Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tak jak pisałem teraz jestem na kompletnym roztrenowaniu , codziennie leci paczka rożków karmelowych a to jakaś czekolada . No formy nie trzymam ale by wstydu nie było na plaży . Waga 83? wzrost 175

IMG_0329.jpg

Cieszy mnie że mimo średniego trzymania diety pierwszy raz w życiu mam mocno wyżyłowane plecy i uda. Dół zakryłem bo mi siusiaka widać w majtach a już raz była spina o nisko opuszczone więc nieryzykuje.

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

Na koksie to kazdy umi ;(

Jasne,co roku wakacje stoją w opozycji do twojej tezy.Kolesie tak myślący chuyowo ćwiczą,chuyowo jedzą(bo koks sam zrobi) i chuyowo wyglądają,mają ksywkę retencja.Ale żeby nei było,jak masz wszystko poukładane to robi różnicę i to wielką.

Opublikowano

Koks nie będzie za Ciebie trzymał diety i ćwiczył.

To może chociaż ręcznik mi poda?

Tylko trenbolon to potrafi.
Opublikowano

kto w tym grupowcu jest bez sterydów niech pierwszy kamień rzuci.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

nawet jaczes bombowal, slowo daje

taka prawda

I ten kolarz amstronk tez

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

kto w tym grupowcu jest bez sterydów niech pierwszy kamień rzuci.

ja do jesieni
Opublikowano

Lol, to ktoś tu myślał, że Dave nie brał? Pany, nie da się tak wyglądać jak Dawid na czysto, nie da się.

Opublikowano

haha, szczurzy ryju, z czym do ludzi xD

Opublikowano

Przypominam ze za chwile w zasadzie lipiec za nami a Czezky dalej sie miota.

Ja sie ulewam. Loszki porukane, mozna ogrywac prawilnie na 65' te wspanialosci. O pocieraczach w 4K nie wspominam bo to zastepuje kazda swinie ktora chapala mą dzidę. Pozdro sportowe świry.

Opublikowano

No i warto bylo sie szprycowac?

Opublikowano

Zapraszam Cię, Dawid, do znajomych, jako eks-sterydziarz jesteś ważnym członkiem moich przyjaciół w społeczności fpe.pl 
Forma na limonczello>>>>>kobik na diecie, w supermarkecie hehe