Opublikowano 26 lutego 20169 l wroner to pewnie kierownik typu: pomylil sie, caly czas cie obwinial, a jak w koncu sie zreflektowal ze to jego wina to zgrywa glupiego
Opublikowano 26 lutego 20169 l Kierownik typu zapierdalać bo premii nie będzie a to ja reguluje wypłaty. No druga sprawa jest taka, że się nie mylę.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczoraj oficjalnie skonczylem redukcje, niby 7% bf aktualnie. Coś minimalnie jeszcze pewnie zleci bo kalorie zamierzam dokładać stopniowo przez kilka tygodni. Cardio powoli bede zmniejszac az do zera i wracam do karate. wiec jakas kondycje utrzymam. Teraz masa do kwietnia 2017, bo jak dobrze bym sie nie pilnowal to pewnie cos sie podleje i tak, a forma na plaże musi być. Ogólnie jestem zadowolony, moglem to zrobic szybciej, ale pare raz były wpadki z zarciem.
Opublikowano 29 lutego 20169 l No, ja mam takie (pipi)ate wąskie ale wypukłe, wolałbym mieć właśnie takie szerokie kosteczki
Opublikowano 29 lutego 20169 l Siedem % trochę za nisko,bo trzymasz trochę wody i fatu,ale poniżej 10% jest na bank,ogólnie na propsie,wiem ile to wyrzeczeń.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Shen ile wzrostu?182 Nie wiem Liti ile tam jest dokladnie, tyle pokazała waga tanita na siłce, szczerze to mnie te % srednio interesuja i wazylem sie z ciekawosci.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Shen ile wzrostu?182 Nie wiem Liti ile tam jest dokladnie, tyle pokazała waga tanita na siłce, szczerze to mnie te % srednio interesuja i wazylem sie z ciekawosci. Kumam,najbardziej miarodajne są te szczypce i pomiary z 5 miejsc.
Opublikowano 29 lutego 20169 l spokojnie, wjedzie monohydrat kreatyny dozylnie plus pyzy z miesiem do michy i masa bedzie
Opublikowano 29 lutego 20169 l wystarczylo wpierdalac macdolany jak kobik, a wygladalbys jak apollo. No niestety.