Opublikowano 20 marca 20169 l Żeby się tak doyebać mięśniami by całe forum pokasowało jego nagie fotki z kibla i zobaczyło jak z poczwarki powstał piękny motyl.
Opublikowano 20 marca 20169 l Spoko chłopaki, ja żadnych cukierków nie jem tych z ph i Sarm też. Do strzykawek mam awersje i mogę zemdleć więc nici z saa. :lapka: Od zawsze fascynuje mnie wpływ chemii na ciało człowieka i organizm. Lubię czytać, edukować się o koksach i nowinkach w świecie suplementacji. @Szarku - jak się kiedyś uda to nie za prędko ale raczej naturalnie.
Opublikowano 20 marca 20169 l Mnie bardziej interesuje jak to wali po lipidach i próbach watrobowych.
Opublikowano 21 marca 20169 l Wujek ale na normalnym tesciu itd tez wzmaga sie apetyt. Generalnie zeby rosnac trzeba jesc w huy. Obecnie siedze na 93kg. Czysta masa to nie jest ale nie potrafie juz bic na kaloriach na ryzu i kurze itd. Owszem moge sie zalac bardziej na innym zarciu ale nie o to chodzi. Inna sprawa to ze ciezko w ogole tyle przejesc bedac naturalem. Nie wspominam o regeneracji bo ta trwa o wiele dluzej niz na bombce, to wiadomo.
Opublikowano 21 marca 20169 l Oprócz MK wszystkie maja jakiś negatywny wpływ. To co? Sarm idealny? Skąd, za ile i na ile?
Opublikowano 21 marca 20169 l Jak się sprawdzi to dam info,na razie dopóki na sobie nie zweryfikuje to nic nie piszę.
Opublikowano 24 marca 20169 l 1 stycznia 84,8 24 marca 77,7 Jeszcze 5-8kg w 3-4 miechy i można zacząć mięśnie robić bum przypinka Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 24 marca 20169 l Bardzo dobrze. Z 86 jest juz 81. Jednak nie jest tak ciezko jak niektorzy opowiadaja jesli chodzi o diete. Gorzej z powerem na treningu.
Opublikowano 24 marca 20169 l Nic nie daje takiego powera jak lustro , dlatego zawsze lepiej ćwiczy mi się na redukcji mimo deficytu i zajechania organizmu zawsze kiedy patrzę w lustro i zaczynają pojawiać się detale powtarzam sobie "JA PYERDOLE TY DZIKU" i nawet aero po 5/6 razy w tygodniu po treningach nie są w stanie mnie zniszczyć. Ale jak masz problem dopjerdol jakiegoś pw na bazie geranium i tyle .
Opublikowano 24 marca 20169 l No ale ja nie mam problemu, zamiast cpac guvna zmniejsze objetosc treningu :-)
Opublikowano 24 marca 20169 l Nigdy nie ćpałem gówna to nie wiem jak działa.Natomiast dzięki efce nie trzeba zmniejszać objętości a co za tym idzie spalać więcej kalorii.Yaczes nie brałem nigdy dragów,więc nie napiszę jak działa koka.
Opublikowano 24 marca 20169 l Wiktor, ile na redukcji jesteś, że już 5kg w dół spadło? Wydawało mi sie, że stosunkowo niedawno zacząłeś. Żebyś za szybko nie chudl, bo bedziesz płakał, że ci mięśnie uciekły.