Opublikowano 23 kwietnia 20177 l a to temu kopig sie w koncu dociął i chodzi non stop zagotowany jak bigos
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l To bylo 2 lata temu ziomek. Juz od tamtego czasu z nie jednej patelni jadlem.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l W dniu 23.04.2017 o 18:00, U Heisenberg U napisał(a): To bylo 2 lata temu ziomek. Juz od tamtego czasu z nie jednej patelni jadlem. miałeś rożen dobrze nadziać a nie z patelni jeść
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Teraz to juz za pozno. Nadziewam nowe modele. Na huy mi stare pruchło?
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Aha aha. To ten cieć co udaje inteligenta. Mysli ze mnie wciagnie w swoje gierki. No gurwa nie bardzo wiec milanku omijaj ten dział bo jedyne co masz z nim wspolnego to.. nic.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Milan jaki cichy wielbiciel,czyta,doucza się i w odpowiednim momencie trolluje.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Jaka agresja u klopika, żona odchodzi do koszularza ten podnosi ciezarki bo nic innego nie umie. Mama cię kiedyś prosiła abyś nie rezygnowal z ćwiczeń fizycznych, jesteś pewien, że ze pochwalalaby sterydy? Mnie twoja postawa nie dziwi bo zawsze miałem cię za imbecyla. Cieszę se że nie ma w moim otoczeniu takich... czegoś
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Duża zmiana od czasu spamu, rozumiem że również od tego czasu urosłeś i nie mierzysz już 155 cm?
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l @Kobik Klata git ekolego ale dużo browara i zamiast plus trafiłem minus.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Kurczę, lepiej tu niż w WKP. Na pewno śmieszniej hehe A tak bałem się do tego działu wchodzić.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Pier.dzielisz przeciez sam kiedys cos wrzucales i machasz ciezarkami :D