Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

U kazdego inaczej, ale gorne miesnie brzucha u mnie dosc szybko byl widac, gorzej z fatem na wysokosci pasa. Cos tam pewnie bedzie widac.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

No górne to fakt u mnie nie widac ale czuć ze masa miesniowa jest okej i sądze ze jak sie zepne to je odkryje. Niestety jesli chodzi o dolna partie to mięciutko :D nawet nie licze na dół :)

Opublikowano

Co za twist fabularny, jeszcze niedawno mówiłeś, że wycinka nie jest potrzebna i tylko masa, ale dobrze, chwali się.

Opublikowano

No jak przeciez juz wczesniej w tym roku pisałem ze dosc mam pyzatej gęby i chce byc jak spartakus. Nie powiem duzy wpływ miał serial spartacus blood and sand :D Podobało mi sie jak wygladali ci gladiatorzy. Szczegolnie crixos.

tumblr_m5fbrerZLy1qc30fq.jpg

Dobra łapa, plecy a body fat niezbyt duzy. W ruchu dobry rzeznik.

Opublikowano

Ahh, pierwszy sezon Spatacusa, świetny jest. I te dupery co tam się pojawiają. :obama:

Opublikowano

Crixus w ruchu wyglada jak bóg. Chcialbym tak wygladac. Spartakus tez za(pipi)iscie podcieta klata ale jednak za chudo IMO. Ale widac po crixosie ze przestal troche zapier.dalac na silowni bo w nast sezonach nie wyglad ajka w pierwszym.

Ogólnie pierwszy sezon mocno najlepszy. A ostatni odcinek to była miazga :D

A dupeczki crixusa i spartakusa tez mocne. Rukałby ze ojoj

Opublikowano

Kobik byk, elegancko.

Wronerro wydaje mi się, że w rzeczywistości wyglądasz lepiej niż na zdjęciach, aczkolwiek na drugiej focie widać, że fajnie się to prezentuje, bo mimo wycinki łapa wygląda zacnie, a kocha na brzuchu to wisienka na torcie;). Aczkolwiek na masie też wyglądałeś bardzo dobrze.

Opublikowano

Tylko potwierdza, że u mnie występuje sam tłuszcz bo mam tyle wzrostu co Wronek i waga podobna a kaloryfer to w łazience mam. :lol: Po zakończeniu redukcji gdzieś w 2020 będzie masa na czystym jedzeniu i będzie klasa z pewnością. Póki co niedziela z cukierkami. :lapka:

Opublikowano

no i dałem pierwszy raz minusa wujaszkowi, bo już serio nie mogę tego czytać :/

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ale wy czuli jesteście i łatwo was podkur.wić, dorosłe chłopy. I te minusy. XD Dobra, nie spamuje wam więcej, rośnijcie pany. :D

Opublikowano

Mroka pozbyli sie z wkp, wiec chuyaszka tez byście mogli wyrzucić, bo sie czytac nie da tych gunwopostow :/

Opublikowano

Dobra, wzialem sie za siebie, wrocilem do piwnicy, gdzie nic mnie nie rozprasza, moze uda sie zbudowac forme na pojedynek spartakusow :)

4ub5vm.jpg

Opublikowano

dzieki warjat, to wiele dla mnie znaczy :lapka:

Opublikowano

Dzieki, od poniedzialku zamierzam zapodac jakas kreatyne i jesc solidne sniadania.

Zobaczymy co to bedzie.

Opublikowano

Co tu się dzieje.

Edytowane przez krupek