Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 586,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

wroner to pewnie kierownik typu: pomylil sie, caly czas cie obwinial, a jak w koncu sie zreflektowal ze to jego wina to zgrywa glupiego :(

Opublikowano

Kierownik typu zapierdalać bo premii nie będzie a to ja reguluje wypłaty. No druga sprawa jest taka, że się nie mylę.

Opublikowano

o to, to! Ten nieomylny :(

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wczoraj oficjalnie skonczylem redukcje, niby 7% bf aktualnie. Coś minimalnie jeszcze pewnie zleci bo kalorie zamierzam dokładać stopniowo przez kilka tygodni. Cardio powoli bede zmniejszac az do zera i wracam do karate. wiec jakas kondycje utrzymam. Teraz masa do kwietnia 2017, bo jak dobrze bym sie nie pilnowal to pewnie cos sie podleje i tak, a forma na plaże musi być. Ogólnie jestem zadowolony, moglem to zrobic szybciej, ale pare raz były wpadki z zarciem.

b7h0m1.jpg

Opublikowano

fajny gen brzucha.

Opublikowano

Już teraz jest fajna forma plażowa, za rok może być kozak.

Opublikowano

no nie wroner, nie moze tak byc, bylbys wtedy chodzacym idealem.

Opublikowano

Siedem % trochę za nisko,bo trzymasz trochę wody i fatu,ale poniżej 10% jest na bank,ogólnie na propsie,wiem ile to wyrzeczeń.

Opublikowano

Shen ile wzrostu?

182

Nie wiem Liti ile tam jest dokladnie, tyle pokazała waga tanita na siłce, szczerze to mnie te % srednio interesuja i wazylem sie z ciekawosci.

Opublikowano

Shen ile wzrostu?

182

Nie wiem Liti ile tam jest dokladnie, tyle pokazała waga tanita na siłce, szczerze to mnie te % srednio interesuja i wazylem sie z ciekawosci.

Kumam,najbardziej miarodajne są te szczypce i pomiary z 5 miejsc.

Opublikowano

Ładna przemiana. Z ilu na ile (kg)?

Waga z 79 na 68kg

pas z 97 na 83cm

Opublikowano

powiedziala co wiedziala zalana swinia.

Opublikowano

Dokładnie, yebac chudych leszczy

Tylko agresywna masa i zalany bebzon

Opublikowano

spokojnie, wjedzie monohydrat kreatyny dozylnie plus pyzy z miesiem do michy i masa bedzie

Opublikowano

Podsumowując, Shen wygląda jak guwno, niepotrzebnie się napocił.

Opublikowano

wystarczylo wpierdalac macdolany jak kobik, a wygladalbys jak apollo.

No niestety.