Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Shen, wracaj do oswiecimia zalosny lamusie.

Grzybiarz, te chwile ktore mam dla siebie wole poswiecic na overwatch.

Nie czulem takiej checi do grania od soul calibur 2

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Atos o ile to twoje to dla mnie ideał.

Dzięki. Ale żeby nie było zbyt słodko i kolorowo, to muszę powiedzieć, że jeszcze 8 lat temu waga wskazywała 133 kg...Zapuściłem się strasznie, rezygnując z jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Na szczęście rozsądny trening i sensownie dobrana dieta są w stanie zmienić człowieka.

Opublikowano

Dzięki. Ale żeby nie było zbyt słodko i kolorowo, to muszę powiedzieć, że jeszcze 8 lat temu waga wskazywała 133 kg...Zapuściłem się strasznie, rezygnując z jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Na szczęście rozsądny trening i sensownie dobrana dieta są w stanie zmienić człowieka.

To sie kupy nie 3ma!

Opublikowano

Jutro mam operację i około miesiąc przerwy od treningów. -300kcal i zacznę robić reverse diet. -14,5kg od pierwszego stycznia.

Fotka z zeszłych wakacji +18, nie jeść otwierając spojler xd

1Q2WaBf.jpg

Aktualne

0IH4ELA.jpg

Sjlyj0s.jpg

H9jOJEZ.jpg

3ZdV2Qn.jpg

70,4kg, 179cm, bicek 35,5cm. Ogólnie to w nogach i pośladach mam jeszcze sporo tłuszczu, ale yebać to. Mama powiedziała wczoraj, że jestem obrzydliwie wychudzony :/

Nie no zajębiście, jakie koksy zażywasz?

Opublikowano

Nie. Z cardio to jedynie godzina spaceru w dni treningowe, w dni nie treningowe siedzę na doopie w pracy przez 13h. A z koksów to tylko monohydrant, ten najtańszy, tak jak pan Saker doradza.