Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przychodzi żaba do lekarza i mówi "coś mnie yebie w stawie " a lekarz na to "podejrzewam raka " heheszunie

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Po co zdechlaki biorą jakieś stymulanty? gurwa nie rozumiem. Yebane byki tego unikają a te patyczaki nie i huy, bo wtedy 100% do treningu.  :dunno:

Opublikowano

To w sumie tez racja. Tym bardziej ze teraz robia gow.no. Ja bralem tylko z ciekawosci. Bo dostawalem gratis. Choc gdyby robili cos w stylu starego doriana sprzed jakis 5 lat to bym sobie czasem moze i zaje.bal :-)

Opublikowano

krupek no idealnie w temat. 5g krety dziennie styka. Jeśli już nie mam mocy to kofę zwykłą przed treningiem, ewentualnie w tabsach. Więcej nie trzeba. Przy odpowiedniej "misce" jak to ujął mój e-kolega, pompa też jest. Tylko trzeba mieć mięśnie, żeby czuć pompę, tu żaden ekstrakt z leśnej baby nie pomoże.

Opublikowano

Tylko trzeba mieć mięśnie, żeby czuć pompe

Aaa widzisz, a ją się dziwiłem, czemu pompy nie mam, nawet jak przed treningiem piłem koktajl z nitrobolonu, redweilera, kreatyny i ibupromu.

Opublikowano

jak macie podniesione ciśnienie przy wysiłku które wam rozwala leb, czujecie jak serducho wali, zawroty głowy jak np gwaltownie wstajecie z fotela, drgawki jakieś stany niepokoju itd - możecie mieć zalążęk UDARU MÓZGU. radzę zadbać o uzupełnienie magnezu i potasu. o rezygnacji z cygaretów i kawy (tfu) nie wspominam.

PS. A I PROSZĘ ADMINA GRUPOWCA O USUNIĘCIE I RANGI.

pozdrawiam

Edytowane przez Andżej

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jj się wstydził więc wysłal mi pmką

ajq7ah.jpg

Opublikowano

O chu.j chodzi w tym zdjeciu xD

Co ten leszcz? Czemu nago? Co robią tam hantelki? 

I GDZIE JEST MARYJKA NA SCIANIE?!!

Opublikowano

I dlaczego jj sie opalal w kombinezonie

Opublikowano

jak macie podniesione ciśnienie przy wysiłku które wam rozwala leb, czujecie jak serducho wali, zawroty głowy jak np gwaltownie wstajecie z fotela, drgawki jakieś stany niepokoju itd - możecie mieć zalążęk UDARU MÓZGU. radzę zadbać o uzupełnienie magnezu i potasu. o rezygnacji z cygaretów i kawy (tfu) nie wspominam.

PS. A I PROSZĘ ADMINA GRUPOWCA O USUNIĘCIE I RANGI.

pozdrawiam

Albo wziąłeś ECA ;)

Opublikowano

I dlaczego jj sie opalal w kombinezonie

To jakas nowa stylówka w opaleniznie budowlanca.

1351603215_by_krzys_500.jpg

Opublikowano

Podziwiam autora zdjecia, nawet  odbicie głowy jest opalone xD Mysza7 approved.

Opublikowano

gdyby nie bylo, to ludzie by pomysleli, ze po prostu nie chcialo mu sie dopasowywac koloru japy JJa do typa ze zdjecia, a tak to od razu wiadomo, ze to nowa styloweczka na budowlanca.

Opublikowano

leszcz z leszczem

Opublikowano

Przeanalizowałem :shieeet:  to zdjęcie od Milana i to nie mogę być ja, ja mam mniejszy biceps i masę niż ten ktoś z fotki.

Opublikowano

Ale wujaszek on nie ma ani bicepsa ani masy :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po trzech miesiacach treningu:

hjukkldegwjo.jpg

mozecie cisnac.

Edytowane przez tommi