Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No waga rekordowa jak na mnie,cieszy przy tym nadal zarysowany brzuch,natomiast pod znakiem zapytania stawiam docięcie się do 70 kg,a w 75 mnie zniszczą.

Za ile miechów ten festyn ze chcesz zjechac az 16 kilo? Bardzo duzo patrzac na to ze nie jestes zalany. Sporo miesa pójdzie. A jak robisz redu, zmniejszasz wegle czy wogóle do minimum i opierasz sie na facie i białku?

Opublikowano

Pod koniec marca odbędą się Mistrzostwa Pomorza w Bytowie,co do redukcji to jeszcze nie wiem jak przebiegnie.Na razie zrobię tak że węgle przed i po treningu,a reszta posiłków to albo fat-białko albo warzywa-białko,w dnt zero węgli,ale to dopiero od 5 tygodnia.

Opublikowano

dla mnie tylko jedno jest dziwne - karly same z siebie maja proporcjonalnie o wiele wieksza mase miesniowa niz normalni ludzie, wiec czemu litwin cwiczy?

Jest nieudanym karlem i nie chce sie wyrozniac wsrod swoich?

Nie wiem.

Generalnie ze swoim stazem powinien wygladac CO NAJMNIEJ tak:

19107_1.jpg

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, jestem gruby, mam tegą twarz, duzo miesni ktorych i tak nie widac nie modną brode i zaczelem nosic okulary. Jeszcze kazesz mi o karłach myslec na noc? Czy ty wogole masz uczucia Dawid?!

edit: xD Jakie króciutkie nóżki, i buty dla dzieci. Dobra pocieszyłes mnie. Chce zyc.

Edytowane przez kanabis
  • Plusik 1
Opublikowano

Pokaż się grubasie bo może tobie też się przyda farmacja, prozac albo pavulon

heh, taaaa. od przedwczoraj ćwiczę znowu, więc jeszcze nie ma czego pokazać. jak pocisnę systematycznie i z determinacją, to pół roku i heja. ale rozumiem ludków, co spuszczają się nad dietą, przeżywają każdą łyżeczkę cukru, żeby było widać mięso w wadze koguciej i śnią o sterydach, bo na sucho dotykają już limitu (XD)

nie, ja nie potrzebuje

litwin spoko, ale dla mnie to nie jest pora na sterydy. robi na siłce, więc chcąc nie chcąc ma zayebiste warunki, przykładea się do żarcia, no nie wierzę, że nie pociśnie lepiej