Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętam że jak ważyłem 72kg to mi i tak brzuch odstawał lekko. Najbardziej mnie rodzina wkurza. Jak byłem gruby to wszystko ok. Czasem ktoś się zaśmiał że brzuch odstaje. Teraz jak troszkę sprzętu do domu wstawiłem to się w czoło pukają mówiąc że mi odwala . W pracy też że chudy, słaby itd. Nikomu nie idzie przetłumaczyć. Sami chodzą do dietetyka po diety 1000kcal i płacąc 100zł za wizytę. Tylko po to żeby znowu przytyć po chwili.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 594,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

fajne posterydowe ciapy :lapka:

Chooj że na redukcji wywala toksyny i cały syf z tkanki tłuszczowej,Ulany yaczes wydał wyrok :)

Opublikowano

Kabanis jak Twoje barusie?

Wujek to jeszcze jakies 10 lat i bedzie kosa :)

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Chooj że na redukcji wywala toksyny i cały syf z tkanki tłuszczowej,Ulany yaczes wydał wyrok :)

ja tam syfow nigdy nie mialem na redu

Opublikowano

No bo ty i ja i lifti jestesmy z tej samej gliny. Zdjecie jest podbite ostroscia i struktura. Nie mam zadnych syfow. A piegów mam w huy.

Opublikowano

No bo ty i ja i lifti jestesmy z tej samej gliny. Zdjecie jest podbite ostroscia i struktura. Nie mam zadnych syfow. A piegów mam w huy.

No tak nie do konca Shen jeszcze bez dooingu. Chyba.

Barusie wporzo za miesiac cos wrzuce.

Dobra klata i brzuch kobik

Opublikowano

ja mam po o wiele wiekszej redukcji cere jak niemowlaczek.

Koksiarze sie klepia po plecach.

xD

Chce to ściąć w pisdu jak nigdy wcześniej - a wcale nie jest tak łatwo jak się młodym chojrakom wydaje. 32 na karku to wszystko inaczej pracuje niż u małolata. Ale spokojna - później masa ale totalnie jakościowa, żadne ulaństwo i tylko to co mam obecnie na redu tylko podbite kcalowo.

co ty (pipi) XD

Typ gada jakby mial 65 lat xd

Opublikowano

No Kobik dobry warjat, a jeszcze pol roku temu nabijal sie i smial z takich jak on teraz.

Opublikowano

Za rok go w jakimś biegu miniesz. Biegu nieulańca, czy coś.

Opublikowano

No tak nie do konca Shen jeszcze bez dooingu. Chyba.

Barusie wporzo za miesiac cos wrzuce.

Dobra klata i brzuch kobik

jeszcze czysty, ale za kilkanascie dni wybije 30tka to nic tylko tescia wbijac zeby mlodzieniaszkow dogonic

Opublikowano

Musze jeszcze ze 4 kilo zrzuci bo mnie nie dopuszcza do takiego biegu :D

Opublikowano

Litwin to juz w 2006 roku nie byl najwidoczniej mlodzieniaszkiem (rozpisywanie cykli na kfd xdddddd) 

Opublikowano

Wiek to tylko liczba. Ja mam 25 lat, a gospodarke hormonalną taką, że w ogóle nie powinienem się brać za sport.

Opublikowano

Nom niedawno sprawdzalem rekordy polski w bieganiu w poszczegolnych kategoriach wiekowych 60, 70, 80.

No troche sie zawstydzilem

Opublikowano

A tak serio, w wieku 32 lat facet nie ma juz syfow przez szalejace hormony. Bylo bite. Tylko po chuy wymyslac historyjki do tego. Jak sie wstydzisz, ze jestes koksiarzem, to sie nie koksuj. Proste.

Opublikowano

Do kogo to mowisz bo ostatnia igle wdzialem na znieczuleniu przy usuwaniu 8mki.

W ogole ta twoja beka mocno srednia. Najlepszy typ na miescie bez koksu. Tylko kogo to yebie?

Drugi Patłyk gurwa

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Wujek to jeszcze jakies 10 lat i bedzie kosa :)

Dałem spokój i wrócilem do picia piwa. Ciężary zostawiam dla was. :lapka:

Opublikowano

Spoko. Mowilem o sobie :D

Generalnie podziwiam ludzi, tutaj przyklad Yaczesa, ktorzy nie mieli nic wspolnego z koksami ale maja najwiecej do powiedzenia.

Opublikowano

I tak trzymaj. :) A Dawida widziałem i gdyby ten as wrócił do regularnej siłki to byłby kocur, po jego budowie widać że kawał chłopa.

Opublikowano

co sie stalo z tym kobikiem? taki sympatyczny user kiedys byl.