Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Grzybiarz jesteś naturalnie większy ale słabo wyćwiczony. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Możliwe, ostatnio zakupiłem sobie drążek A tak cwiczenia z ławką, ciężarami... w piewce. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 grzybiarz, ile w kablu mierzysz? Cytuj
Croc 79 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Shen ty to faktycznie w 8 tyg zrobiłeś czy faktycznie masz dłuższy staż? Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 grzybiarz, ile w kablu mierzysz?Wzrostu mam 179. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Shen ty to faktycznie w 8 tyg zrobiłeś czy faktycznie masz dłuższy staż? Cos tam machalem wczesnie ciezarkami, ale bez konkretnego planu i diety. Od wrzesnia do marca zrobilem wycinke na niski bf, a potem zaczalem powoli kalorie dodawac, gdzies tak od 8 tygodni waga zaczela isc do gory. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 urwa grzybiarz, (pipi), że nic nie robisz itd, a "forma" jest i potencjał tez jest. Moim skromnym zdaniem Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 To jest syndrom "nic się nie uczyłem, a dostałem bdb" <_< Na pewno od najmłodszych lat zamiast żołnierzykami, to bawili się hantelkami, a bebiko zastępowana była mutant massem. Pff... Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Pisal chyba ze w piwnicy cwiczy. Mam ziomka w robocie co na silke nie chodzi, ma drazek, kółka gimnastyczne i kamizelke z obciazeniem i forme ma pierwsza klasa, cwiczac w domu. Edytowane 6 czerwca 2016 przez Shen Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Ale to foto jest zaraz po powrocie z piewki. Teraz jak siedzę na fotelu, to brzuch mi się wylewa, a łapy mam chude. To jest chyba ta lipna sylwetka o nazwie "chudy grubas" Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Nie chcę być złośliwy itp. bo sam nigdy tu się nie pokazałem, mimo że coś tam się ruszam całe życie (+ trenowanie bballu) ale czy każdy z tych chłopaków co dali fotki ma tej stronie, co ćwiczą od kilku miesięcy albo bez diety i w kratkę jak grzybiarz nie wygląda zdecydowanie lepiej od kanabisa, który wydaje się byč bardzo pracowitym, sumiennym i zorientowanym pakerem z kilkuletnim stażem? No offens kabi. Może to faktycznie słaba fota ale jakoś inni dają bardziej czytelne. V Edytowane 6 czerwca 2016 przez balon Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Ja ćwiczę od paru miesięcy i wyglądam gorzej niż Kb, więc nie ma reguły (pisze tak, żeby kolega nie wpadł znów w nałóg jakbyco) Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Kanabis wstaje rano i na czczo wyglada lepiej niż my tutaj. A poza tym na pewno wyciska sporo wiecej. Ja ostatnio przegrałem na łapę z typkiem młodszym, który nie ćwiczy, a ma masę i trochę sie wkurzyłem. Jak ćwiczyć tamte mięśnie, by go kiedys pokonać? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Mimo ze sie Kabi ze mnie smieje, to klate ma dobra na tej focie, w łapie z tego co pisał tez +40. Ja po redukcji w marcu mialem 34 w bicu, teraz dopiero do 37 dobijam, wiec jeszcze sporo pracy przede mna. Jak sie wytnie chlopak do konca to pewnie bedzie kocur. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) To chyba tez pokazuje jak wazny jest gen. Ja do klatki go miec nie bede. Dol wytne ale srodek przyczepow jest rozlazly i nic tego nie zmieni. <minka Karmowskiego> za to nogi ruszylem konkretnie do ktorych zawsze mialem latwosc w nabieraniu nań miesa, to samo lydki. W bicu obecnie siedzi 43. Reszty nie mierzylem. A chlopaki macie dobre klaty, juz teraz bez pociskow. Dobra robota. Zwlaszcza Shen i Grzybek, srodek klaty jak na wasza wage to ino plusowac. Edytowane 7 czerwca 2016 przez KoBik Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Klata i barki najwolniej mi ida do przodu i chyba smieszne ciezary wyciskam. Zobaczymy za kilka miesiecy. Z nog i lap jestem zadowolony jesli chodzi i te ostatnie tygodnie. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Spoko , nizszy bf zawsze bedzie "lepiej" wygladal na fotkach. Nie ma opcji zeby bylo inaczej. Kiedys czoko wrzucal jak sie zmienial i odkrywal krate. Mimo ze obwody u niego poszly naprawde mocno w dol to na focie gdzie mial najnizszy bf wygladal na najwiekszego. Mimo ze byl sporo mniejszy niz na fotce gdzie byl bardziej zmasowany. Nizszy bf i podciecie iluzorycznie na zdjeciu przedstawialy sie jakby byl wiekszy niz byl wczesnie. Widocznie mnie to dotyka takze :-) co widac tez po koledze shenie w bicu 37 u mnie 41,5 . Nie wiem jak tam u grzybiego czy balona :-) Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Bądźmy tez jednak obiektywni, nie kazdy zaczyna z tego samego pułapu. Tutaj moj progres, 3 lata temu po odwyku wygladąłem mniej wiecej tak, a tak na koniec masy, ja jestem zadowolony z efektow i progresu. Znam ludzi ktorzy zaczynaja zabawe z siłownie wygladajac jak ja po roku czy dwóch latach cwiczen. No ale nie ma co narzekac tylko robic swoje dalej nawet przy krytyce balona. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) No, kur.va,wyglada prawie jakbyś podwoił swoja masę w tym czasie. Albo obwód w klacie i bicu. Edytowane 7 czerwca 2016 przez tommi Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 No troche mnie zdenerwowało bo ze taki balon pisze ironicznie jakbym słabo zapier.dalał. A naprawde sie nie oszczedzam. No wiadomo formy mistrzowskiej moze nie mam bo sporo fatu ale skok jest taki ze znajomi ktorzy mnie widzieli ostatnio 3 czy 2 lata temu nie wierza ze na sucho to zrobilem. Cieniasy Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 nikt sie dzikiem nie urodzil, jak pierwszy raz na silce zawitalem to wazylem jakies 60kg i mialem 28 w lapie xd Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 (edytowane) Ale torbe pełną browców niosłem bez problemu xD Shen i tutaj sie wlasnie nie zgodze, akurat ty jestes tez przykłądem ze progres z takiej kwik loszki bezmiesnej zaczynasz miec naprawde dobra umiesniona sylwetke a wyobraz sobie ze zaczynasz od razu od tego co miales 8 tygodni temu. Jak wygladałbys po roku. Znam wiele osob np mojego brata ciotecznego ktore bez zadnej siłowni wygladał tak jak ty 2 miesiace temu czy jakubu, mam tez kumpla który nie chodzi na silke , robi na budowie i fak troche podlany ale naprawde spora masa miesniowa. Np tez moj serdeczny kolega farmeros, wierz mi ze gdyby zaczal cwiczyc w rok pewnie by mnie zamiotl pod ziemie. Nie oszukujmy sie dobry start na siłowni to krotsza droga do sukcesu. Edytowane 7 czerwca 2016 przez kanabis Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Kumpel przy meblach robi. Silka to dla niego obca planeta. Ale rzuca meblami jakbys cale zycie robil wyciskanie zolnierskie i ma bary jak dwie kule armatnie. Ja zapyerdalam i guwno kanas podobny pulap z wygladem gdy zaczynalem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Jesli istnieje cos takiego ja pamiec miesniowa, to moze u mnie dzialac teraz. Na studiach cwiczylem, robilem mase [ wpierdalalem wszystko jak leci ], wazylem 95kg, zalany bylem jak swinia, ale mialem te 42 w lapie. Potem zachorowalem na te jelita, dieta bezresztkowa, prawie dwa lata nic nie robilem i spadlo wszystko. Moze dlatego teraz mi latwiej. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Widac kazdy ma swoja historie. Ja zaczynalem od 52kg, beka fhui byla. Ale pierwsze 10kg zrobilem na szybkosci, pozniej sie zaczely dopiero schody. Teraz mam 70 i w sumie juz tylko trzymam ten poziom. Ale czasem mnie wku.rw bierze jak jakis opasly swiniak mi rady na silowni daje jak mase zrobic. Typy chodza w pasach zeby im sadlo nie wypadlo i robia w nich biceps, gibajac sie ze sztanga jak je.bane rezusy na drzewie. Jeden ostatnio mi koksy chcial sprzedac bo mowi ze chvjowo wygladam. Ale pozniej na basenie jak jestem i ich widze jak ida do sauny juz bez pasow na bezdechu wciagajc bebzol. No ale na klate 120 wiec nie podskoczysz xD Anyway Kabi, rob swoje i tyle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi