maciucha 11 638 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Polecam znieczulenie ogólne, miałem kilka lat temu. Leżysz na stole, widzisz jak wstrzykują ci anestetyk i nie zdążysz zobaczyć końca, bo zasypiasz od razu. Budzisz się na sali i nie masz pojęcia, co się w ogóle odje.bało. Na początku myślałem, że przesadziłem z jakimś towarem na imprezie i wylądowałem w szpitalu Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Też mam żylaka, na lewej nodze. Co prawda jego podłoże jest raczej genetyczne (chociaż pewnie pomogłem mu się rozwinąć siedząc przed konsolą w jakichś chorych pozycjach) i nie jest jakoś bardzo duży, ale trochę jednak widać. Byłem u lekarza i stwierdził że na razie nie ma się co przejmować, no ale zalecił żeby w obrębie najbliższych trzech lat się wybrać na taką operację. Już się nie mogę doczekać Cytuj
grzybiarz 10 295 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Yakubu, a jak wyciskanie?Ile np. bierzesz na klatę? Nie pytam o maksymalne wyciskanie, ale tak w czasie ćwiczeń? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Klatę mam słabiutką, 5x70kg na serię. Na raz wziąłem z bólem 90kg. Przez te 3-4 miesiące udawało się dokładać po 5kg co tydzień lub dwa, a później jak się zatrzymało na 70 to już starałem się to trzymać do konca redukcji. Na masie pójdzie do przodu, jestem dobrej myśli. Cytuj
Atos 392 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Jeżeli ważysz 70 kg, to wcale nie tak słabiutko z twoim wyciskaniem . Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Zależy jak na to patrzeć , możę inne partie ma dużo silniejsze daltego pisze że słaba . U mnie zdecydowanie klatka najsłabsza 130kg skos dodatni na 2 powtórzenia poszedł jak byłem na bombie , bez 110kg na 3 razy (więcej nie brałem bo bałem się o ścięgna) no i płaska 150kg na raz , wszystko przy wadze 82kg i uważam zdecydowanie klatkę za najsłabszą partię szczególnie jeśli chodzi o hantle. Jak zobaczyłem że 70 kg chłystki machają 40kg na klatę hantlami a ja przy 40 robiłem 6-8 ruchów to nie dowierzałem. Jak ktoś z lekkim zarysem klatki może pchać taki ciężar a ja mając te klatkę już trochę wyrobioną odpadam. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Zalezy jaka ma sie psyche. To sylwetkowa sprawa i ciezarki nie powinny Cie interesowac bo wygladem bijesz tych co targaja wiecej. Ja sylwetki nie mam i przestawiam sie na targania wiekszych kg. Na razie mentalnie ale nie od razu Ezio wyruchal polowe Rzymu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Siła to rodzaje włókien(im więcej szybko kurczliwych tym lepiej),współpraca pomiędzy trickiem i barkami,jak też sprawny układ nerwowy.Ja mam dopiero dziwną klatkę-20 razy 100 kg na płaskiej lub 10 razy 120 ale na raz tylko 143,za to na hantlach robię 52 hantlami 6-8 ruchów.Dawno zdałem sobie sprawę ze nie mam genetyki do sportów sylwetkowych więc staram się rozwijać wszystkie aspekty-siłę,sprawność i jak się uda wygląd. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Ja przestałem na innych patrzec i swoje postawione granice staram sie przekraczac. Kumpel ktorego namowilem na silke i juz ze mna smiga kilka miesiecy, na barki juz wyciska wiecej niz ja. Przy plecach czy łapach jednak odstaje ode mnie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Wy to jestecie jednak silacze. Takie atlety, ktore w(pipi)aja kotlety w wierszu Tuwima. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Właśnie problem że ciężar to chooy się przekłada na mięsień bo tak jak barki/klatkę(słabe partie) mam w dobrych proporcjach tak biceps gdzie targam bardzo duże ciężary mam tragiczny. To samo z nogami , jak robiłem siady na duże ciężary , wyprosty i suwnice też dorzucałem ile wlezie nie mogłem ich ruszyć , dopiero jak siady zacząłem robić w granicach 16 powtórzeń , wyprosty 20-30 z malutkim ciężarem ale dopięciem mocnym zaczeły iść do przodu. Jak to mówią czucie mięśniowe to podstawa. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Ale dzięki sile możesz używać większych ciężarów na serie,a to też się przekłada na większe uszkodzenia włókien.Ogólnie są 2 systemy wzrostu mięśnia-mechaniczny siłowy i pompa mięśniowa stymulacja komórek satelitarnych,warto łączyć oba. