Opublikowano 17 kwietnia 20168 l dobra, zart, po prostu natrafiłem na fejsie (którego nie mam), na jakiegoś typa. Gościu chyba jest taką "chodakowską" dla typów. https://www.facebook.com/LazarAngelovFitness/, gdzie typy mu podsyłają swoje sweet focie po przemianie. Dziwi mnie tylko, że Amerykańce tak zaraz są porobieni, każdy kaloryfer, bice, wyje.bany żył w ch.uj. Co oni tam mają jakies lepsze "odżywki"? Czy wszyscy walą sterydy? W sumie kiedyś czytałem coś, to niby u nich sterydy są na porządku dziennym i każdy kto ćwiczy, bierze. Edytowane 17 kwietnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 kwietnia 20168 l Myślałem, że tu daje się swoje fotki. edit: dobrze, że wyjaśniłeś, bo gdybyś to był Ty, to od teraz awkward stories brzmiałyby zupełnie inaczej Edytowane 17 kwietnia 20168 l przez _Red_
Opublikowano 17 kwietnia 20168 l Jest kilka bekowych fot na tym profilu. Np tutaj: chłopiec, a po jakimśczasie koks W sumie też bym tak chciał Edytowane 17 kwietnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l To jest team Lazara chyba,on obok Ulissesa i Pandy najbardziej rozpoznawalny.Co mają w usa?PH,SARM-y,koksy mniej,bo ścigają jak narkotyki.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Przeciez stany to chyba najbardziej na swiecie liberalny narod w stosunku do sterydów. Tam malo kto na sucho sie bawi. Tam sa nawet terapie dla uzaleznionych od saa xD
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Przeciez stany to chyba najbardziej na swiecie liberalny narod w stosunku do sterydów. Tam malo kto na sucho sie bawi. Tam sa nawet terapie dla uzaleznionych od saa xD Powiedz to Victorowi Martinezowi który siedział za nie,ogólnie dla nich w kwestii prawa koks to tak jak zioło czy inne narkotyki.
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l jj dobrze jedziesz, nie przejmuj się tymi parchami, chcą cie ośmieszyc, a najwieksza beka to z nich xd wazne ze coś robisz w tym kierunku i że widzisz postęp
Opublikowano 18 kwietnia 20168 l Przeciez stany to chyba najbardziej na swiecie liberalny narod w stosunku do sterydów. Tam malo kto na sucho sie bawi. Tam sa nawet terapie dla uzaleznionych od saa xDPowiedz to Victorowi Martinezowi który siedział za nie,ogólnie dla nich w kwestii prawa koks to tak jak zioło czy inne narkotyki. Ogolnie to zalezy od stanu.
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Żebyście się nie przestraszyli, bo wygląda na to, że spory rozmiar zdjęć. Coś tam klata ruszyła, choć dalej szału nie ma.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Cos ruszylo z klata, ja na niej widze postep. Akurat przod to najchu.jowszy u mnie.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Ja przy podobnym bf byłem płaski, zrób wycinkę i będzie git Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l z czego ma robić wycinkę? Niech buduje masę mięśniową, a potem myśli o wycince
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Niech zacznie porządnie cwiczyc, a dopiero niech mysli o czymkolwiek innym.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l 95 kg? o_O Czy mógłby kolega zrobić foto pełnej sylwetki? Oczywiście w bieliźnie, zasłaniając twarz bo prywatność ważna sprawa.