Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<ziewa> Ale kto tutaj poważnie o ćwiczeniach może mówić? Szarku? Litwin? Reszta to amatorka. A do ego Kanabica każdy się przyzwyczaić zdążył i do mistycznej formy i fotek na lato, prawie jak ze mną - "za rok". :D Tyle, że ja jetem leserem i umiem się przyznać, że nie wyszło... Taka tam różnica. :lapka:

Opublikowano

No przecież Kabi też przyznał, że mu nie wyszło rok temu, bo źle ocenił sytuację i poszła krew z nosa. Wujaszek wkracza w nową fazę, wrzuca innych do swojego worka.

Opublikowano

Wujek, tu nikt nie jest głupi. Każdy wie, że coś tam ćwiczyłeś, próbowałeś, ale okazałeś się Januszem, któremu sport potrzebny jest jak rybie parasol i na dajesz się do tego jak cygan do roboty, więc odpuściłeś i wmawiasz wszystkim, że to był trolling. No prześmieszny gościulek z Ciebie.

Opublikowano (edytowane)

Ej ale bez przesady nie wywyzszam sie. No chyba ze przed tymi maluchami co pyskuja za mocno. Nie narzekam na miecho ale juz na poczatku roku mowilem ze mam dosc szczegolnie podlanej geby. Fajna jest tez ta sterotypowa gadka, wrzucalem swoja lape przed chwila a taki sosna pisze ze tam na 3cm wchodzi centymetr krawiecki. Widac nigdy takiej reki nie widzial wiec nie wie ile tluszczu jest na bicepsie. No ale nie wazne. Jestem podlany wiem, postaram sie to zmienic dlatego po krwi z nosa rok temu teraz zaczynam wczesniej zeby miec plany awaryjne i w razie potrzeby zapytac o rady ktore juz nawet dostalem. Wronero pytasz kiedy 3 raz. 3 raz odpowiadam jak rok temu mniej wiecej.

Aha no i ciesze sie ze nareszcie ktos oprocz zalania zobaczyl ze mam troche miesni. Dziekuje bardzo za uwage.

Wujaszka nie skomentuje bo to nawet nie jest zabawne.

Edit: jestem troche nerwowy bo ostatnio musialem wymienic sprzeglo i rozrzad w mojej niezawodnej kozak qr.wa furze wiec troche wyrozumialosc do chu.ja

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

W moim prawym bicu jest 7,2% fatu a w lewym 6,9% tak do wiadomości.

Rok temu kiedy było? Sobie w kalendarzu zaznaczyć muszę.

Zeby mialo to sens podaj ile masz procent tluszczu np w talii czy w udzie.

Spoko liti sprawdze jak wroce z roboty.

Opublikowano

Chodzi o to ze daloby to porownanie ze jednak na bicepsie jest stosunkowo mniej bf niz na niektorych partiach. Dlatego na redu zeby sprawdzac spadki miesa i fatu mierzy sie talie i biceps. Chyba nawet litwin tak ostatnio robil czy cos.

Opublikowano

Jak mierzyles bf? Chyba nie na tej wadze tanita?

Zakladam, że waży dobrze a co do % to daje jej tolerancję +2%. Czyli na tą chwilę mogę mieć max 12%bf chociaż koło dupy mi to lotto . Lustro wyznacznikiem. Cyferki do sprawdzania progresu /regresu /stagnacji.
Opublikowano

Wujek, tu nikt nie jest głupi. Każdy wie, że coś tam ćwiczyłeś, próbowałeś, ale okazałeś się Januszem, któremu sport potrzebny jest jak rybie parasol i na dajesz się do tego jak cygan do roboty, więc odpuściłeś i wmawiasz wszystkim, że to był trolling. No prześmieszny gościulek z Ciebie.

Czekaj pajacu - wrócę do domu to napisze więcej jak ćwiczyłem a teraz jem cuksy żebyś się zagotować mógł trochę więcej razem z przyd.upasami i j.ebnął trenerskiego moralizatora. Dziękuję za docenienie moich starań w tym dziale. :cool::lol::wujaszek: :Potter: :lapka: