polo > popek. Zenon Martyniuk przynajmniej nie jest frajerem pozerem jak Popek. Gangster wielki robiący sobie chlasty u kosmetyczki xD Gardze Edytowane 3 grudnia 2015 przez kanabis Cytuj
Litwin81 1 163 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 W dniu 3.12.2015 o 17:43, Kazub napisał(a): intrygująca dyskusja. ciekawe, co byłoby, jakbym zaczął spinac się z każdą miską i redukcją hmmm ? nie pyerdole to. No bo nigdy nie sprawdziłeś jak to jest się dociąć Więc ciężko ci ocenić jak byś wyglądał,widocznie styka ci że ktoś nazwie ciebie czołgiem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 W dniu 3.12.2015 o 18:27, kanabis napisał(a): Disco polo > popek. Zenon Martyniuk przynajmniej nie jest frajerem pozerem jak Popek. Gangster wielki robiący sobie chlasty u kosmetyczki xD Gardze Twoja opinia, szanuję. Ja go nie lubiłem za czasów prawilnego rapu z Firmą, od kiedy robi z siebie pociętego błazna to uwielbiam. "Napad na bank" to banger na miarę "In da club" 50 centa - kosmos. A Zenek to klasa sama w sobie. Z początku nie mogłem w ogóle disco polo pojąć ale słuchanie go rok w robocie sprawiło, że weszło mi i większość hitów znam na pamięć. Zakład jednak, że większość wyśmieje cię za w ogóle wspominanie o Martyniuku. W ogóle offtopic się robi - cieszę się, że wywołuje u was skrajne emocje chłopaki, potwierdzam, że słabo wyglądam, nie jak wy ale jak ktoś chce mnie zniechęcić czy coś to strata czasu. Kazuba lubię z forumka ale nie czaje po co jego hejty. Pewnie tak lubi. Cytuj
krupek 15 504 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 W dniu 3.12.2015 o 19:24, 2razyjot napisał(a): W dniu 3.12.2015 o 18:27, kanabis napisał(a): Disco polo > popek. Zenon Martyniuk przynajmniej nie jest frajerem pozerem jak Popek. Gangster wielki robiący sobie chlasty u kosmetyczki xD Gardze Twoja opinia, szanuję. Ja go nie lubiłem za czasów prawilnego rapu z Firmą, od kiedy robi z siebie pociętego błazna to uwielbiam. "Napad na bank" to banger na miarę "In da club" 50 centa - kosmos. Twoja sprawa z tymi cukiereczkami, ale wkładają je do ust, a nie do nosa, bo potem jakieś jazdy masz. Cytuj
grzybiarz 10 340 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 W dniu 2.12.2015 o 03:41, Shen napisał(a): Zaczalem redukcje z poczatkiem wrzesnia, 7kg i 10cm w pasie mniej, troche jeszcze brakuje, mysle ze do konca roku sie uda skonczyc. Moze wam tu wrzuce przemiane, a potem ruszam delikatnie z masa bez zalewania. 72kg na ten moment, a jeszcze pare lat temu dobijałem do 100kg. Musze starych spodni poszukacI ile masz wzrostu? Bo ja 1.79 (zabrakło mi centa do 1.80:() i tyle samo wazę, ale wyglądam jak chudzielec. Cytuj
Shen 9 787 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 182. Tez pewnie wygladam teraz jak chudzielec, ale lepiej tak niz jak chudzielec z ciazowym brzuchem. Pewnie ze 2-3kg jeszcze zejdzie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Shen, Grzybiarz wrzucajcie foto. Nie przejmujcie się Kazubem i jego wieczną menstruacją. Mordę zasłonić w paint i dawać. Jak wrócę wrzucę foto w starych spodniach sprzed 3 lat. Trochę zeszło tu i tam. Jak znajdę gdzieś to dam fotosa z 95 kg na sobie ale nie obiecuję bo nie wiem czy nie poleciały. @Krupek - cały czas widzę pociski, pojazdy o cukierkach - dawaj foto. Cytuj
Shen 9 787 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Od wrzesnia cykam foty co miesac, do konca grudnia powinienem skonczyc redukcje to wrzuce foty 1 Cytuj
kanabis 22 663 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Bloodborne > Niezalany paker > zalany paker > granie na pc > chuderlaczek > kac kupa (zapach) > gruba kobieta > chuderlaczek z brzuchem > grubas Edytowane 4 grudnia 2015 przez kanabis 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 sorry Wiktor, ale nie ma nic lepszego w tym marnym życiu niż zrobienie kac kupy, więc twój ranking jest inwalidą lekko Cytuj
kanabis 22 663 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Juz po edycji. Jest bardziej szczegółowo. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 no ja myślę, bo się aż zbulwersowałem na moment Cytuj
krupek 15 504 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) W dniu 4.12.2015 o 07:12, 2razyjot napisał(a): @Krupek - cały czas widzę pociski, pojazdy o cukierkach - dawaj foto. Rozwiń Nie zajmuje się budowaniem sylwetki, więc jakoś super nie wyglądam, nie ma się czym chwalić, ale jak Ci tak zależy to trzymaj. Edytowane 12 października 2018 przez krupek 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Chyba źle klatę robisz, bo barki masz wyyebane, a klatę słabiutką U mnie to samo w sumie, ale ostatnio jakoś się chyba powoli uczę wyciskać i coraz większe zakwasy czuję na drugi dzień i powoli zaczęło coś rosnąć, choć póki co to bardziej damskie cycki przypomina, ale spokojnie wyrobi się. Jak we wtorek zrobiłem klatę to do dzisiaj piecze Edytowane 4 grudnia 2015 przez Yakubu Cytuj
krupek 15 504 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 No klatka u mnie najgorzej wygląda i jest najsłabszą, od dziecka miałem (pipi)ową i zapadniętą, teraz i tak już jest lepiej. Taka genetyka, brat w ogóle w życiu nie ćwiczył siłowo i ma dramatycznie źle wyglądającą. Cytuj
kanabis 22 663 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Wygladasz jak te potwory z until dawn. Szkielet i długie łapy Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 W dniu 4.12.2015 o 15:34, krupek napisał(a): No klatka u mnie najgorzej wygląda i jest najsłabszą, od dziecka miałem (pipi)ową i zapadniętą, teraz i tak już jest lepiej. Taka genetyka, brat w ogóle w życiu nie ćwiczył siłowo i ma dramatycznie źle wyglądającą. (pipi) nie genetyka , klaty nie robisz. Cytuj
krupek 15 504 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 W dniu 4.12.2015 o 16:11, kanabis napisał(a): Wygladasz jak te potwory z until dawn. Szkielet i długie łapy No właśnie aż takich długich łap nie mam jak na swój wzrost, zdjęcie robione trochę od dołu, więc też robi efekt. W dniu 4.12.2015 o 16:13, Wojtas1986 napisał(a): W dniu 4.12.2015 o 15:34, krupek napisał(a): No klatka u mnie najgorzej wygląda i jest najsłabszą, od dziecka miałem (pipi)ową i zapadniętą, teraz i tak już jest lepiej. Taka genetyka, brat w ogóle w życiu nie ćwiczył siłowo i ma dramatycznie źle wyglądającą. (pipi) nie genetyka , klaty nie robisz. Jak zajmowałem się tylko siłownią i ważyłem 20 kg więcej to klatka też nie wyglądała lepiej, a wtedy dużo skupiałem się na niej. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 @Krupek - to lubię, piszesz komuś "wstaw jpg jak taki wiracha jesteś" a on ma jajca by fotkę wrzucić. Atakuj mnie dalej o cuksy ekolego - należy mi się porównując nasze bf. Marnie to zabrzmi i nie uwierzycie (bo było foto gdzie miałem cały zlew słodyczy) ale nie jem nic słodkiego w tygodniu i na weekend w sumie też ostatnio, muszę przestać słodzić kawę i jeść serki wiejskie z owocami to będę na zero w ogóle. Walka trwa! PS. Kazub gdzie jesteś? Brakuje mi twoich dissów mentorze. Cytuj
krupek 15 504 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Przeca kawa najlepsza mocną bez cukru, a serek wiejski z kakaem, albo cynamonem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi