Opublikowano 8 lutego 20169 l @Cooper: no wlasnie triceps w glownej roli mial wystapic w tym odcinku. @Kobik: nie, jeszcze nie- na razie to tylko od samego czytania spartakusa przyrosty. Edytowane 8 lutego 20169 l przez tommi
Opublikowano 8 lutego 20169 l Micha oraz czucie mięśnia i jeszcze zostaniesz delfinem, uwierz w siebie.
Opublikowano 8 lutego 20169 l tez normalnie wygladam jak bulgarski sztangista, ale krem do golenia Brutal oraz brzytwa zalatwiaja sprawe.
Opublikowano 8 lutego 20169 l Dawid, co się stało z Twoimi nogami? Wyrazy współczucia. Dobrze, że ręce masz.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Nie ćwicza nóg bo grają w piłke Tommi skoro jest progres ciśnij dalej, czuj miesien, jedz zdrowo, bądź odwazny a efekty bedą coraz lepsze. Widac ze zaczeles cos robic, wujaszek po 4 latach w spartakusie wyglada sporo gorzej. przynajmniej jesli chodzi o triceps bo nic wiecej nie widac. Duzych przyrostów i pomyslnych wiatrów po owsiance. Pozdrawiam. Wiktor89
Opublikowano 9 lutego 20169 l Jeżdżą na rowerze, grają vwv piłkę i dużo chodzą a front 60kg to gabaryt rodem z kosmosu.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Wiadomo to gów.no daje ale niektorych troche rozumiem robic ciezke przysiady a potem jeszcze np biegac 3 x w tygodniu jest troche ciężko. No chyba ze biegac a przysiady wlasnie jakies lajtowe 50-70kg.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Jak siady to tylko od 80% CM, wszystko poniżej zakrawa o cardio. Nie zrobi się uda siadając 60kg i cisnąć 120kg na suwnicy..
Opublikowano 9 lutego 20169 l Ja napisałem ze jest cięzko na drugi czy trzeci dzien zrobic 8 kilometrów po przysiadach 80%cm a nie czy sie zrobi udo czy nie. Wiadomo ze im ciezej tym lepiej rosnie.
Opublikowano 9 lutego 20169 l To po co biegają? jak chce gdzieś szybko dotrzeć to wsiadam do samochodu i jadę. Nigdy nie rozumiałem fenomenu biegania <o ile nie jest się piłkarzem i robi się kondyche stricte pod grę >.
Opublikowano 9 lutego 20169 l na tej (pipi)ane redukcji jak biegam 4x w tygodniu, to max co daje rade to 75kg 6 powtorzen w serii