Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ja pie.rdole liti na chu.j ty w ogóle w dyskusje wchodzisz z opier.dalaszkem. Nie mam nic do niego ale w spartakusie to ignore komplett Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Grilaszek szesciopaszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 żeby odwrócić uwage wrzucam zdjecie tarzana na ktorym nic nie widac. Mam tez nowa ksywke, Pamela 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 To chyba fota z zeszlego sezonu.Teraz redukcja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 jaki hardkor, w samym srodku wiru wodnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 To chyba fota z zeszlego sezonu. Teraz redukcja? Z tego -8kg. Nie interesuje mnie plaska klata, kratka i chodzenie na maszynke mierzaca poziom bf xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ja bym cię Wiktorze poprowadził to byś miał kratę jak sam Arnold Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 To chyba fota z zeszlego sezonu. Teraz redukcja? Z tego -8kg. Nie interesuje mnie plaska klata, kratka i chodzenie na maszynke mierzaca poziom bf xD jak widac posiadanie miesni te znie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Jak ja skonczylem na 1300 kcal cwiczac i biegajac 5km co dwa dni Jestem uposledzony metabolicznie przyjacielu To chyba fota z zeszlego sezonu. Teraz redukcja? Z tego -8kg. Nie interesuje mnie plaska klata, kratka i chodzenie na maszynke mierzaca poziom bf xD jak widac posiadanie miesni te znie Wystarczy ze nie jestem taki maly jak ty , pokaz moze cos swojego bo cos ostatnio bez echa twoja super fota przeszla haha Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 1300 kcal to moze miec Lifting na ostatni szlif przed scena. Ogolnie to imo zmarnowana redukcja. Mozesz sie smiac, plaska klata, karata sratatata ale Ty ani (pipi)j klaty, ani kraty w sumie to niczego ciekawego nie prezentujesz. Zalozylbym sie ze Litwin ma klientow, ktorzy chca cos z soba zrobic na pocztku swojej przygody z paka i wygladaja podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Normalnie jakbys opisal swoja ostatnia fotke , jednakze bylem na tyle mily ze jej nie skomentowalem, w sumie nikt jej nie skomentowal , to musialo zabolec. Serio pisz sobie co chcesz ja sie tylko posmieje , musze isc wydrukowac paragon , zobaczylbym czy jednak mam miesnie czy moze nie mam Nie mam klaty , nie mam lapy nie mam niczego. Pewnie przez to ze nie robie treningow ktorych nie potrafie wymowic. No ale trudno co mam do roboty bede dalej probowal Stary wiecej tego ja mam braciaka ciotecznego co zaczyna przygode z paka i wyglada dwa razy lepiej niz ty. Ten sport jest niesprawiedliwy Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Dobrze, ze ty zbierasz same pozytywne opinie %-) Na jakies syfydy motywacja to powinno pojsc. Ogolnie dla takiej konsolowej beczki mozemy zrobic na szybko maly redukcyjny czelendz np - MC - Siady - Lawa Wszystko 100kg na max powt. <czarodziej> Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Tyle ze ja nie pisze w twoja strone takich komentarzy jak cos wrzucasz. Przeciez ty cos gadales nawet o tym ze osiagneles max genetyczny na sucho. Z tego tez sie nie smialem, serio troche szacunku dla czyjejs pracy bo zachowujesz sie jak je.bany buc a tutaj nie jestes inzynierkiem na swojej hali wiec zamknij morde i siedz cicho jak ci czyjas sylwetka nie odpowiada. Ciebie kreca paragony ktore i tak sa niedokladne w mierzeniu bf bo jak masz 8% to ja jestem lazar angelov, jak czezki wrzucil klate to tez zal ci dupe scisnal ze mial ja lepsza od ciebie. Serio jestes mega irytujacy, zachowujesz sie jakby twoje zdanie mialo mnie obchodzic. Ja np nie chcialbym wygladac jak yakubu(a on pewnie jak ja bo co innego nas kreci ) ale kolo ma taki bf ze ma u mnie szacun za robote a ty ani nie wrzuciles jakiejs dobrej masdy miesniowej a wyrzezbiony tez jestes jak wyposzczony robol takze triche samokrytyki i z mojej strony koniec tej dyskusji zamiast szczekac jak ratlerek wrzuc swoje foto i pokaz jaki jestes boski i jak wyglada prawdziwy spartakus nie taka nedzna imitacja jak ja. Wiesz kogo mi przypominasz? Takiego spartakusowego balona, co to sie chwalil pamietam swoim mieszkaniem, wrzuca paragony a tak naprawde jest zupelnie przecietny jak my wszyscy bo tak naprawde kazdy tutaj jako amator kulturystyki jest przecietny, no moze procz szarka i litwina. Pozdrawiam cieplo Edytowane 1 sierpnia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 A chooy tam, coraz dluzsze te posty. Szkoda, to by bylo niezle. Kanabis taki prawdziwy deadlifter kontra taka plaska miernota jak ja ! Taki freak show w stylu KSW ale trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 o (pipi)a, kanabis chyba był w uśpieniu za długo Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Na foto widac krzaki, jeziorko, kawalek dupy. Moge wiec z pelna odpowiedzialnością orzec, ze wyglądasz jak pol dupy zza krzaka. :* Edytowane 1 sierpnia 2016 przez _Red_ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Przeciez asertywnie mu napisalem No sory ale takiego bebecha to ja nie mam jak ten turbowiking wiec lekko odbiegam od stereotypu. Lekko ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ogolnie dla takiej konsolowej beczki mozemy zrobic na szybko maly redukcyjny czelendz np - MC - Siady - Lawa o kuuuuuuuurwa, po lawie beda chodzic wariaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Ogolnie dla takiej konsolowej beczki mozemy zrobic na szybko maly redukcyjny czelendz np - MC - Siady - Lawa o kuuuuuuuurwa, po lawie beda chodzic wariaty Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 kanabis zmasakrowal wronerra, mozna sie rozejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Chyba dlugoscia posta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 no wronek tylko smieszne obrazki umie wrzucac jak gimnazjalista ;/ liczyłem na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 <klops> Odpalilem granat i spierdolilem w krzaki (te z foty kanabisa) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 jestem ciekaw czy na spartacus party byście się ze sobą ru,chali czy bili, niby duża różnica, ale klimaty czasami wskazują że pomimo niechęci do siebie wspólnie wylizalibyscie Dave'a albo szarku. Może to byłby taki agresywny seks, z biciem zamiast podduszania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi