Opublikowano 16 czerwca 20177 l No dla mnie jednak sylwetką docelową jest Frank Zane czy inni z klasyka więc nawet nie biorę pod uwage lecenia na sucho. Jedynie wiadomo pewnych dawek i środków używać nie będę bo kolosem zostać nie chce . Ja na pobieranie krwi nie chodzę przy takich dawkach nie czuję żadnych problemów . Ostatnio badałem się w trakcie pierwszego cyklu a tak póki czuje się jak młody bóg to się nie chce .
Opublikowano 16 czerwca 20177 l wujaszek, mnie generalnie ani flaki, ani krew nie osłabiają, ale jak patrzę jak ktoś mi pobiera krew to też odlot dlatego zawsze przy pobraniu patrzę w drugą stronę i problem solved
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Mnie jedynie ciepło krwi na ręce jak leciało rurką wkurzało jak honorowo krew oddawałem.
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Też tak miałem aż doszło do sytuacji gdzie nie miałem nikogo zaufanego kto by mi strzały robił. Więc zacząłem sam robić , a pomyśleć że jeszcze kilka lat temu bałem się na zastrzyki chodzić.
Opublikowano 16 czerwca 20177 l wujek ty nie masz nawet żadnej bazy zrobionej, a przede wszystkim nie masz głowy do treningu i chcesz sięgać po sterydy? Ogarnij się koleżko.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Trzeba byc mocno zblazowanym zeby brac w tym wieku aby miec sile zyc.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l No on tyra fizycznie, wiecznie żre pączki i pije alko,co mógłby dołożyć? Chyba tylko ćpanie i palenie ;)
Opublikowano 17 czerwca 20177 l No on tyra fizycznie, wiecznie żre pączki i pije alko,co mógłby dołożyć? Chyba tylko ćpanie i palenie ;) już nie tyra, przynajmniej jedno odpadło !
Opublikowano 17 czerwca 20177 l milan w spartakusie niech mu ktoś założy pieluchus Edytowane 17 czerwca 20177 l przez maciucha
Opublikowano 17 czerwca 20177 l już, albo i jeszcze, z całym szacunkiem, ale myślę, że żonka może już nie być pierwszej młodości Edytowane 17 czerwca 20177 l przez maciucha
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Zostaw Milana bo już miał wrzucać foto i pytać o plan treningowy to zaraz go speszysz.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l plan treningowy? -poniedzialek 10 pompek-reszta dni: 10 browarów i M$Msy na regeneracje wujaszek seal of approval
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj waga 73,8 czyli chyba już się ruszyło na stałe. Lekko podbiłem kalorykę bo dziś intensywne nogi,po nich 41 min orbitreka i powrót rowerem 7 km. Dodałem filmik by dać pogląd jak wyglądają moje treningi nóg na redukcji,jak i dwie fotki. Fotki są bez pompy w cieniu,ale widać to co powinno ;) Dzisiaj mała nagroda w pistacji 300 gram truskawek i czereśni ;) dla niektórych to podstawa diety redukcyjnej a dla mnie cheat meal ;) Edytowane 22 czerwca 20177 l przez Litwin81