Opublikowano 21 lutego 20169 l U kazdego inaczej, ale gorne miesnie brzucha u mnie dosc szybko byl widac, gorzej z fatem na wysokosci pasa. Cos tam pewnie bedzie widac.
Opublikowano 21 lutego 20169 l No górne to fakt u mnie nie widac ale czuć ze masa miesniowa jest okej i sądze ze jak sie zepne to je odkryje. Niestety jesli chodzi o dolna partie to mięciutko nawet nie licze na dół
Opublikowano 21 lutego 20169 l Co za twist fabularny, jeszcze niedawno mówiłeś, że wycinka nie jest potrzebna i tylko masa, ale dobrze, chwali się.
Opublikowano 21 lutego 20169 l No jak przeciez juz wczesniej w tym roku pisałem ze dosc mam pyzatej gęby i chce byc jak spartakus. Nie powiem duzy wpływ miał serial spartacus blood and sand Podobało mi sie jak wygladali ci gladiatorzy. Szczegolnie crixos. Dobra łapa, plecy a body fat niezbyt duzy. W ruchu dobry rzeznik.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Ahh, pierwszy sezon Spatacusa, świetny jest. I te dupery co tam się pojawiają.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Crixus w ruchu wyglada jak bóg. Chcialbym tak wygladac. Spartakus tez za(pipi)iscie podcieta klata ale jednak za chudo IMO. Ale widac po crixosie ze przestal troche zapier.dalac na silowni bo w nast sezonach nie wyglad ajka w pierwszym. Ogólnie pierwszy sezon mocno najlepszy. A ostatni odcinek to była miazga A dupeczki crixusa i spartakusa tez mocne. Rukałby ze ojoj
Opublikowano 21 lutego 20169 l Kobik byk, elegancko. Wronerro wydaje mi się, że w rzeczywistości wyglądasz lepiej niż na zdjęciach, aczkolwiek na drugiej focie widać, że fajnie się to prezentuje, bo mimo wycinki łapa wygląda zacnie, a kocha na brzuchu to wisienka na torcie;). Aczkolwiek na masie też wyglądałeś bardzo dobrze.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Dziękuję, będę pracował nad sobą tak długo aż zdrowie pozwoli PS. Mam 181 cm i 80 kg
Opublikowano 21 lutego 20169 l Tylko potwierdza, że u mnie występuje sam tłuszcz bo mam tyle wzrostu co Wronek i waga podobna a kaloryfer to w łazience mam. Po zakończeniu redukcji gdzieś w 2020 będzie masa na czystym jedzeniu i będzie klasa z pewnością. Póki co niedziela z cukierkami.
Opublikowano 21 lutego 20169 l no i dałem pierwszy raz minusa wujaszkowi, bo już serio nie mogę tego czytać Edytowane 21 lutego 20169 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 21 lutego 20169 l Ale wy czuli jesteście i łatwo was podkur.wić, dorosłe chłopy. I te minusy. XD Dobra, nie spamuje wam więcej, rośnijcie pany.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Mroka pozbyli sie z wkp, wiec chuyaszka tez byście mogli wyrzucić, bo sie czytac nie da tych gunwopostow
Opublikowano 25 lutego 20169 l Dobra, wzialem sie za siebie, wrocilem do piwnicy, gdzie nic mnie nie rozprasza, moze uda sie zbudowac forme na pojedynek spartakusow
Opublikowano 25 lutego 20169 l Dzieki, od poniedzialku zamierzam zapodac jakas kreatyne i jesc solidne sniadania. Zobaczymy co to bedzie.