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Na mnie lepiej działa mneijszy ciezar wiecej powtorzen 12-16. Ogolnie bardziej intensywny trening. Mało serii ale duzy ciezar srednio zdawał efekt. Wydaje mi sie ze przy mniejszym ciężarze technika jest na wyzszym poziomie przez co lepiej do miesnia "dotrzec" Oczywsice wiadomo w przysiadach np ciezko cos zje.bac technicznie wiec są wyjatki. Nawet nie wiem ile biore na klate max czy mc. Bardziej liczy sie dla mnie aby trening byl spelniony tak jak zaplanowałem niz pobawie sie w rekordy a potem nie bede mial powera na dokonczenie treningu tak jak zaplanowałem. Tyle ze oczywiscie przeplatam takie cykle, raz wiecej serii , mniejszy ciezar, za dwa miechy serii 6-8 ale ciezar wiekszy. Ale nigdy tak zeby robic po 2 serie jak typowo na sile. Choc teraz po redukcji sprobuje bo jestem sam ciekaw jak ja wygladam silowo Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Fajnie laczyc w 4 dniach. Pierwsze dwa silowo, off i dwa hipertrofia. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 No ciekawie brzmi. Najwazniejsze zeby urozmaicac, nie ma nic gorszego dla miesnia niz schemat ten sam ciagle Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Ja raczej mieszam to w 1 treningu , zawsze zaczynam ćwiczeniami nastawionymi na duży ciężar i stritce siłowo ciskam a następnie z każdym ćwiczeniem zwiększam zakres powtórzeń. 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 No ciekawie brzmi. Najwazniejsze zeby urozmaicac, nie ma nic gorszego dla miesnia niz schemat ten sam ciagleJest ! Nazywa sie to "brak aktywności ". Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Ja raczej mieszam to w 1 treningu , zawsze zaczynam ćwiczeniami nastawionymi na duży ciężar i stritce siłowo ciskam a następnie z każdym ćwiczeniem zwiększam zakres powtórzeń. Propsuje, tez zawsze zaczynam trening z piecioma setami po 3-5 powtorzen i im dalej w las tym ich wiecej. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Jest ! Nazywa sie to "brak aktywności ". Nie wiem czemu ale skojarzyło mi się z wujkiem, przepraszam 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Na mnie lepiej działa mneijszy ciezar wiecej powtorzen 12-16. Ogolnie bardziej intensywny trening. Mało serii ale duzy ciezar srednio zdawał efekt. Wydaje mi sie ze przy mniejszym ciężarze technika jest na wyzszym poziomie przez co lepiej do miesnia "dotrzec" Oczywsice wiadomo w przysiadach np ciezko cos zje.bac technicznie wiec są wyjatki. Nawet nie wiem ile biore na klate max czy mc. Bardziej liczy sie dla mnie aby trening byl spelniony tak jak zaplanowałem niz pobawie sie w rekordy a potem nie bede mial powera na dokonczenie treningu tak jak zaplanowałem. Tyle ze oczywiscie przeplatam takie cykle, raz wiecej serii , mniejszy ciezar, za dwa miechy serii 6-8 ale ciezar wiekszy. Ale nigdy tak zeby robic po 2 serie jak typowo na sile. Choc teraz po redukcji sprobuje bo jestem sam ciekaw jak ja wygladam silowo Bo endo powinni mieć bardzo intensywny trening z dużą ilością powtórzeń.Ale pierwszą serię roboczą zawsze zaczynałbym od siłówki na 6 powt. Cytuj
Croc 79 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Nie wiem czemu ale skojarzyło mi się z wujkiem, przepraszam on jest aktywny w wypite mam. Sprawdzone info. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 no ładnie jedziecie po wujku pod jego nieobecność, ciekawe czy będziecie tacy mądrzy jak tu wparuje. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Nie wparuje. Wujaszek ma wyje.bane na muskulature juz. Wygrywa zycie na maszynach Cytuj
Croc 79 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 Sam mam gorszy okres teoche rozprezenia sie wkradlo. Trening jest ale dieta troche smieciowa (Euro jest), trza sie ogarnac Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 25 czerwca 2016 Opublikowano 25 czerwca 2016 (edytowane) Zarabianie w euro to kiepska wymówka na luzowanie diety. Edytowane 25 czerwca 2016 przez kultywator Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi