Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 586,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Spoko chłopaki, ja żadnych cukierków nie jem tych z ph i Sarm też. :lapka: Do strzykawek mam awersje i mogę zemdleć więc nici z saa. :lapka: :lapka: Od zawsze fascynuje mnie wpływ chemii na ciało człowieka i organizm. Lubię czytać, edukować się o koksach i nowinkach w świecie suplementacji.

@Szarku - jak się kiedyś uda to nie za prędko ale raczej naturalnie. ;)

Opublikowano

Wujek ale na normalnym tesciu itd tez wzmaga sie apetyt. Generalnie zeby rosnac trzeba jesc w huy. Obecnie siedze na 93kg. Czysta masa to nie jest ale nie potrafie juz bic na kaloriach na ryzu i kurze itd. Owszem moge sie zalac bardziej na innym zarciu ale nie o to chodzi. Inna sprawa to ze ciezko w ogole tyle przejesc bedac naturalem. Nie wspominam o regeneracji bo ta trwa o wiele dluzej niz na bombce, to wiadomo.

Opublikowano

Jak się sprawdzi to dam info,na razie dopóki na sobie nie zweryfikuje to nic nie piszę.

Opublikowano

1 stycznia 84,8

24 marca 77,7

Jeszcze 5-8kg w 3-4 miechy i można zacząć mięśnie robić :fsg:

0QdJ5y2.jpg

J3wsjvj.jpg

bum przypinka

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Po schudnieciu jak T-Bag z prison brejka Oo

Tylko goatee dorobic.

Opublikowano

Bardzo dobrze. Z 86 jest juz 81.

Jednak nie jest tak ciezko jak niektorzy opowiadaja jesli chodzi o diete. Gorzej z powerem na treningu.

Opublikowano

a kokaina?

Opublikowano

Nic nie daje takiego powera jak lustro , dlatego zawsze lepiej ćwiczy mi się na redukcji mimo deficytu i zajechania organizmu zawsze kiedy patrzę w lustro i zaczynają pojawiać się detale powtarzam sobie "JA PYERDOLE TY DZIKU" i nawet aero po 5/6 razy w tygodniu po treningach nie są w stanie mnie zniszczyć. Ale jak masz problem dopjerdol jakiegoś pw na bazie geranium i tyle . 

Opublikowano

No ale ja nie mam problemu, zamiast cpac guvna zmniejsze objetosc treningu :-)

Opublikowano

Nigdy nie ćpałem gówna to nie wiem jak działa.Natomiast dzięki efce nie trzeba zmniejszać objętości a co za tym idzie spalać więcej kalorii.Yaczes nie brałem nigdy dragów,więc nie napiszę jak działa koka.

Opublikowano

efedryna to niestety dragi narkomanie

Opublikowano

Wiktor, ile na redukcji jesteś, że już 5kg w dół spadło? Wydawało mi sie, że stosunkowo niedawno zacząłeś. Żebyś za szybko nie chudl, bo bedziesz płakał, że ci mięśnie uciekły.

Opublikowano

paczta jakubu jaki specjalista

Opublikowano

No nie. Taki byk to sie pewno zna.