Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do teścia to po 30 każdy chłop powinien brać. Ćwiczący czy nie. Tylko kwestia dawki.

Ostatnio pomagałem koledze badania porobić. Był po 3 cyklu. Wszystko idealnie. Serce jak u jamniczka. Żadnych przerostów. Tylko trzeba z głową brać.

Opublikowano (edytowane)

Ta, właśnie widziałem swoje foty... ze stycznia 2015. Dzisiaj mam oponę na brzuchu jak ludzik Michelin.

co poszlo nie tak?

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Na I roku troche z lenistwa mówiłem, że nie mam czasu na siłke i przez poprzedni rok strasznie sflaczałem i generalnie skinny fat się zrobiłem. 

Teraz chociaż mam większy zapie.rdol siłka 2-3 razy w tygodniu od października zawsze wpada i o boziu ile mniej stresu w bani :banderas:

Opublikowano

U mnie działa to raczej tak, że w stresie nie jestem w stanie trenować wcale. Nie i ch*j! Za nic w świecie nie położę się pod sztangę gdy w glowie nie ma odpowiedniej dawki agresji i takiego - wicie - odpowiedniego nastawienia. A stres temu nie sprzyja. Podobnie jak smutek czy inne dołujące stany.

Opublikowano

Ja uwielbiam trening siłowy, przez ostatnie 2 lata odpuscilem tylko kilka razy, przez grype zoladkowa i wysoka temperature. Tak to łaziłem nawet z nawrotem swojej przypadlosci

Opublikowano

No czlowiek daje fote bo nic sie nie dzieje w temacie. Przychodzi czezky i pyerdoli o ciapach i innych bzdetach gdzie nawet nie widzial mnie na oczy ale zgrywa eksperta. O reszcie sie nie wypowiadam bo spuszczaja sie nad fruktoza a michy nie trzymaja..

A ja ciagne ten woz z tymi debilami bo mam na to ochote.