Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ja skonczylem na 1300 kcal cwiczac i biegajac 5km co dwa dni

Jestem uposledzony metabolicznie przyjacielu

To chyba fota z zeszlego sezonu.

Teraz redukcja?

Z tego -8kg. Nie interesuje mnie plaska klata, kratka i chodzenie na maszynke mierzaca poziom bf xD

jak widac posiadanie miesni te znie

Wystarczy ze nie jestem taki maly jak ty , pokaz moze cos swojego bo cos ostatnio bez echa twoja super fota przeszla haha

1300 kcal to moze miec Lifting na ostatni szlif przed scena.

Ogolnie to imo zmarnowana redukcja.

Mozesz sie smiac, plaska klata, karata sratatata ale Ty ani (pipi)j klaty, ani kraty w sumie to niczego ciekawego nie prezentujesz.

Zalozylbym sie ze Litwin ma klientow, ktorzy chca cos z soba zrobic na pocztku swojej przygody z paka i wygladaja podobnie.

Normalnie jakbys opisal swoja ostatnia fotke , jednakze bylem na tyle mily ze jej nie skomentowalem, w sumie nikt jej nie skomentowal , to musialo zabolec. Serio pisz sobie co chcesz ja sie tylko posmieje , musze isc wydrukowac paragon , zobaczylbym czy jednak mam miesnie czy moze nie mam :)

Nie mam klaty , nie mam lapy nie mam niczego. Pewnie przez to ze nie robie treningow ktorych nie potrafie wymowic. No ale trudno co mam do roboty bede dalej probowal

Stary wiecej tego ja mam braciaka ciotecznego co zaczyna przygode z paka i wyglada dwa razy lepiej niz ty. Ten sport jest niesprawiedliwy :/

Tyle ze ja nie pisze w twoja strone takich komentarzy jak cos wrzucasz. Przeciez ty cos gadales nawet o tym ze osiagneles max genetyczny na sucho. Z tego tez sie nie smialem, serio troche szacunku dla czyjejs pracy bo zachowujesz sie jak je.bany buc a tutaj nie jestes inzynierkiem na swojej hali wiec zamknij morde i siedz cicho jak ci czyjas sylwetka nie odpowiada. Ciebie kreca paragony ktore i tak sa niedokladne w mierzeniu bf bo jak masz 8% to ja jestem lazar angelov, jak czezki wrzucil klate to tez zal ci dupe scisnal ze mial ja lepsza od ciebie. Serio jestes mega irytujacy, zachowujesz sie jakby twoje zdanie mialo mnie obchodzic. Ja np nie chcialbym wygladac jak yakubu(a on pewnie jak ja bo co innego nas kreci ) ale kolo ma taki bf ze ma u mnie szacun za robote a ty ani nie wrzuciles jakiejs dobrej masdy miesniowej a wyrzezbiony tez jestes jak wyposzczony robol takze triche samokrytyki i z mojej strony koniec tej dyskusji zamiast szczekac jak ratlerek wrzuc swoje foto i pokaz jaki jestes boski i jak wyglada prawdziwy spartakus nie taka nedzna imitacja jak ja.

Wiesz kogo mi przypominasz? Takiego spartakusowego balona, co to sie chwalil pamietam swoim mieszkaniem, wrzuca paragony a tak naprawde jest zupelnie przecietny jak my wszyscy bo tak naprawde kazdy tutaj jako amator kulturystyki jest przecietny, no moze procz szarka i litwina.

Pozdrawiam cieplo

Edytowane przez kanabis