milan 7 022 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 bardzo emocjonalny atleta Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 jak w 2017 wykryli bakterie kałowe w odżywkach to w 2006 musiało być tam więcej tych guwien i innych aids'ów Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 jak w 2017 wykryli bakterie kałowe w odżywkach to w 2006 musiało być tam więcej tych guwien i innych aids'ów Mówisz a wiesz to z...?Fusów? bardzo emocjonalny atleta Yaczes pozwolił ci już wyjść z kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 jak w 2017 wykryli bakterie kałowe w odżywkach to w 2006 musiało być tam więcej tych guwien i innych aids'ów Wtedy rynek suplementów to nie była taka masówka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Wtedy byly kfd o smaku bakterii kalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 464 Opublikowano 9 lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Litwin, troche wiecej szacunku dla Milana, ok? Chce zaznaczyc, ze jestescie na tym samym poziomie sportowym, on tez zajalby ostatnie miejsce na zawodach kulturystycznych. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 A myślałem, że randomstwo się już rozeszło i dyskusja wróciła na właściwe tory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Mialem sobie dac spokoj z Litwinem, bo w sumie kulturystyka mnie interesuje tyle samo, co bezmyslne przerzucanie zelastwa na silowni pelnej napompowanych WD40 + towotem swiniakow. Ale mowie sobie, chuj, czuje sie gosc pewny siebie - podal swoje imie i nazwisko w internetach, musi wiedziec o czym mowi. Wrzucasz jego dane w "grindera" i pierwsze wrazenie...Ladna rzezba, lapa wieksza od mojej nogi, przystojny mlody czlowiek, a z jego profilu bije zdrowiem, konsekwencja oraz poczuciem humoru: https://www.facebook.com/matthew.trzaskowski Niestety ten mateusz nie okazal sie naszym Litwinem. Nasz Litwin okazal sie starszym, lysiejacym panem, ktory widocznie zyje jakas nostalgia do lat, w ktorych Michael Jackson byl krolem popu, a nie pedofilem. Zdjec nie bede wklejal, bo Litwin i tak ulatwil wszystkim odnalezienie jego profilu w internetach, ale wystarczy clicknac na tego DRUGIEGO (bo pierwszym nigdy pewnie nie byl i nie bedzie), by szybko zatopic sie w swiat naszego emocjonalnego atelty o syndromie drazliwej watroby. Czym moge sie podzielic? Oprocz tego, ze Mateusz dzieli sie z nami zdjeciami jakiegos chujowego zarcia, ktore pewnie nie chcialby przetrawic nawet jego pies, Mateusz molestuje nas najnowszym trendem w modzie - pop patriotyzmem: Na forum Litwin obnosisz sie ze swoim upodobaniem do koksu, a na FB odwieczna walka z soba samym: Wytykasz Czezkiemu alkohol, a sam chwalisz sie Chivasem: Smiejesz sie z ludzi z nadwaga jako intruktor, no bardzo jestes emocjonalnie pasywnym czlowiekiem: Spodziewalem sie Mateusza, ktorego profil wkleilem. A znalazlem, no wlasnie. Dla mnie jestes nikim. Nie trace juz wiecej na ciebie czasu. Chcialbym zadac tylko jedno pytanie - ile razy juz ktos sie ciebie zapytal o garnek ze zlotem?PS: To zdjecie 2010/2015 to bym radzil usunac, bo gdybym dupe wysmarowal maslem orzechowym, to bym lepiej wygladal. Edytowane 9 lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 To dopiero eksplozja dupy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 To sie nazywa rozen krupku, ty jestes nastepny. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 chooy tam, nchcialbym zobaczyc jak polowa ludzikow schodzi do BF na poziomie Kobika lub nawet ~ 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Najbardziej mi sie podoba to wysmiewanie osob otylych przez Litwina. Przypominam, ze jest instruktorem fitnesu. To tak jakby ksiadz smial sie z wierzacych. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 to śledztwo maus jest tak (pipi)sko niskie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 o ile ctrl+c + ctrl+v mozna nazwac sledztwem. no przeciez nie bede wklejal jego zdjec w stringach, bo bysmy sie wszyscy porzygali. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 To sie nazywa rozen krupku, ty jestes nastepny. No nie wiem, trochę dziwne. Jeśli mowa o islamizacji, uchodźcach, czy polactwie to obnosisz się z tym, że jesteś uber tolerancyjny, wyrozumiały lewaczek, który gardzi polakami zawistnikami, a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że jesteś najtypowszym, śmierdzącym, zawistnym polaczkiem. Na domiar polskości wypowiadasz się w temacie, w którym, biorąc pod uwagę Twoja wiedzę o sporcie, odżywianiu, czy czymkolwiek z tym związanym, nie powinieneś nawet zaglądać. No chyba, że po to, żeby pokręcić bekę i pooglądać aferę. No to już nawet smieszne nie jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Dobra rozejsc sie ulance. Ogolnie nie polecam schodzic za nisko z bf bo teraz dziennie wpierdalam 1l lodow, zero trzymania michy, zero cwiczen. Nie liczac wchodzenia na 4 pietro z siatami nayebanymi w lody, bulki i piwo. Samopoczucie na redukcji huyowe, kuska w podbrzuszu, checi na dupczonko to abstrakcja. Nie idziesz na zawody smarowac sie maslem smoooooth to nie ma sensu sie katowac. A teraz? Jakos to wyglada, ale jem co chce i wyglądam dalej sucho choc trzeba podbic troche masy bo 50 pompek juz trudno zrobic na osciach. No i kuska wrocila na miejsce. Solidne zylaste kutasiwo znow na pelnej qurwie. Pozdro sportowe świry. Edytowane 9 lipca 2017 przez II KoBik II 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Maus debilu ;) Serio zdjęcie alko,które wygrałem i rozdałem znajomym?O ja,masz argument.Co mają moje koszulki patriotyczne tutaj wspólnego?No i nie rozumiem ostatniego zdania,śmieję się z ulanych kuref,leniwych i beznadziejnych jak ty,nie z tych,którzy zmieniają swoje życie i coś z nim robią.No i czekam na twoje fotki w bronzerze,pics or didn't happen. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Koszulki patriotyczne Ty plujesz na ojczyzne takimi koszulkami, dresiarzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Dawid ja juz tu umieram z bolu brzucha. Nawet nie musze go robic xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Yaczes każda twoja kolejna wypowiedź jest coraz bardziej żenująca,znowu ci histamina skoczyła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 kobig ładnie wyciosany Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 No na Sopot by się wbił i powalczył, nie wiem jak nogi, najwyżej by wyszedł w męskiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Jakby ktos nie wiedzial czemu litwin zajal ostatnie miejsce na zawodach kulturystycznych, to przypominam, ze jako jedyny nie mial wtyk w jury. XDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Ja pyerdole :D Yaczes?Co?Ile siadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 4 litwiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi