Opublikowano 13 września 20168 l tak sie dzieje jak przestajesz jesc mieso, niedlugo bedzie lewakiem i feministka jak bluber
Opublikowano 13 września 20168 l Ćwiczysz Ty coś w ogóle, czy dla gierek na tym forum siedzisz? 43 w lapie. Waga 89kg. Nie wiem o czym mowisz.
Opublikowano 13 września 20168 l kurde co wy tak malo w kablu macie, po tylu latach to myslalem ze z 45 bedzie. Widze ze jak do 40 dobije to bedzie sukces
Opublikowano 13 września 20168 l Kazdy ma jakis limit na samym ryzu i kielkach. Bez koksu pewnych granic nie przeskoczysz.
Opublikowano 13 września 20168 l no ale litwin na bombie jest Edytowane 13 września 20168 l przez Shen
Opublikowano 13 września 20168 l Ćwiczysz Ty coś w ogóle, czy dla gierek na tym forum siedzisz? 43 w lapie. Waga 89kg. Nie wiem o czym mowisz. O wronie.
Opublikowano 13 września 20168 l c Ćwiczysz Ty coś w ogóle, czy dla gierek na tym forum siedzisz? 43 w lapie. Waga 89kg. Nie wiem o czym mowisz. O wronie. co ja
Opublikowano 13 września 20168 l kurde co wy tak malo w kablu macie, po tylu latach to myslalem ze z 45 bedzie. Widze ze jak do 40 dobije to bedzie sukces Można mieć jak yaczes,ale to tłuste,więc i tak słabo wygląda Edit:Jednak te moje treningi na wysokiej objętości coś dają,przed chwilą mierzyłem i mam 41,5 cm co przez lata ćwicząc po 8-10 ruchów na dużych ciężarach nie mogłem dobić do 40.Zresztą kogo interesuje ile jest w łapie,jak nie ma proporcji w ciele? Edytowane 13 września 20168 l przez Litwin81