Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem sobie dac spokoj z Litwinem, bo w sumie kulturystyka mnie interesuje tyle samo, co bezmyslne przerzucanie zelastwa na silowni pelnej napompowanych WD40 + towotem swiniakow. Ale mowie sobie, chuj, czuje sie gosc pewny siebie - podal swoje imie i nazwisko w internetach, musi wiedziec o czym mowi. Wrzucasz jego dane w "grindera" i pierwsze wrazenie...

Ladna rzezba, lapa wieksza od mojej nogi, przystojny mlody czlowiek, a z jego profilu bije zdrowiem, konsekwencja oraz poczuciem humoru:

https://www.facebook.com/matthew.trzaskowski

Niestety ten mateusz nie okazal sie naszym Litwinem. Nasz Litwin okazal sie starszym, lysiejacym panem, ktory widocznie zyje jakas nostalgia do lat, w ktorych Michael Jackson byl krolem popu, a nie pedofilem. Zdjec nie bede wklejal, bo Litwin i tak ulatwil wszystkim odnalezienie jego profilu w internetach, ale wystarczy clicknac na tego DRUGIEGO (bo pierwszym nigdy pewnie nie byl i nie bedzie), by szybko zatopic sie w swiat naszego emocjonalnego atelty o syndromie drazliwej watroby. Czym moge sie podzielic? Oprocz tego, ze Mateusz dzieli sie z nami zdjeciami jakiegos chujowego zarcia, ktore pewnie nie chcialby przetrawic nawet jego pies, Mateusz molestuje nas najnowszym trendem w modzie - pop patriotyzmem:

12669691_1022984394410345_60607640572026 12631535_1017254174983367_90090687501217

Na forum Litwin obnosisz sie ze swoim upodobaniem do koksu, a na FB odwieczna walka z soba samym:

10441338_902321569809962_291147665761445

Wytykasz Czezkiemu alkohol, a sam chwalisz sie Chivasem:

1798548_670046399704148_1658362721_n.jpg

Smiejesz sie z ludzi z nadwaga jako intruktor, no bardzo jestes emocjonalnie pasywnym czlowiekiem:

12651028_1018358094872975_51146303347720

Spodziewalem sie Mateusza, ktorego profil wkleilem. A znalazlem, no wlasnie. Dla mnie jestes nikim. Nie trace juz wiecej na ciebie czasu. Chcialbym zadac tylko jedno pytanie - ile razy juz ktos sie ciebie zapytal o garnek ze zlotem?

PS: To zdjecie 2010/2015 to bym radzil usunac, bo gdybym dupe wysmarowal maslem orzechowym, to bym lepiej wygladal.

Edytowane przez Gość

To sie nazywa rozen krupku, ty jestes nastepny.

No nie wiem, trochę dziwne. Jeśli mowa o islamizacji, uchodźcach, czy polactwie to obnosisz się z tym, że jesteś uber tolerancyjny, wyrozumiały lewaczek, który gardzi polakami zawistnikami, a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że jesteś najtypowszym, śmierdzącym, zawistnym polaczkiem. Na domiar polskości wypowiadasz się w temacie, w którym, biorąc pod uwagę Twoja wiedzę o sporcie, odżywianiu, czy czymkolwiek z tym związanym, nie powinieneś nawet zaglądać. No chyba, że po to, żeby pokręcić bekę i pooglądać aferę.

No to już nawet smieszne nie jest.

• Plusik 2

Maus debilu ;) Serio zdjęcie alko,które wygrałem i rozdałem znajomym?O ja,masz argument.Co mają moje koszulki patriotyczne tutaj wspólnego?No i nie rozumiem ostatniego zdania,śmieję się z ulanych kuref,leniwych i beznadziejnych jak ty,nie z tych,którzy zmieniają swoje życie i coś z nim robią.No i czekam na twoje fotki w bronzerze,pics or didn't happen.