Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ignoruje kolego wezme pod uwage. Tyle ze moze nie jasno napisalem ja takie treningi robie na przemian co 8 tygodni a nie specjalnie teraz na redu. Za 8 tygodni bedzie trening z duzymi ciezarami, mniej powtorzen. Miesnie naprawde dobrze reaguja na takie zmiany.

Napewna ta rotacje iloscia powtorzen wezme pod uwage tego jeszcze nie robilem

Opublikowano

Jak napisał choko,spadłem z ciężarem z racji ujemnych kalorii ale nadal podstawa to ćwiczenia na wolnych ciężarach do 10-12 powtórzeń obecnego maxa(ostatnio w siadzie z dupa do ziemi 120 kg na 8 razy).Jaka jest tego przyczyna?Te ćwiczenia i obciążenia aktywują znacznie wiecej włokien mięśniowych i powodują gwałtowniejszą odpowiedź metaboliczno-hormonalną.

Opublikowano

Tak jak piszesz to ze mam 5 miechow nie znaczy ze bede tyle redukowal. Po prostu w razie tak jak piszesz przyblokowania sie chce miec jeszcze czas na sprobowanie innych opcji.

Opublikowano

ja sie bardziej odnosilem do posta loco chocko, ale nie chcialo mi sie cytowac tego kawalka

Ja wiem ze sie utarlo 3-6, sila 8-12 masa, 15-25 redukcja
Opublikowano

Tak jak piszesz to ze mam 5 miechow nie znaczy ze bede tyle redukowal. Po prostu w razie tak jak piszesz przyblokowania sie chce miec jeszcze czas na sprobowanie innych opcji.

Jak się przyblokujesz to (pipi).niesz teścia i git.

Opublikowano

3 x bieganie pół godziny zaraz po siłowni, raz w tygodniu bieganie godizne na czczo z suplementacja bcaa. Trening wiecej powtórzen, mniejszy ciężar, krótsze przerwy między seriami czyli intensywniejszy. Dieta na ujemnym bilansie stopniowo schodząc pierwsze co to ucinanie wegli, białko zostaje bez zmian.

Ja na redukcji preferuje proste treningi bazujące na wielostawach. Jeśli targasz 120kg na klatę to dalej musisz tyle targać by utrzymać mięsień. Spadki siłowe na redukcji wynikające z treningu 4 serie po 16 powtórzeń na 60%cm są dla mnie za słabe. Wiadomo, że ciężaru nie dołożę ale chce do trzymać żeby sensownie wejść na masę bo takie 16 powt to cardio, nijak się ma do niskich zakresow. Proponuje się zastanowić nad jakimś 5x5

Ja jestem 2 tydzień na ketozie. Spadł mi bebzol i udo, reszta została bez zmian. 86.6 -> 84.3 kg. Przed ketozą warzyłem 88, po 5 miesięcznej masówie. W każdy czwartek robię/będę mierzonko i fotki(od tygodnia). Jak zobaczę większą różnicę to wrzucę dla porównania. Też chcę wyglądać jak spartakus, dlatego w samym już czerwcu kończę z siłką i leci ostro kalistenika, a siłka w zimie/jesień/wiosna. Taki jest plan przynajmniej.

Pokaż dietę, może masz coś ci mógłbym wrzucić do siebie. Jakie masz Btw? Co ile leci ładowanie i ile trwa?

O panie zmasakrowałeś mnie :P Nie mam określonej diety w sensie co jesć bo zawsze mi się to zmienia, ale wszystko zgodnie z zasadą malo węgli. Moge Ci napisać co dziś jadłem:

sniadanie: jajko na twardo, 2 x parówka z sokołowa, serek wiejski, 3x plasterki sera

obiad : 400g mięsa z sosem pomidorowym z koncetratu i warzywa

po obiedzie 5x salami, 3x jajka i 3x ser (taka pesudo jajecznica) + sałatka z oliwą 

do tego pije białko i bcaa i witaminy. Zawsze mam problem z jedzeniem :P Ale jutro sobie zrobie schabowe na masle klarowanym i warzywa z patelni i jakas kielbasa z awokado xD

Co do ładowania, to musze jeszcze dokladnie poczytac co i jak, bo ostatnio jak w(pipi)iłem gofry z bita smietana to myslalem ze zejde, za duzo wegli na raz. :P

Opublikowano

A (pipi)sz flaki, ja kiedyś zezarlem na cbl carbo, żelki, sante go on, wafle ryżowe w czekoladzie, owies z bananem i truskawka, potem ryż z jabłkiem. Do tego kuraka z frytami a na koniec dowalilem jakieś pierniki w czekoladzie. Spać musiałem na boku bo brzuch jak balon

Opublikowano

Szacun, po masowce będziesz kocurem, zeojapyerdole. Do lata chciałbym taka formę osiągnąć, ale mam nadzieję, ze nie będę musial schodzić poniżej 72-75. Wydaje mi sie, ze przy 85 mialem mniej zalany bęben, więc moze sie uda ^^

Opublikowano

Ja jestem skinny fat, wiekszosc sadła to brzuch i nogi. Na tych kaloriach jeszcze 2 tygodnie i powoli bede zwiekszac. Na wakacje 2017 moze forma bedzie.

Opublikowano

Nie wiem jaka dieta, nawet nie liczyłem kalorii, ale moge wrzucic moj tygodniowy jadłospis. Jest tam jakas rotacja ale z grubsza jem to samo od poczatku i w podobnych proporcjach.

Opublikowano

Spodziewalem sie postow w stylu hehe ale oswięcim. Mi troche miecha brakuje, gdybym wazyl 75kg przy takim bf to bym byl zadowolony. Do konca roku mam nadzieje podbije wage. Motywacja jest.

Opublikowano

Nie wiem jaka dieta, nawet nie liczyłem kalorii, ale moge wrzucic moj tygodniowy jadłospis. Jest tam jakas rotacja ale z grubsza jem to samo od poczatku i w podobnych proporcjach.

Dawaj swoje menu. :)

Dobra przemiana - szacuneczek.