Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wujek jak tam po świętach? Ile kg mniej na wadze ?

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Balon a ty lepiej wygladasz od wujaszka Jar Jar ze mu dokuczasz? Pokaz sie panie ładny

Opublikowano

Święta lekkie. Nie ma tragedii.

Proste pytanie, porsta odpowiedź, a nie jakieś domysły!

Co do mnie to nie będzie fotki bo już i tak za dużo zdradziłem o sobie na tym forumku i teraz zbieram cięgi od zadziornych młodych kuców albo starych podpitych flustratów życiowych. Tak więc przerzucam się znowu na mod snipera w spartakusie i nie spamuje wam. V

ok 16 lat trenowałem kosza (4 razy w tygodniu trening, sobota basen, niedziela mecz/sparnig), dzięki temu mam 25 kg nadwagę i wirtualne mięśnie jak blubero czyli nic ciekawego

Opublikowano

Dobra ale jeszcze ostatni post.

Nieobchodzinasto.

Opublikowano

mieliscie kiedys cos takiego, ze w trakcie serii przy ostatnich, najbardziej intensywnych powtorzeniach, nagle wraz z rosnacym tetnem/cisnieniem krwi zaczyna was nakur.wiac glowa (i tak trzyma z pol h potem), po czym po treningu odkrywacie na sobie cos takiego:

f3k8255e2zz1.jpg

?

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Jak tam z sercem i ciśnieniem tętniczym? Nie spinaj się tylko rejestruj do lekarza 1 kontaktu. Szybkensem. :idea:

Opublikowano

tommi nie wiem kto tak zdrowy ma ale lepiej lekarz niz poyeby z forum. Serio. Nikt zdrowy nie ma jakichs bolow glowy przy cwiczeniach.

Opublikowano

Mroczków po ciezkich przysiadach i MC tez nie mieliscie? Mięczaki.

Opublikowano

Raz mi poleciała krew z nosa na redukcji po podciaganiu. Przestraszyłem sie. Mialem ujemny bilans, mega intensywny trening i z rana bieganie na czczo. Ale mysle ze to nie przez to. Boje sie ze to rak.

Opublikowano

Mojego brata jakiś czas temu po przysiadach kilka dni łeb napierdalał, żyje.

Opublikowano

Mroczki to co innego. A nie napyerdalajaca glowa i jakies krwiaki zylne czy huy wie co, no elo.

Po pierwsze neich sobie zmierzy cisnienie, ja jak bylem niedospany i mialem wyzsze to tez mnie łeb napeir.dalał po cwiczeniu. 

Tak ogolnie to nie wiem czy wiecie ale siłownia jest raczej dla zdrowych osob , ludzie z nadcisnieniem czy problemami z krązeniem powinni isc do lekarza najpierw upewnic sie czy moga trening silowy uprawiac. To nie jest cardio gdzie sobie biegasz , jestes coraz zdrowszy, serduszko sie rozwija i usmiechasz sie jak seniorzy w reklamie biovitalu. Tutaj napier.dalasz ciezary, organizm i serducho jest mega obciązone. 

Szanujcie tez zdrówko. 

Opublikowano

Z głowa juz wczesniej to miewałem, tylko te krwiaki dopiero od wczoraj, choc to akurat moze mieć związek z tym, ze wlasnie wczoraj przypier.dolilem po raz pierwszy porcje Redweilera przed treningiem. Co prawda minimalna dawkę, 6g, ale jednak i tak mocne to kure.stwo. Odstawię póki co z powrotem i zobaczę, czy sie sytuacja powtórzy, choc mam teraz pewne obawy przed nakur.wianiem na maksa, przyznam. Chu.jowo byłoby np. dostać wylew na ławeczce w piwnicy...

Tak czy inaczej, 15.01. mam juz od dawna umówiona wizytę na badanie m.in. cholesterolu, wiec oczywiście omówię to przy okazji.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

ten krwiak to mogles zaje.bac sztangą, mogło ci peknąc jakies naczynko jest od chu.ja niegroznych syndromów. No ale moze byc tez białaczka xD

olej a jak beda sie pojawiac czesciej i w wielu miejscach to jak to mowi mendrek "sytuacja jest powazna" i koniecznie sio do lekarza

Opublikowano

Krwiak wprawdzie chu.yowo wyglada, ale to tylko estetyka. Bardziej mnie szczerze mówiąc ten ból głowy martwi, bo jak mi w mózgu jakaś żyłka pęknie, to większa szkoda bedzie. Nic, zobaczymy, co za tydzień lekarka powie.

Acha, cisnienie przy rożnych poprzednich wizytach wiele razy mi badała (ale nie przy wysiłku oczywiście) i było zawsze ok, ekg tez miałem robione i tez było ok.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

"byl zdrowy, badal sie i zmarl przy przysiadach" 

:(

Opublikowano

"myślał ze wniesie 15 kilo ziemniakow na 4 piętro, zmarł na 3. Organizm nie wytrzymał"