Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

:dunno:

@kazub- W dup.ie to mam w sumie ale to chyba kolega Kobik wrzucal non stop fotki takie jak ja powyzej. Ja akurat nigdy nie mialem sie czego wstydzic. Niestety lub stety nie jestem schabem, conajwyzej 2/3 kobika ;>

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano (edytowane)

No siema Kobi, to sie ciekawie sklada. U mnie w lapie nic a u ciebie w glowie. Dogadamy sie xxx razem zmienimy swiat.

okej zmiana zasad. od dziś dajecie zdjęcie głowy 

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

Loko dawaj zdjęcie bez tshirta.

@Kanabis - tylko mi znowu od pedałów nie gadaj, to pedalski temat i pedalski dział gdzie są zdjęcia rozebranych panów. ;]

Człowieku ja pierwszy raz dałem zdjecie w koszulce. Pierwszy, pierwszy i ostatni. Wez juz nie pisz do mnie , daj mi swiety spokój wujaszek. Bo sakczesz w tym spartakusie i krzyczysz ostatnio najgłosniej, jak

11351659_154764198192844_959374939_n.jpg

Opublikowano

Jak ktoś nie zyebie wujaszka w dwóch kolejnych postach to jest jego najlepszym kolegą , chillout, pmki, pokaz gołą klate.

Dlatego wujaszka nalezy uswiadamiac jaki jest chu,jowy na kazdym kroku  poście.

• Plusik 3
Opublikowano

nie mam zdrowia do czytania odpowiedzi na każdy post z D Y S T A N S I K I E M

coś jak ten pies na obrazku od kanabisa

powiesz mu zamknij morde a o nadal szczeka

Opublikowano (edytowane)

Śmieszny jest ten grupowiec. Uprzejmie proszę o usunięcie mi rangi Spartakus. Nie chce być z tym więcej kojarzony.

Litwin szacun, sylwetka zayebista i dobrze ze sie przestałeś napier dalać na e-bicepsy z e-pakerami. :lapka:

Edytowane przez Andżej
  • Plusik 2
Opublikowano

Śmieszny jest ten grupowiec. Uprzejmie proszę o usunięcie mi rangi Spartakus. Nie chce być z tym więcej kojarzony.

Litwin szacun, sylwetka zayebista i dobrze ze sie przestałeś napier dalać na e-bicepsy z e-pakerami. :lapka:

No teraz ta ranga to jest 100% obciachu.

Juz dawno ja sobie usunalem.

Opublikowano

Miniaturka Hulka

No dobre bydle sie zrobiłes LIti, 88kilo? Chyba najwiekszy w karierze co? Przekozak motyl. Chce miec taki bf na koniec redu :D

• Plusik 2