Kazub 4 583 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Od dwóch lat pisze, że nie mam genów i mam na to papiery a ty ciągle tylko mnie obrażasz. Mam upośledzenie mięśni i papiery na to. 50% to geny, a drugie 50% to wysiłek. ty wyglądasz na 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Niby tak, ale na każdą obrazę, piszesz "mam gdzieś zaczepki". Najlepszą obroną na atak, jest po prostu zignorowanie Mam gdzieś schematy zachowań, robię co chce, piszę jak chce i nie przejmuje się. Poza tym nabijam posty. @Kazub - jakbym nic nie robił to bym jak 4 lata temu wyglądał mój prześmiewco ulubiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Jj ile bierzesz na klatę w serii? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Nie wiem bo nie chodzę na siłownię. Chcę być szczupły i fit. Mięśnie i siłę zostawiam wam robaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Fit to też mięśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 438 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 A zrobisz 20 pompek czy tylko dla beki tutaj jestes? Grasz chociaz w gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) A tak serio to nigdy nie lubię pytań o klatę. To mój najsłabszy punkt i rośnie naprawdę wolno. Teoretycznie jakiś mięsień w cycku mam, ale siła wycisku to idzie z tricepsa, które to wraz z łokciami mam dość kiepskie. Stąd sztanga wygrywa, ręce słabną przy większym ciężarze, chociaż lubię wyciskać.Jakaś porada na plan treningowy na zwiększenie siły bez jednoczesnego zniechęcenia się? ;_; Edytowane 3 czerwca 2016 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 A tak serio to nigdy nie lubię pytań o klatę.luz, wystarczy, ze fotosa wrzucisz, a wszelkie pytania staną sie zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 636 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 niby tak, ale z kolei z każdym kolejnym zdjęciem JJa nasuwa się coraz więcej pytań Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) Foteczka z Tropiciela (www.tropiciel.org). 11 godzin, 58 km pieszo. Teraz 10 lipca startuje w Miasteczku Slaskim :F Szczescie wypisane na twarzy %-) Edytowane 3 czerwca 2016 przez wronerro 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) ku.rwa wujek jest tragedia, nie wrzucaj więcej takich zdjęć bo to serio pośmiewisko, tam serio nie ma nic. Nie piszę tego żeby ci dopiec, ani też żeby cie zmotywować bo w ch.uju to mam, ale proszę nie każ nam na to patrzeć chyba sam nie liczyłeś na brawa? a skoro nie liczyłeś na brawa to na co właściwie liczy człowiek wrzucając takie coś? Sam obecnie formę sylwetkową mam nijaką bo blablabla... i foty nie wrzucam bo nie ma czym się chwalić. Edytowane 4 czerwca 2016 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 636 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Jj ile bierzesz na klatę w serii? 3 woreczki mieszanki wedlowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 839 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 A tak serio to nigdy nie lubię pytań o klatę. To mój najsłabszy punkt i rośnie naprawdę wolno. Teoretycznie jakiś mięsień w cycku mam, ale siła wycisku to idzie z tricepsa, które to wraz z łokciami mam dość kiepskie. Stąd sztanga wygrywa, ręce słabną przy większym ciężarze, chociaż lubię wyciskać. Jakaś porada na plan treningowy na zwiększenie siły bez jednoczesnego zniechęcenia się? ;_; Pompki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) Foteczka z Tropiciela (www.tropiciel.org). 11 godzin, 58 km pieszo. Teraz 10 lipca startuje w Miasteczku Slaskim :F Szczescie wypisane na twarzy %-) szacunek Wroner za tego tropiciela. Pomijajac juz limit czasowy, niewiele osob byloby w ogole w stanie przejsc na raz taki odcinek. Sam co roku na raty szlakiem sw. Jakuba nakruviam, wiec potrafie docenic taki wysilek. Szedles tak jak stoisz na zdjeciu czy miales jakis bagaz (ile kg)? Ze stopami dalo rade? PS: z geby mi troche Beara Gryllsa przypomiasz. Edytowane 3 czerwca 2016 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 To bylo pod meta. Tam juz sie wkeklem jak smrod po gaciach. Wiekszosc czasu marszobieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Dobra chłopaki, wypisuje się z klubu fotkowego. Macie rację. Kolejna fotka koło 40tki. @D.B.Cooper - jestem masochistą. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 dobra, skoro dzis klaty pokazujemy, to tutaj moja: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) Jakaś porada na plan treningowy na zwiększenie siły bez jednoczesnego zniechęcenia się? ;_; Ustawiasz 80% maxa i robisz 1 powt,min przerwy i 2,min i 3 i tak do 5 lub 6.Jak kończysz 6,schodzisz na 5 i aż do 1. Edytowane 3 czerwca 2016 przez Litwin81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Nikt tu nie ma wlosow na klacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Ale w przeciwieństwie do mnie mają mięśnie klatki piersiowej i jakiekolwiek więc daje to prawo Kazubowi do swoich obraźliwych wywodów. Zrozumiałem o co chodzi i wyciągnąłem wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Zwyczajnie sprawiasz wrazenie kogos kto uzala sie nad soba i szuka wymowek. I to zaden pocisk, tak odbieram niestety twoje posty tutaj. Ja mam autoimmunologiczna chorobe ukladu pokarmowego, roznie bywa ale zapierdalam ile moge zamiast smecic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Nazywaj to jak chcesz i twórz mi profil psychologiczny jaki chcesz. Fotek nie wrzucam dalej, twoje starania o formę podziwiam i szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Zwyczajnie sprawiasz wrazenie kogos kto uzala sie nad soba i szuka wymowek. I to zaden pocisk, tak odbieram niestety twoje posty tutaj. Ja mam autoimmunologiczna chorobe ukladu pokarmowego, roznie bywa ale zapierdalam ile moge zamiast smecic. ja pyerdole jacy wy jesteście tępi. to pozer i atencjusz. najgorszy typ pajaca. spyerdalaj leszczu to maks na co zasługuje, a nie jakies rady i rozważania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi