Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Boriiiiing....ja pyerdole to jest ta forumowa elita  trolli,ciętych ripost?Żenada w chuy.

Niesamowity, fascynujacy przypadek.

Zniszczony jak niemiecka kolaborantka-dupodajka po wojnie, lata po calym forum i pisze jakie to odniosl wielkie zwyciestwo i jakie to pociski na niego sa slabe :pawel:

Z tym, ze dalej wyglada tak: 

A-French-woman-has-her-head-shaved-by-ci

Kazdy to litwinku wie, kazdy to widzi. Jestes naznaczony. Nie przeze mnie, nie przez innych userow. Nie przez ostatnie dni. Przez nature.

Ja szczerze wierze, ze twoim zdaniem, wszystkie te pancze ktore przyjales na swoja zblaszala pizde sa slabe, bo jestes wolny. Nie jak forrest gump. Jak yebany maciek z klanu, tylko akurat fartownie nie do konca wykształcila sie ta czesc dodatkowego chromosomu odpowiedzialna za wyglad osoby z zespolem downa i dlatego, niektorych mniej lotnych userow, jak sebastian kupek, mozesz nieswiadomie oszukac. Mimo krepej budowy ciala, karlowatosci, wodoglowia i glosu typowego dla ludzi z tym opoznieniem rozwoju, na pierwszy rzut oka nie wygladasz jak typowy daln. Czlowiek widzac cie moze sie zastanawiac, domyslac, ale w 100% pewien nie jest.

Za to ta czesc dodatkowego chromosomu, odpowiedzialna za umysl, wjechala na pelnej kur wie, z podwojna moca. Wiem, ze nie wiesz co to jest, ale nie posiadles umiejetnosci abstrakcyjnego myslenia, jak to odosobnione plemie w afryce.

Powiedz litwinowi, ze ma mala dzide, to sobie przypomni kij, ktory wystrugal w dziecinstwie i pomysli, ze przeciez byl calkiem dlugi, a jak powiesz "glowa do gory", zeby sie nie martwil, to bedzie sie gapil w suift jak sroka w gnat. Z radoscia odpowie na wszystkie pytania retoryczne. 

Nie rozumiesz metafor, hiperboli, nie masz pojecia co to jest trolling. Jestes zwyczajnie GLUPI. Potrzebujesz pomocy specjalistow, zeby normalnie zyc w 2017 roku. Najlepiej zglos sie do szpitala i pokaz lekarzowi tego posta. Dalej on cie poprawadzi. Ja chyba wiecej juz zrobic nie moge.

Powodzenia.

PS. nie startuj na zawodach ze zdrowymi ludzmi, zawsze bedziesz ostatni. Znajdz swoja nisze. Jak na dalniaka wygladasz calkiem spoko.

• Plusik 2

Ej kłócisz się w zeznaniach, wczoraj patyczaku chciałeś zdjęcia moich jąder :/ Jestem po prostu ciekaw czy bylibyście tacy wyszczekani w realu,bo internet zna takich cwaniaków.A yaczes filmiku z siadu nie da,bo jest pipą i 150 kg wbiłoby go w podłogę.Ja pyerdole siara daj pokój,tego się czytać nie da,co ty masz podręcznik pocisków dla przedszkolaka?

Edytowane przez Litwin81