Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość yaczes
Opublikowano

Pracowałem w stoczni,mam ci tłumaczyć co można dostarczyć do organizmu z żarciem pracując przy smarach i chemikaliach stoczniowych?

Czemu litwin ma rozyebana watrobe:

a) przez witaminy

b) przez smary i chemikalia stoczniowe, ktore dodawal sobie do zarcia

c) przez sterydy

TERAZ TO SAM JUZ NIE WIEM, SORRY LITWIN, POPLYNALEM

Opublikowano

Enzymy wątrobowe może podnosić taka masa rzeczy że głowa mała. Ten kto odpowiadał na tym screenie to nieźle uogólnił. WZW i alkohol. Eh szkoda gadać. Oczywiście nie mówię że te rzeczy źle nie wpływają na wątrobę. Zwykła infekcja wirusowa, a nawet wysiłek fizyczny potrafi je podnieść. Kurwa nie mogę słuchać tych jebanych uczonych.

Gość _Be_
Opublikowano

Pracowałem w stoczni,mam ci tłumaczyć co można dostarczyć do organizmu z żarciem pracując przy smarach i chemikaliach stoczniowych?

Czemu litwin ma rozyebana watrobe:

a) przez witaminy

b) przez smary i chemikalia stoczniowe, ktore dodawal sobie do zarcia

c) przez sterydy

TERAZ TO SAM JUZ NIE WIEM, SORRY LITWIN, POPLYNALEM

Ja pier.dole popłakalem się

Gość yaczes
Opublikowano

Chcialem sobie przypomniec o co chodzilo z kreatyna i trafilem na to :pawel: :

Nie masturbuję się, nie podnieca mnie to.

Ja sobie dorastania bez tego nie wyobrażam,pewnie nie dożyłbym tego czasu bo jajka by mi wybuchły.Do dziś pamiętam sytuację,jak tarzałem się w parku po trawie bo nie wiedziałem co zrobić by dać sobie ukojenie z pożądaniem,testosteron to najgorszy wróg trzeźwo myślących mężczyzn tongue.gif ,poza tym jest jeden argument,który góruje nad wszystkimi,a mianowicie to ze podczas masturbacji odwiedzają ciebie twoje najskrytsze marzenia seksualne tongue.gif

:sorcerer:

Rzecz nie lezy w tym ze faceci stali sie mniej mescy, tylko te kur.wy staly sie bardziej smiale i bezczelne, wyszly z podziemia i nie zaorasz juz nimi pola jak za starych dobrych czasow. Zalezy od wychowania, wiejskie dziouchy dalej zrobia ci obiad, upiora brudne gacie i wymasuja stopy bo im tak matka wpoila, a jak czyms przez 20+ lat przesiakniesz to nie tak latwo to zmienic.

Coś w tym też jest,chyba Perfect śpiewa że dziewczyny zrobiły się bardziej samcze.

Litwin tarza sie po parkach, a one grasuja w nocy po polach marchewkowych.

A potem jemy te marchewki nie wiedzac, ze byly w ci.pie, ze sa przesiakniete bakteriami oraz zenskimi hormonami przez ktore robimy sie zniewiesciali. Organizm wariuje, hormony szaleja, a my zdezorietnowani tarzamy sie po parkach i napieramy penisami na konary drzew szukajac ukojenia i majac cicha nadzieje, ze trafimy na jakas ciasna dziuple porosnieta mchem. Gdy jednak w koncu, mimo szalenczego amoku, udaje nam sie znalezc taka mila dziuple to po chwili stwierdzamy, ze wsadzanie w nia siusiaka wcale nie jest takie fajne jak ocieranie sie o konary czy trawe, a w ogole najfajniej byloby miec ci.pe. Wszystko to przez zenski estrogen... A one to widza.

