Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli kiedykolwiek yaczes zredukuje i gdzieś wystąpi to wtedy będzie mógł coś tam pisać,na razie jest ulaną (pipi)ą i nie ma żadnych podstaw by pisać :D Jedyne co ma to ból doopy po popijawie,bo pewnie upija się do nieprzytomności i kumple go ładują ;) Zobaczysz już za 7 dni moją formę,ale zmartwię ciebie e nawet do fotki którą dałem ostatnio nigdy nie dojdzie,sorki ale twoja meta jest tam gdzie ja zaczynam :) Pozostań przy grach,tam może pójdzie ci lepiej bocianie.

Opublikowano

Wesole lata 80 lekkiej atletyki i faszerowanie nrd i radzieckich zawodniczek koksem na potege.

Do wielu rekordow z tamtych lat teraz nawet sie nie zblizaja baby. No ale co sie dziwic skoro wtedy mozna bylo robic z baby chlopa na luzaku

są jakieś fajne dokumenty o tym?

Opublikowano

Wesole lata 80 lekkiej atletyki i faszerowanie nrd i radzieckich zawodniczek koksem na potege.

Do wielu rekordow z tamtych lat teraz nawet sie nie zblizaja baby. No ale co sie dziwic skoro wtedy mozna bylo robic z baby chlopa na luzaku

są jakieś fajne dokumenty o tym?

Coś z serii ESPN Classic było o aferach z płciami, ale nie wiem, czy nie kłamię teraz. Gdzieś to w tv oglądałem.

Opublikowano

od kiedy kutagens maleje od soku ;) ? Jakby tak było to nie rósłby dzięki androgenom w fazie wzrostu,jedynie co maleje to jajka bo sa nie potrzebne.

Litwin - ekspert od siusiakow w fazie wzrostu, jajka nie sa mu potrzebne.

Opublikowano

Wypyerdalaj na onet kupek, tam jest twoje miejsce. Boli mnie glowa od tych ciaglych facepalmow po twoich postach. Mysle, ze wiekszosc forumowiczow sie ze mna zgodzi. Jestes, byles i bedziesz w(pipi)iajacym rakiem na zdrowym organizmie forum.

• Plusik 4
Opublikowano

Tego jeszcze nie było, trollował a sam pękł. Z resztą, nie tylko tutaj, bo gdzie indziej po prostu znikasz jak zrobisz z siebie błazna. Dopue.rdoliłeś się kogoś, kto trenuje, jakby Ci to przeszkadzało. Widzę, że nie tylko z wyglądu Twój łysy łeb przypomina ch.uja, ale też tak samo funkcjonuje.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Ty widzisz kogos kto trenuje, ja imbecyla ktory klamie, zeby poczuc sie lepiej sam ze soba, ze sterydy sa spoko, to zdrowe lekarstwa :pawel: i kazdy po 30ce powinien je brac.

Ja wiem ze ty, dresiarz z laweczki pod blokiem, uwazasz to za normalne zachowanie, ale ja nie.

Opublikowano (edytowane)

Wrzuciłem zdjęcie jak siedzę na murku i piję browara? Nie przypominam sobie.

Zagotowałeś się dziś chłopcze, oj zagotowałeś. Nie pierwszy raz, z resztą.

Edytowane przez krupek