Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie ja tylko kobik lata po forum jak dzika swinia (nieulana) i wszedzie wszystkich rozstawia bo mu pierwszy raz cos w zyciu wyszlo. Ja to mam go w (pipi)e niech tam robi co mu sie podoba jego sprawa, a napewno nie bede wrzucal fotki bo Heisenberg mi rozkasuje :yao:

Opublikowano

No niestety ja jestem zajety przygotowaniami do polmaratonu i nie mam czasu na hantelki. Gratuluje ze ci sie udalo wreszcie osiagnac cos z czego sie jeszcze rok temu smiales.I powodzenia dalej. Ja wrzuce foteczke jak bede chcial, albo nie wrzuce. Nie wiem, hantelki sa od pol roku na drugim planie.

Opublikowano

Postaram się coś wrzucić , obecnie lece sobie 250mg teścia raz na 4 dni i głównie podtrzymuje forme . Dawka znikoma więc nie i przyrosty nie są niesamowite waga 83-85kg ale zdecydowanie docięcie to życiówka bo nie pamiętam takich żył na barkach/plecach i nogach. U mnie dopiero na zime wleci BOMBA i dobije wkońcu do upragnionych 90kg . No i zastanawia mnie jedno , więszkość ludzi mówi że teść przeszkadza w redukcji bo podbija również estrogen , u mnie wygląda to tak że czym więcej węgli oszamie tym bardziej mnie docina i tak jedząc 250g węgli byłem mniej docięty niż obecnie jedząc 350g . Więc jak wuJJek masz problemy z redukcją(z tego co pamiętam kiedyś pisałeś o tym) i apetytem , polecam niskie dawki teścia a w pół roku zrobisz się tak że strach będzie wyjść na miasto bo dupeczki będą polewały cię śmietaną i syropem klonowym.

Opublikowano

@Szarku - dzieciak w drodze więc z dziką chęcią spróbuje takiej kuracji. Przeraża mnie tylko pobieranie krwi, z zastrzykami nie mam problemu ale tyle krwi co ściągają do oznaczenia hormonów to z rana na czczo dla mnie morderstwo. Jechałem z kolegą na pogotowie jak giętarka urwała mu palec ale mam banie na punkcie pobierania.