Opublikowano 5 stycznia 20169 l Przychodzi żaba do lekarza i mówi "coś mnie yebie w stawie " a lekarz na to "podejrzewam raka " heheszunie
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Po co zdechlaki biorą jakieś stymulanty? gurwa nie rozumiem. Yebane byki tego unikają a te patyczaki nie i huy, bo wtedy 100% do treningu.
Opublikowano 5 stycznia 20169 l To w sumie tez racja. Tym bardziej ze teraz robia gow.no. Ja bralem tylko z ciekawosci. Bo dostawalem gratis. Choc gdyby robili cos w stylu starego doriana sprzed jakis 5 lat to bym sobie czasem moze i zaje.bal :-)
Opublikowano 5 stycznia 20169 l krupek no idealnie w temat. 5g krety dziennie styka. Jeśli już nie mam mocy to kofę zwykłą przed treningiem, ewentualnie w tabsach. Więcej nie trzeba. Przy odpowiedniej "misce" jak to ujął mój e-kolega, pompa też jest. Tylko trzeba mieć mięśnie, żeby czuć pompę, tu żaden ekstrakt z leśnej baby nie pomoże.
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Tylko trzeba mieć mięśnie, żeby czuć pompe Aaa widzisz, a ją się dziwiłem, czemu pompy nie mam, nawet jak przed treningiem piłem koktajl z nitrobolonu, redweilera, kreatyny i ibupromu.
Opublikowano 5 stycznia 20169 l No najpierw trzeba je odpowiednio zdobyc a pomperiady w tym nie pomagajo. Micha!!!!!!!!
Opublikowano 5 stycznia 20169 l jak macie podniesione ciśnienie przy wysiłku które wam rozwala leb, czujecie jak serducho wali, zawroty głowy jak np gwaltownie wstajecie z fotela, drgawki jakieś stany niepokoju itd - możecie mieć zalążęk UDARU MÓZGU. radzę zadbać o uzupełnienie magnezu i potasu. o rezygnacji z cygaretów i kawy (tfu) nie wspominam. PS. A I PROSZĘ ADMINA GRUPOWCA O USUNIĘCIE I RANGI. pozdrawiam Edytowane 5 stycznia 20169 l przez Andżej
Opublikowano 28 stycznia 20169 l O chu.j chodzi w tym zdjeciu xD Co ten leszcz? Czemu nago? Co robią tam hantelki? I GDZIE JEST MARYJKA NA SCIANIE?!!
Opublikowano 28 stycznia 20169 l jak macie podniesione ciśnienie przy wysiłku które wam rozwala leb, czujecie jak serducho wali, zawroty głowy jak np gwaltownie wstajecie z fotela, drgawki jakieś stany niepokoju itd - możecie mieć zalążęk UDARU MÓZGU. radzę zadbać o uzupełnienie magnezu i potasu. o rezygnacji z cygaretów i kawy (tfu) nie wspominam. PS. A I PROSZĘ ADMINA GRUPOWCA O USUNIĘCIE I RANGI. pozdrawiam Albo wziąłeś ECA
Opublikowano 28 stycznia 20169 l I dlaczego jj sie opalal w kombinezonie To jakas nowa stylówka w opaleniznie budowlanca.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Podziwiam autora zdjecia, nawet odbicie głowy jest opalone xD Mysza7 approved.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l gdyby nie bylo, to ludzie by pomysleli, ze po prostu nie chcialo mu sie dopasowywac koloru japy JJa do typa ze zdjecia, a tak to od razu wiadomo, ze to nowa styloweczka na budowlanca.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Przeanalizowałem to zdjęcie od Milana i to nie mogę być ja, ja mam mniejszy biceps i masę niż ten ktoś z fotki.
Opublikowano 8 lutego 20169 l po trzech miesiacach treningu: mozecie cisnac. Edytowane 8 lutego 20169 l przez tommi