Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te jemniomy litwin i kłupek nie piją alko, bo dieta i w ogóle jak to tak pić i ćwiczyć i sobie wmawiają, że każdy kto sobie w weekend wypije browara czy trochę wódki ze znajomymi to alkoholik xd

Opublikowano

A Ty litwin nie jesteś za stary na jakieś zawody? Myślałem ze to jest hobby dla 20-30 latków, poźniej się mądrzeje,  a nie w galotach,  obsmarowanym masłem orzechowym latac po  dawnych pegieereach.

• Plusik 1
Gość _Be_
Opublikowano

Chłopaki idźcie pisać dalej o gierkach a nie wpyerdalacie się w rozmowy dorosłych :D Logiczne że jak masz 15 min przerwy to nie domyjesz idealnie łap i wchłaniasz syf.Ale nie,pojawia się stado niedoyebów i ich guru yaczes,snując smętne historie :) Yaczesiku to ile ty siadasz i bierzesz w martwym bo nie napisałeś?

Niedoyeb to cie zrobił karle, lekka beka i cieplo w gaciach i juz musisz obrażać innych ludzi? Lamus z ciebie straszny

Dave cie tak wyjaśnił ze nie ma co zbierać

Opublikowano

Ja obrażać?Stwierdziłem fakty,widocznie trafiłem w czuły punkt Be skoro uniósł się jak gimbus.Powiadasz milan pgr,no popatrz a ja myślałem że Sopot to kurort ;) Już was widzę jak byście przechodzili obok i cichutko pod nosem coś marudzili,nie mając odwagi tego co tutaj piszecie powiedzieć mi w twarz,jesteście internetowymi napinaczami i do tego cyotami jak yaczes.

Opublikowano

Ja cię chętnie wyjaśnię Liwin, tylko dobrze się zastanów. Bo ja nie mam skrupułów jak Jaczes.

Opublikowano

Ej serio?To już?Wiesz że to wyniki z 2006 ;) ? Dać ci nowe?Tylko po co masz tracić jedyną nutę,na której możesz coś pograć.Popróbuj jeszcze,bo już wkrada się zażenowanie.

Opublikowano

Czekam na wyniki oraz zdjęcie jąder. To jedynie może cię teraz uratować. Albo już się zbanuj najlepiej, bo te ;) ;) ;) wcale nie pomogą.

Opublikowano (edytowane)

Ja pyerdole,typ chce zdjęcia jąder ode mnie,yaczes nie kłamałeś,on ma pipę O_o

Yaczes Swoją drogą nie cwaniakuj bo ci znów poziom homocysteiny skoczy i się skończy sr.a.czką,a do kibla możesz mieć daleko.

Maus dla ciebie ;)

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Ciekawe czy ten karzełek sięgnąłby chociaż do kolan na klęczkach.

Opublikowano

Możesz się przekonać,wpadnij 15 lipca na molo w Sopocie,podejdz,przedstaw się i sprawdzimy :) Tak dla ogółu.nie wiem czy wiecie że yaczes ma syndrom jelita drażliwego,czyli zachwiany skład flory bakteryjnej jelit,a takie rzeczy obserwuje się u osób nadużywających sterydów w tabletkach,które przechodząc przez jelita i wątrobę,daję im po (pipi)e,mogę dac linka do badań :)

Opublikowano

Możesz się przekonać,wpadnij 15 lipca na molo w Sopocie,podejdz,przedstaw się i sprawdzimy :) Tak dla ogółu.nie wiem czy wiecie że yaczes ma syndrom jelita drażliwego,czyli zachwiany skład flory bakteryjnej jelit,a takie rzeczy obserwuje się u osób nadużywających sterydów w tabletkach,które przechodząc przez jelita i wątrobę,daję im po (pipi)e,mogę dac linka do badań :)

Yaczes ma problemy z jelitami, bo już nie może przełknąć tych twoich bzdur, którymi nas raczysz!!!!!

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem czemu ty w takim razie jeszcze siedzisz?No yaczes jest dłużej na forum ode mnie,więc sorki,było blisko ale fail. Yaczes bracie,nie pisałeś że jesteś stoczniowcem z wykształcenia :D A serio taka pogarda i nienawiść nie biorą się znikąd,chłopowi coś nie wyszło,rozwalił zdrowie i teraz przedstawia prawdę objawioną.

Edytowane przez Litwin81