Widza to te wyrachowane suki. Powiadam Wam, ulice juz niedlugo opustoszeja. Opustoszeja, bo baby w tempie geometrycznym reflektuja sie jak moga nas zniewolic w parkach, w lasach oraz ogrodkach dzialkowych i ruszaja na pola marchewkowe. Ruszaja noca, kiedy nikt nie patrzy...

I jestem pewien, ze na marchewkach sie nie skonczy. W koncu ich ci.py beda pragnely coraz wiekszych marchewek, coraz wiekszych warzyw... Przejma nad nimi kontrole. W koncu w jakims odleglym kraju trzeciego swiata jakas mala, zolta kobieta wsadzi sobie arbuza o srednicy 80-95 cm, a za nia pojda miliony. Zostanie ich krolowa, bedzie wydawac im rozkazy. Wyjda z pól i przeniosa sie do wyspecjalizowanych gigantycznych osrodkow, gdzie beda wsadzaly sobie warzywa. Blok A - kalarepa, Blok B - ogorek, Blok C - dynia, etc. Beda je potem rozdawaly za darmo na ulicach, albo nawet zrzucaly z samolotow. Suki... Nie wiem jak podjac walke, w koncu trzeba cos jesc! A, ze zwierzeta tez jedza warzywa, to mieso i nabial rowniez odpadaja... Czesc mezczyzn bedzie wolala umrzec z glodu niz zezwierzecic sie i uzaleznic od kobiet, wiekszosc jednak bedzie zarla, instynkt przetrwania zwycierzy.

Z pokolenia na pokolenie, pod wplywem zenskich hormonow zaczna zanikac nam penisy. W koncu zostanie tylko jeden rodzaj czlowieka - rodzaj zenski.

Myslicie, ze to bujda? Otoz to wszystko mialo juz miejsce. Przypomnijcie sobie zdjecia cial kosmitow, ktorych statek rozbil sie w Roswell, albo jakies filmy s-f - czy kosmici maja tam siusiaki? NIE MAJA.

Byc moze, choc tutaj to juz sa moje czysto hipotetyczne rozwazania, to wlasnie kosmitki w jakis sposob nakierowaly je na ten pomysl. A te kosmitki zostaly nakierowane przez inne kosmitki, itd.

Prawdopodobnie jest to cykl zapoczatkowany miliony, albo nawet milardy lat temu...

Litwin, otworzyles mi oczy!!!!!!!!!!!!

2012 juz niedlugo - zbieg okolicznosci...? Przypadek...?

Ze mi sie chcialo to pisac :pawel:

Opublikowano

Chłopaki idźcie pisać dalej o gierkach a nie wpyerdalacie się w rozmowy dorosłych :D Logiczne że jak masz 15 min przerwy to nie domyjesz idealnie łap i wchłaniasz syf.Ale nie,pojawia się stado niedoyebów i ich guru yaczes,snując smętne historie :) Yaczesiku to ile ty siadasz i bierzesz w martwym bo nie napisałeś?

Opublikowano (edytowane)

Chłopaki idźcie pisać dalej o gierkach a nie wpyerdalacie się w rozmowy dorosłych :D Logiczne że jak masz 15 min przerwy to nie domyjesz idealnie łap i wchłaniasz syf.Ale nie,pojawia się stado niedoyebów i ich guru yaczes,snując smętne historie :) Yaczesiku to ile ty siadasz i bierzesz w martwym bo nie napisałeś?

Polecam taki przedmiot jak widelec.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

litwinienko razem ze schrupkiem jak rozje.bani na łopatki dziś :pawel

i te trajhardy xd

No jak ch.uj, zmyślonymi historiami na ratunek własnego pęknięcia odbytu xd

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Małe jaja, 160cm wzrostu, wyjaśniony przez potężnego Dave'a i zjechany przez Yano xD (Litwin chciał kiedyś bić Yanka bo się śmiał z tego, że Litwina na gierkę nie stać). I jeszcze tag team z krupkiem.

Pora na ostatni zastrzyk.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Jaja to Liwin zostawił w 2006.

Edytowane przez Gość